new_guy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Ήρθε ο καιρός που πήρα προαγωγή έφτιαξαν λίγο τα οικονομικά και λέω να πάρω ένα σαβ να το παίξω μεγαλοαστος και δήθεν. Το λοιπόν, αξίζει το βιταρα η να πάω σε κάτι διαφορετικό γύρω στα 20κ;
imr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Απο τα πιο τιμια της αγορας. Δεν μας λες αναγκες ομως, εχεις οικογενεια? Σε νοιαζει μονο μουρη? επιδοσεις? εκτος δρομου θα το πας?
darkman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, new_guy είπε Ήρθε ο καιρός που πήρα προαγωγή έφτιαξαν λίγο τα οικονομικά και λέω να πάρω ένα σαβ να το παίξω μεγαλοαστος και δήθεν. Το λοιπόν, αξίζει το βιταρα η να πάω σε κάτι διαφορετικό γύρω στα 20κ; Αν μπορεις να συμβιβαστείς οτι απο ποιοτητα δεν ειναι και οτι καλυτερο τότε παρε το Vitara απλα θα εχεις θεματακια αλλα σαν τιμη δεν θα βρεις αλλο , τωρα αν μπορεις να δωσεις ποιο πολλα παρε κατι αλλο
tutuyo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Θα το παιξεις μεγαλοαστος και δηθεν με το Σουζουκι?😄 Ωχαχαχαχαχχα Μου θυμιζεις το ανεκδοτο που σε ενα λεωφορειο 7 το πρωι, φισκα με κοσμο σε καποια φαση ακουγεται ενας αγριεμενος "Τι με σμπρωχνεις ρε?Ξερεις ποιος ειμαι εγω?" και του απαντα μια φωνη "Ποιος να εισαι ρε φιλε 7.00 το πρωι στο λεωφορειο"?
solton57010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Αν μιλας για 4κινητο μονο vitara και duster σε αυτα τα λεφτά.Αν απλά θες suv και δεν σε νοιαζει η τετρακινηση υπαρχουν ποιοτικοτερα αυτοκινητα σε αυτα τα λεφτα...
new_guy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Θα το παιξεις μεγαλοαστος και δηθεν με το Σουζουκι?😄 Ωχαχαχαχαχχα Μου θυμιζεις το ανεκδοτο που σε ενα λεωφορειο 7 το πρωι, φισκα με κοσμο σε καποια φαση ακουγεται ενας αγριεμενος "Τι με σμπρωχνεις ρε?Ξερεις ποιος ειμαι εγω?" και του απαντα μια φωνη "Ποιος να εισαι ρε φιλε 7.00 το πρωι στο λεωφορειο"? Τύπε σαν να μην έπιασες την ειρωνία. Από χώρους δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, ταξίδια συνήθως πάω με αεροπλάνο/καράβι οπότε δεν είναι θέμα το σουπερ ας πούμε. 4κινητο σε πόλη δεν νομίζω να μου χρειάζεται. Οπότε είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
procostas1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 ρίξε μια ματιά στο 2008 ..... αν μπορείς να ανέβεις (αρκετά) σε €.......
plasTOST Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Τσέκαρε σε qashqai στα ίδια χρήματα. 2χ4 αν δεν σε ενδιαφέρει 4χ4.
CarlitoGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Φίλε κοίτα ford ecosport αλλά κ το ford puma που μόλις βγήκε κ είναι κ υβριδικό.
Krepalidis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Τίμιο το Vitara. Έρωτας το Puma. Στα 20κατι υπάρχει μεγάλη ποικιλία, πλούσιες εκδοσεις Crossover τύπου Kona, Arona ή πιο βασικές της επόμενης κατηγορίας, Qashqai, κλπ. Αν όντως θες τετρακίνηση το Allgrip είναι μια χαρά. Το Renegade είναι άλλη μια επιλογή αν μετράει σημαντικά η τετρακίνηση και η ιπποδύναμη. Σε χώρους αλλά και σε τιμή το Vitara παίζει κάπου στην μέση των δύο κατηγοριών ή μάλλον στο κάτω άκρο των SUV και το πάνω των Crossover. Πχ. Το παλιό Juke ήταν αστεία μικρότερο, το νέο έχει παρόμοιους χώρους με Vitara. Το Peugeot 2008 είχε ανέκαθεν πλούσιους χώρους, βγήκε νέο τώρα. Προφανώς 2*4 και τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα