MrSpan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 καλημέρα ! εψαξα και τα υπολοιπα threads αλλα ψάχνω κατι σε fitness φαση οποτε εχω ακουσει οτι τα garmin ειναι τα καλυτερα σε αυτο το τομέα (μπορει να κανω και λαθος) δε ξερω σιγουρα αφου θα ειναι το πρωτο μου smartwatch!. εχει να προτεινει κανεις κατι ?(budget 200 ευρω πανω κατω) κοιταξα λιγο στο skroutz και ειδα οτι παιζει πολυ αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/13613069/Xiaomi-Amazfit-Bip-Black.html που ειναι και αρκετα φτηνο με πολλες αξιολογησεις.. ευχαριστω εκ των προτερων !
james9tito Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Εξαρταται τι ζητας. Με αυτο το budget πας σε garmin που ειναι τοπ λεβελ . Το bip το ειχε η συζυγος ειναι υπερτιμιο για basic πραγματα. Τωρα πηγε σε garmin Που ειναι τελειως pro, προγραμματα, αισθητηρες, εφαρμογες με θερμιδες, προπονησεις, μουσικη μεσα στο ρολοι κλπ. Οποτε δες ποιες ειναι οι αναγκες σου πρωτα. 1
MrSpan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! οποτε για garmin σε αυτα τα λεφτα ποιο ειναι πιο value for money.(ολα τα παραπανω π ειπες με ενδιαφερουν απο προγραμματα μεχρι και μουσικη)
prophil1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Θα σου πρότεινα να δεις το AMAZFIT GTS https://www.skroutz.gr/s/20763060/Xiaomi-Amazfit-GTS-Γκρι.html?from=sku_color_variations Είναι καινούριο και είναι καλύτερο από το bip απ' όλες τις απόψεις Πάρε και μια γεύση από το παρακάτω video 1
stark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Στις 7/2/2020 στις 10:43 ΠΜ, MrSpan είπε καλημέρα ! εψαξα και τα υπολοιπα threads αλλα ψάχνω κατι σε fitness φαση οποτε εχω ακουσει οτι τα garmin ειναι τα καλυτερα σε αυτο το τομέα (μπορει να κανω και λαθος) δε ξερω σιγουρα αφου θα ειναι το πρωτο μου smartwatch!. εχει να προτεινει κανεις κατι ?(budget 200 ευρω πανω κατω) κοιταξα λιγο στο skroutz και ειδα οτι παιζει πολυ αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/13613069/Xiaomi-Amazfit-Bip-Black.html που ειναι και αρκετα φτηνο με πολλες αξιολογησεις.. ευχαριστω εκ των προτερων ! Αν το θέλεις για σοβαρά και αξιόπιστα fitness metrics ξεχνάς οτιδήποτε σε Amazfit / Xiaomi κλπ. Αν όντως έχεις διαβάσει και τα άλλα topics θα το έχεις καταλάβει και θα ξέρεις ήδη τα θετικά και τα αρνητικά για κάθε brand, κλπ. Garmin μακράν η πιο αξιόπιστη (με εξαίρεση το sleep tracking), με μίζερες όμως οθόνες στο θέμα φωτεινότητα, κλπ και φυσικά περισσότερο fitness watch παρά smartwatch. Fitbit πιο lifestyle / health watch - bands κατάσταση, αλλά κι αυτή πολύ πιο αξιόπιστη στα sensors της από οτδήποτε σε Amazfit / Xiaomi. Αν σε ενδιαφέρει κυρίως τρέξιμο κοιτάς κάτι σε Garmin forerunner, αν σε ενδιαφέρει να είναι overall σωστό και αξιοπρεπές και σαν ρολόι (πχ. να φοριέται και βράδυ με καλα ρουχα) κοιτάς και το Vivoactive 3 που κατά καιρούς πέφτει και στα 165 ευρώ. Αν θέλεις όμορφο (και πραγματικά "έξυπνο") smartwatch αλλά όχι σοβαρά fitness metrics, πας σε Galaxy Active, κλπ. 2
MrSpan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 εχω καταληξει οτι ειμαι για garmin επδ οντως θελω περισσοτερο fitness watch και επειδη το θελω οχι μονο για τρεξιμο αλλα για overall οπως ειπες ειμαι αναμεσα στο Garmin Vivoactive 4 και Garmin Venu..τσιμπημενα στις τιμες τους αλλα ειναι καινουρια μοντελα οποτε πιστευω θα ειναι αξιοπιστα.. λες να τα αξιζουν τα λεφτα τους? 1 ώρα πριν, stark είπε Αν το θέλεις για σοβαρά και αξιόπιστα fitness metrics ξεχνάς οτιδήποτε σε Amazfit / Xiaomi κλπ. Αν όντως έχεις διαβάσει και τα άλλα topics θα το έχεις καταλάβει και θα ξέρεις ήδη τα θετικά και τα αρνητικά για κάθε brand, κλπ. Garmin μακράν η πιο αξιόπιστη (με εξαίρεση το sleep tracking), με μίζερες όμως οθόνες στο θέμα φωτεινότητα, κλπ και φυσικά περισσότερο fitness watch παρά smartwatch. Fitbit πιο lifestyle / health watch - bands κατάσταση, αλλά κι αυτή πολύ πιο αξιόπιστη στα sensors της από οτδήποτε σε Amazfit / Xiaomi. Αν σε ενδιαφέρει κυρίως τρέξιμο κοιτάς κάτι σε Garmin forerunner, αν σε ενδιαφέρει να είναι overall σωστό και αξιοπρεπές και σαν ρολόι (πχ. να φοριέται και βράδυ με καλα ρουχα) κοιτάς και το Vivoactive 3 που κατά καιρούς πέφτει και στα 165 ευρώ. Αν θέλεις όμορφο (και πραγματικά "έξυπνο") smartwatch αλλά όχι σοβαρά fitness metrics, πας σε Galaxy Active, κλπ.
stark Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, MrSpan είπε εχω καταληξει οτι ειμαι για garmin επδ οντως θελω περισσοτερο fitness watch και επειδη το θελω οχι μονο για τρεξιμο αλλα για overall οπως ειπες ειμαι αναμεσα στο Garmin Vivoactive 4 και Garmin Venu..τσιμπημενα στις τιμες τους αλλα ειναι καινουρια μοντελα οποτε πιστευω θα ειναι αξιοπιστα.. λες να τα αξιζουν τα λεφτα τους? Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις focus στις fitness (κι όχι μόνο) δυνατότητές τους, αφιέρωσε λιγο χρόνο και διάβασε το εξαντλητικό review του DC Rainmaker (ο πιο respected και αξιόπιστος reviewer στον χώρο). https://www.dcrainmaker.com/2020/02/garmin-vivoactive-4-gps-smartwatch-in-depth-review.html https://www.dcrainmaker.com/2019/12/garmin-venu-smartwatch-sports-review.html Εξίσου σοβαρός ο DesFit Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από stark 1
stefanos90_K Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ προτείνω το stratos. Αν μπορείς πάρε το 3. Σφυγμούς όλα χάνουν πιστεύω, δεν μπορείς να βρεις κάτι αξιόλογο... ειδικά στις προπονήσεις που έχουν εκρήξεις και γρήγορες εναλλαγές σφυγμών τύπου βάρη, crossfit, sprint. Αργούν να καταλάβουν οτι η καρδιά χτυπάει ποιο γρήγορα. Αυτό το διάστημα παίζω με το stratos 3, το έχω συνδυάσει με ένα armband rhythm24. Δεν χάνει σφυγμό με τίποτα (το armband)! Έχω εντυπωσιαστεί πραγματικά. Όσο αφορά το stratos μόνο του, δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα όπως αναφέρει ο stark. Βέβαια πρέπει να δεις τι θέλεις να έχει το ρολόι και ανάλογα να ψάξεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα