Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε ο καιρός που πήρα προαγωγή έφτιαξαν λίγο τα οικονομικά και λέω να πάρω ένα σαβ να το παίξω μεγαλοαστος και δήθεν. Το λοιπόν, αξίζει το βιταρα η να πάω σε κάτι διαφορετικό γύρω στα 20κ;

Δημοσ.

Απο τα πιο τιμια της αγορας.

Δεν μας λες αναγκες ομως, εχεις οικογενεια? Σε νοιαζει μονο μουρη? επιδοσεις? εκτος δρομου θα το πας?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, new_guy είπε

Ήρθε ο καιρός που πήρα προαγωγή έφτιαξαν λίγο τα οικονομικά και λέω να πάρω ένα σαβ να το παίξω μεγαλοαστος και δήθεν. Το λοιπόν, αξίζει το βιταρα η να πάω σε κάτι διαφορετικό γύρω στα 20κ;

Αν μπορεις να συμβιβαστείς οτι απο ποιοτητα δεν ειναι και οτι  καλυτερο τότε παρε το Vitara απλα θα εχεις θεματακια αλλα σαν τιμη δεν θα βρεις αλλο , τωρα αν μπορεις να δωσεις ποιο πολλα παρε κατι αλλο :) 

Δημοσ.

Θα το παιξεις μεγαλοαστος και δηθεν με το Σουζουκι?😄 Ωχαχαχαχαχχα

Μου θυμιζεις το ανεκδοτο που σε ενα λεωφορειο 7 το πρωι, φισκα με κοσμο σε καποια φαση ακουγεται ενας αγριεμενος "Τι με σμπρωχνεις ρε?Ξερεις ποιος ειμαι εγω?" και του απαντα μια φωνη "Ποιος να εισαι ρε φιλε 7.00 το πρωι στο λεωφορειο"?

Δημοσ.

Αν μιλας για 4κινητο μονο vitara και duster σε αυτα τα λεφτά.Αν απλά θες suv και δεν σε νοιαζει η τετρακινηση υπαρχουν ποιοτικοτερα αυτοκινητα σε αυτα τα λεφτα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tutuyo είπε

Θα το παιξεις μεγαλοαστος και δηθεν με το Σουζουκι?😄 Ωχαχαχαχαχχα

Μου θυμιζεις το ανεκδοτο που σε ενα λεωφορειο 7 το πρωι, φισκα με κοσμο σε καποια φαση ακουγεται ενας αγριεμενος "Τι με σμπρωχνεις ρε?Ξερεις ποιος ειμαι εγω?" και του απαντα μια φωνη "Ποιος να εισαι ρε φιλε 7.00 το πρωι στο λεωφορειο"?

Τύπε σαν να μην έπιασες την ειρωνία. 

Από χώρους δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα, ταξίδια συνήθως πάω με αεροπλάνο/καράβι οπότε δεν είναι θέμα το σουπερ ας πούμε. 4κινητο σε πόλη δεν νομίζω να μου χρειάζεται. Οπότε είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. 

Δημοσ.

Τίμιο το Vitara. Έρωτας το Puma.

Στα 20κατι υπάρχει μεγάλη ποικιλία, πλούσιες εκδοσεις Crossover τύπου Kona, Arona ή πιο βασικές της επόμενης κατηγορίας, Qashqai, κλπ.

Αν όντως θες τετρακίνηση το Allgrip είναι μια χαρά. Το Renegade είναι άλλη μια επιλογή αν μετράει σημαντικά η τετρακίνηση και η ιπποδύναμη.

Σε χώρους αλλά και σε τιμή το Vitara παίζει κάπου στην μέση των δύο κατηγοριών ή μάλλον στο κάτω άκρο των SUV και το πάνω των  Crossover. Πχ. Το παλιό Juke ήταν αστεία μικρότερο, το νέο έχει παρόμοιους χώρους με Vitara. Το Peugeot 2008 είχε ανέκαθεν πλούσιους χώρους, βγήκε νέο τώρα. Προφανώς 2*4 και τα δύο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...