Άγγελoς Σ. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα,θα ήθελα κάποιες προτασεις για κινητό μεσαίας κατηγορίας μέχρι 300-320€(τιμή σκρουτζ).Με ενδιαφέρει κυρίως να έχει καλη επίδοση σαν κινητο και μια αρκετα καλή κάμερα.Ευχαριστω πολύ!! Κάποια κινητά που είχα υπόψιν μου είναι:Xiaomi pocophone f1,Xiaomi Redmi note 8 pro,Xiaomi mi9 se,Xiaomi mi8 pro,Xiaomi mi 9 lite,Samsung galaxy a7 (2018)
foxbed Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Θα πρότεινα Xiaomi Mi 9T Pro (128GB) αλλά βγαίνει πιο πάνω από το budget που γράφεις γύρω στα 380. Αν όχι μετά θα πρότεινα η mi 9T η mi8 pro. Το mi8 pro έχει καλύτερο επεξεργαστη και έχει 8gb ram αντι 6gb αλλά έχει 3000mah μπαταρία αντί 4000mah. και οι δύο επεξεργαστές μια χάρα είναι απλά το Mi 8 έχει και καλύτερα γραφικά και ram αν χρειαζεσε για games. camera είναι και στα δυο η ίδια. Εγώ θα έπαιρνα το mi 9T λόγο μπαταρίας και κόστος απόδοσεις.
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Σε αυτά που κοιτάς το mi9 lite θα κοιτούσα, εναλλακτικά όπως γράφει ο φίλος από πάνω mi9t pro αν σε παίρνει είναι ότι καλύτερο, άλλες επιλογές είναι realme 5 Pro, realme xt.
Άγγελoς Σ. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, foxbed είπε Θα πρότεινα Xiaomi Mi 9T Pro (128GB) αλλά βγαίνει πιο πάνω από το budget που γράφεις γύρω στα 380. Αν όχι μετά θα πρότεινα η mi 9T η mi8 pro. Το mi8 pro έχει καλύτερο επεξεργαστη και έχει 8gb ram αντι 6gb αλλά έχει 3000mah μπαταρία αντί 4000mah. και οι δύο επεξεργαστές μια χάρα είναι απλά το Mi 8 έχει και καλύτερα γραφικά και ram αν χρειαζεσε για games. camera είναι και στα δυο η ίδια. Εγώ θα έπαιρνα το mi 9T λόγο μπαταρίας και κόστος απόδοσεις. Το mi 9t από κάμερα τι λέει; Επειδή ξέρω ότι δεν παίζουν μόνο τα mp στα κινητά της Xiaomi και με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα.Ευχαριστω για την απάντηση! 5 ώρες πριν, chios είπε Σε αυτά που κοιτάς το mi9 lite θα κοιτούσα, εναλλακτικά όπως γράφει ο φίλος από πάνω mi9t pro αν σε παίρνει είναι ότι καλύτερο, άλλες επιλογές είναι realme 5 Pro, realme xt. Αδερφέ το mi 9 lite σε σχέση με τα αλλα δεν παίζει σε κατώτερη κατηγορία μαζί με redmi note 8 pro κτλ;ποια είναι η γνώμη σου για το xiaomi pocophone f1 και το Samsung galaxy a7;(Με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα και έχω δει ότι το α7 βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και το ποκο επισης)
foxbed Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Άγγελoς Σ. είπε Το mi 9t από κάμερα τι λέει; Επειδή ξέρω ότι δεν παίζουν μόνο τα mp στα κινητά της Xiaomi και με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα.Ευχαριστω για την απάντηση! Αν θες τηλέφωνω με τέλεια camera πας στο p30 το έχει η αδελφή μου βγάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες. Τώρα το mi 9t είναι καλές έχει και αισθητήρα sony δεν είναι p30 αλλά είναι ικανοποιητικότατες η φωτογραφίες του. Να ξέρεις τα mpx παίζουν ρόλο αν η εταιρεία δεν λέει ψέματα ότι έχει τα 48mpx. Γιατί αν βγάλεις μια φώτο με 48mpx και την βάλεις στο pc σου θα φένετε πεντακάθαρη αν βγάλεις με 8mpx μπόρει να pixeliazi. Αν βγάλεις μια ταμπέλα φωτο στα 20 μετρά αντίστοιχα zoomaris και βλέπεις τη γράφει με τα 8 δεν θα βλέπεις. Και το mi a3 έχω ακούσει ότι βγάζει πολυ καλές φώτο με gcam και αν βρεις τα κατάλληλα settings ,αν θες κάτι πιο οικονομικό. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από foxbed
Άγγελoς Σ. Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Στις Friday, February 07, 2020 στις 2:43 ΜΜ, foxbed είπε Αν θες τηλέφωνω με τέλεια camera πας στο p30 το έχει η αδελφή μου βγάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες. Τώρα το mi 9t είναι καλές έχει και αισθητήρα sony δεν είναι p30 αλλά είναι ικανοποιητικότατες η φωτογραφίες του. Να ξέρεις τα mpx παίζουν ρόλο αν η εταιρεία δεν λέει ψέματα ότι έχει τα 48mpx. Γιατί αν βγάλεις μια φώτο με 48mpx και την βάλεις στο pc σου θα φένετε πεντακάθαρη αν βγάλεις με 8mpx μπόρει να pixeliazi. Αν βγάλεις μια ταμπέλα φωτο στα 20 μετρά αντίστοιχα zoomaris και βλέπεις τη γράφει με τα 8 δεν θα βλέπεις. Και το mi a3 έχω ακούσει ότι βγάζει πολυ καλές φώτο με gcam και αν βρεις τα κατάλληλα settings ,αν θες κάτι πιο οικονομικό. Το p30 ξεφεύγει από το budget που διαθέτω και το mi a3 πιστεύω ότι πέφτει κατηγορία σε σχέση με τα υπόλοιπα.Θα ρίξω μια ματιά στο mi 9t,σε ευχαριστώ φίλε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα