Προς το περιεχόμενο

Στρατηγική απέναντι στις εταιρίες τηλεπικοινωνίων για απόκτηση καλύτερης προσφοράς.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί το θέμα ... αλλά πριν αλλάξουν οι κανόνες του παιχνιδιού από την ΕΕΤΤ (αλλαγή προς όφελος των εταιριών) αυτό που έκαναν οι περισσότεροι καταναλωτές ήταν: λίγο πριν την λήξη του συμβολαίου πηγαίναν στο απέναντι μαγαζί και κάναν αίτηση φορητότητας.  Μέσα σε μερικές μέρες λάμβαναν τηλεφώνημα από τον πάροχο τους  με αντιπροσφορά, που τις περισσότερες φορές ήταν αρκετά καλύτερη από το προηγούμενο συμβόλαιο αλλά και από τις προσφορές των ανταγωνιστών. Οπότε έμενε να κάνουν μια αίτηση υπαναχώρησης - και ήταν κομπλέ. 

Περιττό να πω ότι αν δεν έκανες την παραπάνω διαδικασία - πλήρωνες τα διπλάσια ποσά σε σχέση με αυτούς που την έκαναν. 

Τα παραπάνω ήταν ουσιαστικά  μια ιστορική αναδρομή -  μιας και αυτή η δυνατότητα  "διαπραγμάτευσης" πλέον έχει κοπεί  και  ο πάροχος σου δεν ενημερώνεται έγκαιρα για την αίτηση αποχώρησης σου - όποτε δεν μπορεί να κάνει αντιπροσφορά. (απ΄ ότι έχω καταλάβει)   

Το ερώτημα είναι τι στρατηγική ακολουθείτε υπό τις νέες συνθήκες? 

Έχω ακούσει διάφορα :

-Κάνεις Αίτηση διακοπής (πιθανόν με κίνδυνο να μείνεις τελείως  χωρίς σύνδεση)

-Απειλείς με αποχώρηση πηγαίνοντας στο φυσικό κατάστημα.

-Τηλεφωνείς στο τμήμα πωλήσεων - και ζητάς νέα προσφορά.

Δεν ξέρω αν λειτουργούν οι παραπάνω μέθοδοι, εάν ενέχουν κινδύνους  ή εάν υπάρχουν  καλύτερες στρατηγικές. 

Θέλω την άποψη σας.                 

Επεξ/σία από gr_egory
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν μια εβδομάδα ζητήσαμε από κατάστημα κοσμοτε την διακοπή της κοσμοτε τιβι με την αιτιολογία μειώσης του μηνιαιου κόστους (μαζί με 50αρα γραμμή έφτανε τα 65€).Μου είπαν ότι θα με καλέσουν τηλεφωνικά εκείνοι.Με κάλεσαν και πλεον έχω τις ίδιες παροχές με 53€ ... Δεν μίλησα καν με άλλη εταιρεία.

Είχα έτοιμη και ατάκα ότι με τη βοήθεια του γείτονα (έχει ηδη) θα έβαζα πειρατικά τηλεοραση και θα συνέχιζα να βλέπω ΟΤΕ φτηνότερα...Δε χρειάστηκε όμως...

Επεξ/σία από leolipop
  • Confused 1

Δε τους ενδιαφερουν και ισως και να γελανε με αυτες τις ατακες και απειλες. Η πολιτικη τους ειναι μια τωρα πια και αυτο που μπορεις να κανεις ειναι αιτηση προς μια αλλη εταιρεια και οτι προσφορα σου δωσουν για μια μονο φορα επειδη σε καλουν στο τελος λιγο πριν τη ληξη της υπαναχωρησης.  Οι εταιρειες εχουν δημιουργησει "κλικα" τωρα πια που ειναι παρανομη εκ της αρχης του ελευθερου εμποριου και ολοι απλα σφυριζουν αδιαφορα. 

Οπως γινεται ας πουμε με το γαλα.

17 ώρες πριν, leolipop είπε

Πριν μια εβδομάδα ζητήσαμε από κατάστημα κοσμοτε την διακοπή της κοσμοτε τιβι με την αιτιολογία μειώσης του μηνιαιου κόστους (μαζί με 50αρα γραμμή έφτανε τα 65€).Μου είπαν ότι θα με καλέσουν τηλεφωνικά εκείνοι.Με κάλεσαν και πλεον έχω τις ίδιες παροχές με 53€ ... Δεν μίλησα καν με άλλη εταιρεία.

Είχα έτοιμη και ατάκα ότι με τη βοήθεια του γείτονα (έχει ηδη) θα έβαζα πειρατικά τηλεοραση και θα συνέχιζα να βλέπω ΟΤΕ φτηνότερα...Δε χρειάστηκε όμως...

Πρεπει να ειναι λιγο χαζο να πεις σε ηχογραφημενη κληση οτι θα βλεπεις πειρατικα απο τον γειτονα σου

• Like 1

Αν τους παρεις δηλαδη τηλ οπως παλια που λεγαμε καντε μου μια προσφορα δεν θα σου δωσουν κατι καλυτερο απο την τιμη που εχουν στο ιντερνετ; H αν παω σε ενα καταστημα

πχ η 50αρα κοσμοτε εχει 32.99€ 

Γιατι τελειωνει η vodafone 24αρα τον αλλο μηνα κ το σκαφτομαι για vdsl 

απλα εδω μονο κοσμοτε εχει vdsl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...