Xaralambos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα ένα σκληρό δίσκο: WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE 1TB SATA III WD10EZEX και σε windows 7, δεν μου τον διαβάζει.. 1. Έλεγξα το disk management - Δεν εμφανίζεται 2. Έλεγξα το BIOS - είναι enable οι τιμές 3. Έβγαλα - ξαναέβαλα τα καλώδια πάλι τίποτα.. 4. Όλες οι θύρες δουλεύουν κανονικά δηλαδή τον άλλο σκληρό και το cd drive μου τα βλέπει κανονικά.. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προταίρων
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Xaralambos είπε Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα ένα σκληρό δίσκο: WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE 1TB SATA III WD10EZEX και σε windows 7, δεν μου τον διαβάζει.. 1. Έλεγξα το disk management - Δεν εμφανίζεται 2. Έλεγξα το BIOS - είναι enable οι τιμές 3. Έβγαλα - ξαναέβαλα τα καλώδια πάλι τίποτα.. 4. Όλες οι θύρες δουλεύουν κανονικά δηλαδή τον άλλο σκληρό και το cd drive μου τα βλέπει κανονικά.. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προταίρων Δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ;
snbblp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Xaralambos είπε Καλησπέρα, αγόρασα πρόσφατα ένα σκληρό δίσκο: WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE 1TB SATA III WD10EZEX και σε windows 7, δεν μου τον διαβάζει.. 1. Έλεγξα το disk management - Δεν εμφανίζεται 2. Έλεγξα το BIOS - είναι enable οι τιμές 3. Έβγαλα - ξαναέβαλα τα καλώδια πάλι τίποτα.. 4. Όλες οι θύρες δουλεύουν κανονικά δηλαδή τον άλλο σκληρό και το cd drive μου τα βλέπει κανονικά.. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προταίρων Χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες. Σε τι μάρκα/τύπο μητρικής τον έχεις, και σε ποιά θέση sata.
Xaralambos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας, τελικά έφταιγε το ρεύμα, είχα πάρει με 'κλέφτη' ρεύμα από το καλώδιο του πρώτου σκληρού, αλλά ενώ είχε κουμπώσει δεν είχαν κοπεί σωστά οι μονώσεις απο τα καλώδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα