Retromaniac Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, tsibosp είπε Aυτο λεει βασικα ναι. Απλα θα διαφωνησω μαζι σου οτι αυτο ειναι το μελλον. Ισως να ειναι το μελλον μακροπροθεσμα , 10 χρονια+, οχι στην επομενη γενια.Το stadia πχ ολοι το κραζουν και δεν νομιζω ποτε οτι το input lag θα ξεπεραστει για τιτλους fighting πχ.Για πιο casual τιτλους ισως να ειναι οκ. Εχει κανει καποιες κινησεις η αληθεια ειναι με στουντιο αλλα νομιζω δεδομενης της εμφασης που εχει δωθει στο backwards compatibility οτι εχει χασει απο τα αποδυτηρια λογω πωλησων και τιτλων που εχουν ηδη οι περισσοτεροι χρηστες στην κατοχη τους.Δυσκολα θα παει καποιος που ειχε PS4 σε ΧΒΟΧ, το πιο λογικο ειναινα παει σε PS5. Βεβαια τωρα βλεπουμε και την SONY οτι σιγα σιγα τα σπαει τα exclusives και τα βγαζει σε PC και τα περισσοτερα θα ειναι απλα timed exclusive. Θα δειξει το μελλον! Το αντίθετο θα έλεγα. Όσο θα περνάνε τα χρόνια θα πέφτει το Lag και γιατί θα έχουμε ταχύτερα δίκτυα αλλά και γιατί θα υπάρχουν πιο πολλοί servers σε μικρή απόσταση. Αν φτιαχτεί azure στην αθήνα, το latency θα είναι μονοψήφιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, firepc είπε αντε παλι εσυ με τις πωλησεις των κονσολων... ρε logistouli για το θεο ρε φιλε Θα το εξηγησω τελευταια φορα. Θες να μαθεις γτ sony και ninty εχουν περισσοτερες πωλησεις. ΟΚ ΠΑΜΕ Το μαρκετινγκ της sony και της ninty ειναι το σπρωξιμο των κονσολων. Τι πουλανε αυτες οι 2 εταιριες πολυ πιο πολυ απο την MS??? Κονσολες!! Γιατι?? Γιατι τετοιο μαρκετινγκ κανουν!! Παμε τωρα στην MS. Γιατι η MS πουλησε μονο 50Μ κονσολες?? Γιατι το μαρκετινγκ που κανει ειναι να σπρωχνει το game pass και τις συνδρομες. Και αρα τι θα πουλησει καλα στη τελικη η MS?? Το GAME PASS!!! Αλλο πραγμα σπρωχνει ο ΕΝΑΣ, αλλο ο ΑΛΛΟΣ Γι αυτο και εχουμε αυτα τα νουμερα Ναι αλλα αυτη η αλλαγη στο marketing της MS δημιουργηθηκε απο το γεγονος οτι οπως ειδανε και οι ιδιοι,δεν μπορουν να πουλησουν κονσολες,γιαυτο και αυτο που γραφεις δεν ειναι 100% σωστο. Ουτε το Backwards compatible υπηρχε απο την αρχη,αργοτερα μπηκε. Και επειδη ειδαν οτι ουτε με αυτο καταφεραν να πουλησουν,εριξαν και το GamePass. Εννοειται οτι και η MS θελει να πουλησει κονσολες.Γιαυτο εβγαλε στην αγορα 4διαφορετικα μοντελα xbox(original,xbox one s,xbox one S digital,xbox one x)και γιαυτο και εχουν βγαλει 50διαφορετικα controller. Απο παντου θελουν να εχουν εσοδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoiskarl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, ison είπε Το λαθος σου ειναι οτι συγκρινεις το mid-hard core gamer που ξερεις μεχρι και τις κωδικές ονομασίες των ολοκληρωμένων στην κονσολα με τον average consumer που παει να παρει κονσολα οπως παμε εμεις να παρουμε πορτοκαλια. Το playstation εχει ποιο Streamlined (βαρετη ναι το ξερω) ονομασια. Καταλαβαινεις με μια ματια (η μαλλον καλυτερα θεωρεις-εικάζεις) οταν δεις ενα ps3-ps4-ps5στο μαγαζι διπλα διπλα οτι το 5 θα ειναι το επομενο μοντελο = καλυτερο. Αντε κανε το ιδιο με το xbox ... xbox 360=xbox one=xbox series x ... Προφανως αυτο εννοούσε ο φιλος πιο πανω...ισως για εμας που ακολουθουμε εξελιξεις να ειναι λογικα Συνεχίζει να μου φαίνεται περίεργο πως μπορεί να μπερδευτεί κάποιος.Ειδικά από την στιγμή που έχουμε κινητά και τηλεοράσεις που είναι σε παρόμοια πρότυπα.Στην τελική είδες μια διαφήμιση.Έκανες μια έρευνα αγοράς.Έψαξες έστω και 5 δεύτερα στο google να δεις ποια είναι η τελευταία κονσόλα.Κανέναν δεν πείραξε τόσα χρόνια η nintendo με τις ονομασίες της,ειδικά σε gameboy και ds.Όσο average consumer και να είσαι έχεις διαβάσει/δει κάτι.Δεν μιλάμε για αγορά μαξ 5-10 ευρώ που μπορεί να κάνουν τα πορτοκάλια.Μιλάμε για 300 και πάνω,που για τις νέες κονσόλες θα είναι υψηλότερη η τιμή.Στην τελική ρωτάς και κάποιον να σε βοηθήσει. Μπορεί όντως να έχει μια βάση το όλο θέμα με την ονομασία και να μην μπορώ να ταυτιστώ καθόλου.Θεωρώ υποχρέωση προς τον εαυτό μου να ενημερωθώ για κάτι πριν το αγοράσω(σε λογικά πλαίσια πάντα).Πιστεύω αυτό είναι το σωστό,αλλά αυτός είμαι εγώ.Ζούμε στο 2020 πλέον.Όσο εύκολο είναι να παίζεις candy crash άλλο τόσο εύκολο να googlάρεις latest xbox/sony/nintendo console.Και πιστεύω πως δεν λέω παράλογα πράγματα.Τώρα αν βαριέσαι να ζητήσεις βοήθεια,να ψάξεις,να δεις,να διαβάσεις,να ρωτήσεις,να googlάρεις πήγαινε πάρε ότι νομίζεις,αλλά είναι τέρμα υποκριτικό να γυρνάς και να λες μπερδεύτηκα με το όνομα γτ δεν ήταν αριθμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Tetrabitos είπε Την έσβησε την Σόνυ επειδή θα την κάνει πελάτη της στο azure!? Όσο για τους Google/ Amazon rip κονσόλες, γενικά θα τα κάνουν Netflix of things για τις χώρες που έχουν σοβαρό ίντερνετ βέβαια και υποδομές... Πλάκα πλάκα σε λίγο η Microsoft θα αγοράσει τη Sony... Στην Ελλάδα πάντως δεν έχουμε ακόμα σοβαρό ίντερνετ, πόσο μάλλον υποδομές... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από svartevarg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo4ever Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Τ 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Ναι αλλα αυτη η αλλαγη στο marketing της MS δημιουργηθηκε απο το γεγονος οτι οπως ειδανε και οι ιδιοι,δεν μπορουν να πουλησουν κονσολες,γιαυτο και αυτο που γραφεις δεν ειναι 100% σωστο. Ουτε το Backwards compatible υπηρχε απο την αρχη,αργοτερα μπηκε. Και επειδη ειδαν οτι ουτε με αυτο καταφεραν να πουλησουν,εριξαν και το GamePass. Εννοειται οτι και η MS θελει να πουλησει κονσολες.Γιαυτο εβγαλε στην αγορα 4διαφορετικα μοντελα xbox(original,xbox one s,xbox one S digital,xbox one x)και γιαυτο και εχουν βγαλει 50διαφορετικα controller. Απο παντου θελουν να εχουν εσοδα. Ουτε αυτό που γράφεις ισχύει 100%. Όσο η αγορά παραμένει "κλασική" προφανώς χρειάζονται τις κονσόλες για να φτάνουν το προϊόν στον τελικό καταναλωτή. Απλά σαν εταιρία η MS έχει στόχο την μεγιστοποίηση του κέρδους με όλους τους πιθανούς τρόπους και όχι να βγει πρώτη στον αγώνα των πωλήσεων hardware, για αυτό σπάει και τα exclusives στο pc και μερικά στη Nintendo cuphead super kucky tales η ακόμα τα δίνει σε όλους βλ. Minecraft. όπως ανέφερα και προηγουμένως. Γενικά οι 3 εταιρίες έχουν διαφορετική προσέγγιση στην αγορ, και αυτό που γράφει στις δηλώσεις είναι ότι η προσεγγίση της. MS είναι περισσότερο future proof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Ναι αλλα αυτη η αλλαγη στο marketing της MS δημιουργηθηκε απο το γεγονος οτι οπως ειδανε και οι ιδιοι,δεν μπορουν να πουλησουν κονσολες,γιαυτο και αυτο που γραφεις δεν ειναι 100% σωστο. Ουτε το Backwards compatible υπηρχε απο την αρχη,αργοτερα μπηκε. Και επειδη ειδαν οτι ουτε με αυτο καταφεραν να πουλησουν,εριξαν και το GamePass. Εννοειται οτι και η MS θελει να πουλησει κονσολες.Γιαυτο εβγαλε στην αγορα 4διαφορετικα μοντελα xbox(original,xbox one s,xbox one S digital,xbox one x)και γιαυτο και εχουν βγαλει 50διαφορετικα controller. Απο παντου θελουν να εχουν εσοδα. trust me, το ιδιο θα εκανε η MS με το game pass ειτε πουλουσε 50Μ xbox, ειτε 100Μ, ειτε 150Μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightday Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, ison είπε Playstationακιας εδω (το λεω για να μην θεωρηθω fanboy της μικρο)...κρατα μικρο καλαθι γιατι το game pass αυτη την στιγμη ειναι οτι καλυτερο σε Price/value ...αν το παιξει καλα και με τα studios Που πηρε και βγαλει 2-3 δυνατα ip δεν θα μου κάνει εντυπωση να ανακαμψει. Για μενα το προβλημα ειναι το VR που σιγουρα ειναι το next big thing και εκει πέρα πρεπει να κάνει καποια στρατηγικη συνεργασια (αν δεν εχει δικη της προταση) γιατι το Play εχει ηδη παρει βαση σημαντικη. Γενικα η micro δεν βασιζεται στο xbox σαν brand/branch τοσο πολυ οσο η Sony στο play οποτε εχει αρχισει να πειραματιζεται σε υπηρεσιες και ισως τελικα να πιασει την sony στον υπνο...αν και νομίζει οτι θα δουμε οπως φημολογείτε αντιστοιχη υπηρεσια και απο Sony. Να είμαστε ακριβείς η Σόνυ δεν μπορεί να έχει τέτοια υπηρεσία θέλει υποδομές ,και δυστυχώς δεν έχει επενδύσει σε αυτό σαν μια άλλου είδους εταιρία. Εκεί η Microsoft θα τη βοηθήσει όπως και όπως δείχνουν και τη νιντεντο....αλλάζει το γήπεδο που θα παιχτεί το παιχνίδι δυστυχώς η ευτυχώς και εκεί θέλει μερίδιο και να μαζέψει λεφτά αδιάφορο θα είναι που τα παίζεις τα παιχνίδια . Αν δε, βγάλει και κάνα xbox app στο playstation θα είναι κίνηση ματ στη google ,Amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antiriad Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δυστυχως το μελλον θα είναι συνδρομητικό. Οχι μόνο θα πληρώνεις το παιχνίδι αλλα Θα αναγκαζεσαι να έχεις και συνδρομή για Online Access. Πάνε ποια οι εποχές που πέρναμε τα παιχνίδια σε πακέτο. Τώρα όλα ποια είναι Digital εκτός εάν θέλεις special editions με αγαλματάκια και ιστορίες για 200Ευρώ και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zoiskarl είπε Συνεχίζει να μου φαίνεται περίεργο πως μπορεί να μπερδευτεί κάποιος.Ειδικά από την στιγμή που έχουμε κινητά και τηλεοράσεις που είναι σε παρόμοια πρότυπα.Στην τελική είδες μια διαφήμιση.Έκανες μια έρευνα αγοράς.Έψαξες έστω και 5 δεύτερα στο google να δεις ποια είναι η τελευταία κονσόλα.Κανέναν δεν πείραξε τόσα χρόνια η nintendo με τις ονομασίες της,ειδικά σε gameboy και ds.Όσο average consumer και να είσαι έχεις διαβάσει/δει κάτι.Δεν μιλάμε για αγορά μαξ 5-10 ευρώ που μπορεί να κάνουν τα πορτοκάλια.Μιλάμε για 300 και πάνω,που για τις νέες κονσόλες θα είναι υψηλότερη η τιμή.Στην τελική ρωτάς και κάποιον να σε βοηθήσει. Μπορεί όντως να έχει μια βάση το όλο θέμα με την ονομασία και να μην μπορώ να ταυτιστώ καθόλου.Θεωρώ υποχρέωση προς τον εαυτό μου να ενημερωθώ για κάτι πριν το αγοράσω(σε λογικά πλαίσια πάντα).Πιστεύω αυτό είναι το σωστό,αλλά αυτός είμαι εγώ.Ζούμε στο 2020 πλέον.Όσο εύκολο είναι να παίζεις candy crash άλλο τόσο εύκολο να googlάρεις latest xbox/sony/nintendo console.Και πιστεύω πως δεν λέω παράλογα πράγματα.Τώρα αν βαριέσαι να ζητήσεις βοήθεια,να ψάξεις,να δεις,να διαβάσεις,να ρωτήσεις,να googlάρεις πήγαινε πάρε ότι νομίζεις,αλλά είναι τέρμα υποκριτικό να γυρνάς και να λες μπερδεύτηκα με το όνομα γτ δεν ήταν αριθμός. Έχουμε ήδη ένα ιστορικό γεγογονός με το wii και το wiiu , όπου μέρος της αποτυχίας του wii u πιστώνεται στο ότι ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν απλά ένα αναβαθμισμένο wii και όχι νέο μηχάνημα αυτά που κάνει η ms σε ο,τι αφορά τις ονομασίες είναι ερασιτεχνισμοί εφόσον αποφάσισε να πει το σημερινό one, θα έπρεπε να πει το επόμενο two και από κει και πέρα να πάρει μια σειρά , το series x απλά δυσκολεύει τον καταναλωτή και στις τηλεοράσεις ακόμα που λες και τελείως άσχετος να είσαι θα πιάσεις τα γράμματα και τα νούμερα, θα δεις το μεταγενέστερο και θα βγάλεις κάποια άκρη (όχι ότι είναι φιλικές αυτές οι ονομασίες προς το χρήστη), με το series x τι ακριβώς καταλαβαίνεις ερχόμενος από το one και one x; o πολύς κόσμος δεν έχει χρόνο και όρεξη να ψάχνει τέτοιες λεπτομέρειες θα πρέπει να του δώσεις μασημένη τροφή, στη σονυ δηλαδή γιατί ακολουθούν απλά νούμερα και έπιασαν το πολυφορεμένο "pro" ; αυτοί είναι χαζοί; γιατί στις κονσόλες χαζοί δεν είναι σίγουρα (στα κινητά πχ είναι) ή ακόμα και την πιο επιτυχημένη εταιρεία να πιάσουμε, την apple νομίζεις ότι αυτοί είναι χαζοί που πετάνε χρονολογίες στα μηχανήματά τους; ούτε που ξέρουν οι περισσότεροι χρήστες τι hw αγοράζουν, ένα macbook του 2020 πχ είναι αρκετό και από κει και πέρα θα ασχοληθούν με τα pro και τα air που εξηγούν από μόνα τους αυτό που είναι , δεν είναι το x και η σειρά x, αν είναι δυνατόν δηλαδή ούτε 8χρονο την ώρα που βλέπει ταινία με υπερήρωες δεν θα το σκεφτόταν αυτό καλό είναι να κοιτάμε και τι κάνουν οι πιο επιτυχημένοι του κάθε τομέα, άσχετα αν τους συμπαθούμε ή όχι (εγώ προσωπικά δε συμπαθώ την apple αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι είναι φιλικότατη στον πανάσχετο και αυτό είναι και το νόημα) 17 λεπτά πριν, Antiriad είπε Δυστυχως το μελλον θα είναι συνδρομητικό. Οχι μόνο θα πληρώνεις το παιχνίδι αλλα Θα αναγκαζεσαι να έχεις και συνδρομή για Online Access. Πάνε ποια οι εποχές που πέρναμε τα παιχνίδια σε πακέτο. Τώρα όλα ποια είναι Digital εκτός εάν θέλεις special editions με αγαλματάκια και ιστορίες για 200Ευρώ και πάνω. ο καταναλωτής μέχρι ένα μεγάλο βαθμό ψηφίζει με την τσέπη του και στο gaming περνάει ακόμα αυτό αν είναι να πεις μελλοντικά δυστυχώς για κάτι, απλά μην το κάνεις, δεν στο επιβάλλει κανείς. κι εγώ πχ μπαίνω διαρκώς στον πειρασμό να πάρω pass με την τιμή χώμα της πρώτης φοράς να τερματίσω 5-6 παιχνιδάκια που θέλω, αλλά δεν το κάνω βέβαια η sony πχ με τις εκπτώσεις της με έχει σπρώξει πάρα πολύ στην ψηφιακή αγορά, αλλά έστω μιλάμε για "αγορά" βέβαια εκεί υπάρχει και το πάτημα ότι δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα δισκάκια ώς μέσο για διάφορους λόγους, αλλά nintendo πχ αγοράζω μόνο κατά κύριο λόγο κασετάκια ώστε να είναι "δικά μου" και αυτό το αρχαιολογικό μοντέλο μια χαρά είναι μπροστά σε πωλήσεις από αυτά που ονειρεύεται η ms, οπότε δεν βλέπω πουθενα κανένα "δυστυχώς", επιλογές υπάρχουν και αν δε θες τη nintendo γιατί δε γουστάρεις τους τίτλους της , υπάρχει η ενδιάμεση λύση του playstation ΣΕ ΚΑΘΕ περίπτωση αυτές οι εταιρείες είναι πιο επιτυχημένες από την ms στο κομμάτι του gaming σήμερα που μιλάμε και δε βλέπω το λόγο να αλλάξει αυτό , μόνο και μόνο επειδή το λέει η microsoft, οι καταναλωτές λένε άλλα οπότε δεν καταλαβαίνω προς τι όλη αυτή η μοιρολατρεία εδώ έβγαιναν οι "αναλυτές" (και μερικοί από αυτοί είναι και επαγγελματίες τρομάρα τους) και έλεγαν ότι πρέπει το switch να βγάλει pro μοντέλο και κάτι ασυνάρτητα για 4Κ και τελικά απλά βγήκε και τους γλέντησε η nintendo λέγοντάς τους αυτό είναι και για φέτος και άμα σας αρέσει και μαγκιά της αφού τα πουλάει σαν ζεστά ψωμάκια, δεν νοιάζεται ο κόσμος για τα υπεργραφικά και χαμούς, απλά να περάσει καλά θέλει η ms βγάζει μέχρι και κονσόλες χωρίς οπτικό μεσό σε τιμή χώμα και χέστηκε η φοράδα, ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ , πώς αλλιώς να το πούμε αγοράζουν πανάκριβα switch που ξέρουν ότι θα χαλάσουν και οι μοχλοί, αυτό γιατί δεν μου εξηγεί κανείς γιατί γίνεται; για το φανατικό κοινό; ποιο κοινό; έχει ξεφύγει από το φανατικό της κοινό με τις τωρινές πωλήσεις, το φανατικό κοινό δεν ήταν εκεί να τη στηρίξει όταν έκανε και αυτή βλακείες, δεν υπάρχουν φανατικά κοινά από ένα επίπεδο κι έπειτα.. ίσα ίσα η ms αυτή τη στιγμή συντηρείται από το "φανατικό" της κοινό και από αγορές (γερμανο-αγγλόφωνους λαούς) που παραδοσιακά είχε ισχυρή παρουσία δεν υπάρχουν φανατικά κοινά που θα σε στηρίζουν τυφλά μέχρι τέλους, υπάρχει κόσμος που θα προτιμήσει το καλύτερο προϊόν έναντι του χειρότερου, τουλάχιστον στις κονσόλες αυτό υπάρχει ακόμα σε μεγάλο βαθμο , όχι στο ιδανικό επίπεδο που θα έπρεπε, αλλά σίγουρα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο αν σκεφτούμε πόσο σαβούρα έχει καταντήσει η λοιπή μας διασκέδαση (πχ ταινίες που είναι ένα μαύρο χάλι πλέον) Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, logistoulis είπε επειδή γράφεται και ξαναγράφεται από πολλούς το ίδιο είναι το μέλλον, η ms ξέρει το μέλλον κτλ κτλ ποιο μέλλον βρε παιδιά; η ms μόλις προχθές έφαγε σφαλιάρα από τη nintendo και έπεσε πίσω σε πωλήσεις (πράγμα που παρεμπιπτόντως γράφω εδώ και καιρό ότι θα γίνει) ο κόσμος γιατί δεν αγκαλιάζει το "Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ PRICE/VALUE" αντ'αυτού προτιμάει πλατφόρμες που έχουν πιο ποιοτικούς τίτλους και είναι πιο ακριβές; και ποιος είπε ότι η ms που στο χώρο του gaming τρώει τα μούτρα της μόνη της τα τελευταία χρόνια έχει το αλάθητο; στα κινητά τα ίδια λέγαμε πολλοί και τελικά αυτό που λέγαμε οι γκρινιάρηδες έγινε εγώ λοιπόν που δεν πιστεύω στο "μέλλον" και την "τεχνολογία" για χάρη της "εξέλιξης", απλά γουστάρω να παίζω παιχνίδια και είμαι από τους πελάτες που δεν έχω θέμα να ξοδέψω αρκετό από το εισόδημά μου για αυτό , βλέπω ένα σκοτεινό μέλλον για το xbox brand τώρα από κει και πέρα ο καθένας μπορεί να προβλέψει το μέλλον όπως θέλει, αλλά το να επικεντρώνεσαι μόνο σε συνδρομητικά ή οικονομικά ή αρμεχτικά μοντέλα χωρίς να έχεις να προσφέρεις κάτι που θα σε κάνει ποιοτικά και επί της ουσίας να είσαι ανταγωνιστικός απλά δε δουλεύει δεν ξέρω αν ο φιλ εκφράζει τη φιλοσοφία της εταιρείας για αυτό είναι εκεί που είναι, αλλά ως "xbox boss" που είναι εμένα μου φαίνεται εκτός τόπου και χρόνου και στο καθαρά gaming κομμάτι που αφορά το xbox έχει αποτύχει και θα συνεχίσει κι άλλο προς το βούρκο, όταν τα προϊόντα σου δεν μιλάνε εκεί που θα πρεπε δεν θα πουλήσεις είναι πολύ απλό Αν και είμαι κάτοχος XBOX360 / XBOX ONE / XBOX ONE X / και θα πάρω το νέο XBOX SERIES X αλλά έχω και υπολογιστή...δεν γράφω ως φανατικός της κονσόλας ή του υπολογιστή (εμένα μου αρέσει να παίζω τα παιχνίδια που μου αρέσουν) Θα σε μαλώσω δεν βλέπεις το μέλλον ... το όποιο είναι "συνδρομητικό" και μάντεψε ποιον την τσέπη ωφελεί μέσω cloud υπηρεσιών (αν αντέχει η ταχύτητα σύνδεσης με το διαδίκτυο που έχεις στο σπίτι σου (ευτυχώς εγώ έχω FTTH 100/10) εσύ και ο καθένας από μας μιλώντας για την ελλάδα.) τα φυσικά μέσα αργά ή γρήγορα θα εξαφανιστούν άντε να τα πουλάμε μεταχειρισμένα στις αγγελίες το Online Streaming μέσω cloud είναι τα λεφτά...δεν έχει καμία σημασία πόσα τεμάχια σε κονσόλες πουλάς ή τίτλους παιχνιδιών. Αν αντέξει η SONY και η NINTENDO θα το δούμε γιατί και η MICROSOFT και η AMAZON και η GOOGLE έχουν πάρα πολλά τρις/δις χρήμα επενδύσει Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από ikorolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ikorolis είπε Αν και είμαι κάτοχος XBOX360 / XBOX ONE / XBOX ONE X / και θα πάρω το νέο XBOX SERIES X αλλά έχω και υπολογιστή... Θα σε μαλώσω δεν βλέπεις το μέλλον ... το όποιο είναι "συνδρομητικό" και μάντεψε ποιον την τσέπη ωφελεί μέσω cloud υπηρεσιών (αν αντέχει η ταχύτητα σύνδεσης με το διαδίκτυο που έχεις στο σπίτι σου (ευτυχώς εγώ έχω FTTH 100/10) εσύ και ο καθένας από μας μιλώντας για την ελλάδα.) τα φυσικά μέσα αργά ή γρήγορα θα εξαφανιστούν άντε να τα πουλάμε μεταχειρισμένα στις αγγελίες το Online Streaming μέσω cloud είναι τα λεφτά...δεν έχει καμία σημασία πόσα τεμάχια σε κονσόλες πουλάς ή τίτλους παιχνιδιών. Αν αντέξει η SONY και η NINTENDO θα το δούμε γιατί και η MICROSOFT και η AMAZON και η GOOGLE έχουν πάρα πολλά τρις/δις χρήμα επενδύσει κι εγώ 100αρα σύνδεση έχω και δεν έχω κανένα θέμα με τις online υπηρεσίες ως συμπλήρωμα στην όποια εμπειρία, αλλά αν μιλάμε οι υπηρεσίες να είναι ο αυτοσκοπός πολύ απλά θα αποτύχουν όσα λεφτά και να ρίξουν καλά amazon και google στο θέμα gaming δεν τους λαμβάνω καν υπόψιν, όπως ήρθαν θα φύγουν η ms όμως είναι φυσικά ένας μεγάλος και σημαντικός παίκτης που έχει αποδείξει την επιμονή του σε πολλά πράγματα και έχει απορροφήσει διάφορες αποτυχίες και αστοχίες κατά καιρούς όμως αυτή της η αφοσίωση στο όποιο της όραμα δεν σημαίνει ούτε ότι θα επιτύχει τελικά, αλλά ούτε και και ότι δεν θα κάψει άλλο ένα brand (όπως έκανε και στα κινητά) μη θέλοντας να προσαρμοστεί στα θέλω του χρήστη, αλλά να φέρει τον χρήστη στα δικά της θέλω εγώ τουλάχιστον αρνούμαι να δω μοιρολατρικά το όποιο μέλλον και σε όλη αυτή τη μοιρολατρία λοιπόν όχι απλά για να πάω κόντρα, αλλά επειδή ειλικρινά το πιστεύω, φοβάμαι μήπως η ζημιά που γίνει στο brand του xbox είναι ανεπανόρθωτη αν δεν αφήσουν τις βλακείες και να κοιτάξουν να βγάλουν κάνα σοβαρό παιχνίδι Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε κι εγώ 100αρα σύνδεση έχω και δεν έχω κανένα θέμα με τις online υπηρεσίες ως συμπλήρωμα στην όποια εμπειρία, αλλά αν μιλάμε οι υπηρεσίες να είναι ο αυτοσκοπός πολύ απλά θα αποτύχουν όσα λεφτά και να ρίξουν καλά amazon και google στο θέμα gaming δεν τους λαμβάνω καν υπόψιν, όπως ήρθαν θα φύγουν η ms όμως είναι φυσικά ένας μεγάλος και σημαντικός παίκτης που έχει αποδείξει την επιμονή του σε πολλά πράγματα και έχει απορροφήσει διάφορες αποτυχίες και αστοχίες κατά καιρούς όμως αυτή της η αφοσίωση στο όποιο της όραμα δεν σημαίνει ούτε ότι θα επιτύχει τελικά, αλλά ούτε και και ότι δεν θα κάψει άλλο ένα brand (όπως έκανε και στα κινητά) μη θέλοντας να προσαρμοστεί στα θέλω του χρήστη, αλλά να φέρει τον χρήστη στα δικά της θέλω εγώ τουλάχιστον αρνούμαι να δω μοιρολατρικά το όποιο μέλλον και σε όλη αυτή τη μοιρολατρία λοιπόν όχι απλά για να πάω κόντρα, αλλά επειδή ειλικρινά το πιστεύω φοβάμαι μήπως η ζημιά που γίνει στο brand του xbox είναι ανεπανόρθωτη αν δεν αφήσουν τις βλακείες και να κοιτάξουν να βγάλουν κάνα σοβαρό παιχνίδι τα συμπεράσματα σου βάση ποιας αγοράς είναι? ΗΠΑ , ΕΥΡΩΠΗΣ , ΑΣΙΑΣ ελπίζω να μην βγαίνουν βάση της Ελλάδας φίλε μου 10 μύρια είμαστε ειλικρινά χεσμένους μας έχουν... πάντως να ξέρεις ότι κάνεις λάθος στα συμπεράσματα σου και θα το διαπιστώσεις στο προσεχές μέλλον... καθώς το μέλλον είναι το cloud είτε μας αρέσει είτε όχι δεν είναι χαζοί καθόλου εκεί στην AMAZON - GOOGLE - MICROSOFT αλλά ούτε στο NETFLIX - DISNEY - HBO κτλ... κάτι ξέρουν για να κάνουν επενδύσεις.... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από ikorolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoiskarl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, logistoulis είπε Έχουμε ήδη ένα ιστορικό γεγογονός με το wii και το wiiu , όπου μέρος της αποτυχίας του wii u πιστώνεται στο ότι ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν απλά ένα αναβαθμισμένο wii και όχι νέο μηχάνημα αυτά που κάνει η ms σε ο,τι αφορά τις ονομασίες είναι ερασιτεχνισμοί εφόσον αποφάσισε να πει το σημερινό one, θα έπρεπε να πει το επόμενο two και από κει και πέρα να πάρει μια σειρά , το series x απλά δυσκολεύει τον καταναλωτή και στις τηλεοράσεις ακόμα που λες και τελείως άσχετος να είσαι θα πιάσεις τα γράμματα και τα νούμερα, θα δεις το μεταγενέστερο και θα βγάλεις κάποια άκρη (όχι ότι είναι φιλικές αυτές οι ονομασίες προς το χρήστη), με το series x τι ακριβώς καταλαβαίνεις ερχόμενος από το one και one x; o πολύς κόσμος δεν έχει χρόνο και όρεξη να ψάχνει τέτοιες λεπτομέρειες θα πρέπει να του δώσεις μασημένη τροφή, στη σονυ δηλαδή γιατί ακολουθούν απλά νούμερα και έπιασαν το πολυφορεμένο "pro" ; αυτοί είναι χαζοί; γιατί στις κονσόλες χαζοί δεν είναι σίγουρα (στα κινητά πχ είναι) ή ακόμα και την πιο επιτυχημένη εταιρεία να πιάσουμε, την apple νομίζεις ότι αυτοί είναι χαζοί που πετάνε χρονολογίες στα μηχανήματά τους; ούτε που ξέρουν οι περισσότεροι χρήστες τι hw αγοράζουν, ένα macbook του 2020 πχ είναι αρκετό και από κει και πέρα θα ασχοληθούν με τα pro και τα air που εξηγούν από μόνα τους αυτό που είναι , δεν είναι το x και η σειρά x, αν είναι δυνατόν δηλαδή ούτε 8χρονο την ώρα που βλέπει ταινία με υπερήρωες δεν θα το σκεφτόταν αυτό καλό είναι να κοιτάμε και τι κάνουν οι πιο επιτυχημένοι του κάθε τομέα, άσχετα αν τους συμπαθούμε ή όχι (εγώ προσωπικά δε συμπαθώ την apple αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι είναι φιλικότατη στον πανάσχετο και αυτό είναι και το νόημα) ο καταναλωτής μέχρι ένα μεγάλο βαθμό ψηφίζει με την τσέπη του και στο gaming περνάει ακόμα αυτό αν είναι να πεις μελλοντικά δυστυχώς για κάτι, απλά μην το κάνεις, δεν στο επιβάλλει κανείς. κι εγώ πχ μπαίνω διαρκώς στον πειρασμό να πάρω pass με την τιμή χώμα της πρώτης φοράς να τερματίσω 5-6 παιχνιδάκια που θέλω, αλλά δεν το κάνω βέβαια η sony πχ με τις εκπτώσεις της με έχει σπρώξει πάρα πολύ στην ψηφιακή αγορά, αλλά έστω μιλάμε για "αγορά" βέβαια εκεί υπάρχει και το πάτημα ότι δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα δισκάκια ώς μέσο για διάφορους λόγους, αλλά nintendo πχ αγοράζω μόνο κατά κύριο λόγο κασετάκια ώστε να είναι "δικά μου" και αυτό το αρχαιολογικό μοντέλο μια χαρά είναι μπροστά σε πωλήσεις από αυτά που ονειρεύεται η ms, οπότε δεν βλέπω πουθενα κανένα "δυστυχώς", επιλογές υπάρχουν και αν δε θες τη nintendo γιατί δε γουστάρεις τους τίτλους της , υπάρχει η ενδιάμεση λύση του playstation ΣΕ ΚΑΘΕ περίπτωση αυτές οι εταιρείες είναι πιο επιτυχημένες από την ms στο κομμάτι του gaming σήμερα που μιλάμε και δε βλέπω το λόγο να αλλάξει αυτό , μόνο και μόνο επειδή το λέει η microsoft, οι καταναλωτές λένε άλλα οπότε δεν καταλαβαίνω προς τι όλη αυτή η μοιρολατρεία εδώ έβγαιναν οι "αναλυτές" (και μερικοί από αυτοί είναι και επαγγελματίες τρομάρα τους) και έλεγαν ότι πρέπει το switch να βγάλει pro μοντέλο και κάτι ασυνάρτητα για 4Κ και τελικά απλά βγήκε και τους γλέντησε η nintendo λέγοντάς τους αυτό είναι και για φέτος και άμα σας αρέσει και μαγκιά της αφού τα πουλάει σαν ζεστά ψωμάκια, δεν νοιάζεται ο κόσμος για τα υπεργραφικά και χαμούς, απλά να περάσει καλά θέλει η ms βγάζει μέχρι και κονσόλες χωρίς οπτικό μεσό σε τιμή χώμα και χέστηκε η φοράδα, ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ , πώς αλλιώς να το πούμε αγοράζουν πανάκριβα switch που ξέρουν ότι θα χαλάσουν και οι μοχλοί, αυτό γιατί δεν μου εξηγεί κανείς γιατί γίνεται; για το φανατικό κοινό; ποιο κοινό; έχει ξεφύγει από το φανατικό της κοινό με τις τωρινές πωλήσεις, το φανατικό κοινό δεν ήταν εκεί να τη στηρίξει όταν έκανε και αυτή βλακείες, δεν υπάρχουν φανατικά κοινά από ένα επίπεδο κι έπειτα.. ίσα ίσα η ms αυτή τη στιγμή συντηρείται από το "φανατικό" της κοινό και από αγορές (γερμανο-αγγλόφωνους λαούς) που παραδοσιακά είχε ισχυρή παρουσία δεν υπάρχουν φανατικά κοινά που θα σε στηρίζουν τυφλά μέχρι τέλους, υπάρχει κόσμος που θα προτιμήσει το καλύτερο προϊόν έναντι του χειρότερου, τουλάχιστον στις κονσόλες αυτό υπάρχει ακόμα σε μεγάλο βαθμο , όχι στο ιδανικό επίπεδο που θα έπρεπε, αλλά σίγουρα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο αν σκεφτούμε πόσο σαβούρα έχει καταντήσει η λοιπή μας διασκέδαση (πχ ταινίες που είναι ένα μαύρο χάλι πλέον) Είναι ερασιτεχνισμοί να θες να ονομάσεις την κονσόλα σου σύμφωνα με το όραμα σου?Μαν τι λες?Όλη αυτή η συζήτηση για την ονομασία series x?που δεν χρειάζεται καν να ξέρεις τα προηγούμενα μοντέλα.Μπορείς να θυμάσαι γράμματα και νούμερα και όχι ένα series x?Ερχόμενος από one και one x θα καταλάβεις ότι είναι νέα κονσόλα γτ έχεις το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο.Αν ο πολύς κόσμος δεν έχει όρεξη και χρόνο να ψάξει 5 ΔΕΥΤΕΡΑ να δει ποια είναι η νέα κονσόλα τότε πάνω από όλα δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να κράξει κάτι επειδή μπερδεύτηκε ή δεν κατάλαβε.Αυτό είναι αποτέλεσμα προσπάθειας που μου λές ότι δεν έχουν χρόνο ή όρεξη.Συμφωνώ ότι υπάρχουν τέτοια άτομα αλλά δεν μπορείς να πάρεις κάτι και επειδή δεν είναι τελικά αυτό που ήθελες ακριβώς,χωρίς περαιτέρω γνώσεις πάνω στο προιόν, να το κράζεις.Δεν λέω ότι δεν γίνεται,αλλά είσαι ηλίθιος αν το κάνεις.Και αυτό να ισχύει και να χάσει πελάτες γτ δεν ήξεραν και δεν θέλησαν να ψάξουν για την κονσόλα θα το μάθουν αργά ή γρήγορα.μιλάμε για ένα όνομα series x που είναι πανεύκολο να το θυμηθείς.Και τον πρώτο μήνα να μην το μάθουν θα το μάθουν το δεύτερο.το wii u είναι τελείως διαφορετική περίπτωση.Αν η νέα κονσόλα λεγόταν xbox one series x τότε ναι συμφωνώ μαζί σου θα ήταν λογικό να μπερδευτεί κόσμος.Αλλά είναι xbox series x. Μου αναφέρεις την apple στα κινητά η οποία και αυτή χρησιμοποιεί αριθμούς.Καλό είναι να κοιτάμε τους επιτυχημένους αλλά καλύτερο να κοιτάς τι κάνεις εσύ και πως το κάνεις.Αν κοιτάγαμε μόνο τον επιτυχημένο θα είχαμε όλοι προιόντα 1,2,3,4.Όχι μόνο είναι βαρετό είναι και χαζό ταυτόχρονα!Επίσης θα προτιμούσα φιλικότητα από την εταιρία σε τιμή και δυνατότητες και εχθρικότητα ας το πούμε στο όνομα. Θα συνεχίσω στα παρακάτω που γράφεις.Δικαίωμα σου να μην παίρνεις κάτι που αξίζει αλλά αυτό δεν σε κάνει έξυπνο.Αν δεν βλέπεις ότι προς τα εκεί πάει το μέλλον δεν είσαι γνώστης τεχνολογίας.Δεν είπαμε ότι θα γίνει τώρα.Δεν είπαμε ότι θα γίνει σε 5 χρόνια.Αλλά θα γίνει.Και η ms είναι σε θέση που έχει και αρκετά μεγάλο κομμάτι στο gaming και αρκετά μεγάλο κομμάτι στο cloud.Βάλε και τα λεφτά που έχει και θα καταλάβεις ότι είναι στην καλύτερη θέση για όταν θα φτάσει αυτή η στιγμή.Δεν λέμε ότι θα το πετύχει αλλά λέμε ότι θα έχει προβάδισμα.Εννοείται ότι πρέπει να έχει και υλικό και αποκλειστικότητες και γιαυτό αγόρασε τόσα στούντιο.Και δεν λέμε ότι θα εξαφανιστεί η ιδέα της κονσόλας.θα περάσουν χρόνια για να εξαφανιστεί η ιδέα της κονσόλας σε σπίτι και αν σταματήσει η ms να βγάζει κονσόλες,θα βγάλει κάποιος άλλος.Tο βλέπεις το όλο θέμα σαν ή το ένα ή το άλλο αλλά πάνε και για τα δύο μαζί.Όπως έχουμε digital και retail θα έχουμε κονσόλες και cloud gaming.Δεν αφαιρεί τίποτα το ένα από το άλλο. Μετράς το κομμάτι επιτυχίας σε αριθμούς πώλησης κονσολών ενώ τα λεφτά δεν τα βγάζουν από αυτές.Ναι είναι μια καλή ένδειξη επιτυχίας αλλά δεν είναι η μόνη.Κάτσε μέτρα εσύ τα 100 μύρια κονσολών ενώ η ms έχει 30-50 πόσα έχει ,+ pc + κινητά μέσω xcloud.να δούμε ποιος θα βγεί κερδισμένος στην τελική.Το xbox one στιγματίστηκε από την αρχή της κυκλοφορίας του.και καλά έκανε γτ αν και είχαν 1-2 καλές ιδέες(family game sharing,drm),είχαν 3-4 πολύ κακές(always online,kinect).Δεν πάτωσε γτ ήταν το ps4 καλύτερη κονσόλα.πάτωσε γτ το ίδιο ήταν γτπ ως κονσόλα. (Τέλος μια χαρά παιχνίδια έχει το xbox.Αλλά δεν είναι action role playing game οπότε δεν μετριέται.Τουλάχιστον είναι χωμένη σε περισσότερα genre.)Τέσπα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από zoiskarl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, zoiskarl είπε Τουλάχιστον είναι χωμένη σε περισσότερα genre.)Τέσπα. σε περισσότερα; παίζοντας αποκλειστικά σε xbox χάνεις ένα τραγικά τεράστιο κομμάτι του gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Misokatsu64 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, Geo4ever είπε Ότι κάτι είναι too soon δε σημαίνει ότι είναι λάθος. Και η Sega στο Dreamcast είχε λανσάρει το console MMO Skies of Arcadia, τη στιγμή που το ps2 βγήκε χωρίς θύρα Ethernet. Και τέλος μη συγκρίνετε όλη την ώρα με κριτήριο τη γραμμή στο σπίτι σας, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας πλέον η 50αρα είναι διαθέσιμη. Εδώ μπαίνει και η Nvidia στο παιχνίδι με gforce now και ακόμα το ψάχνουμε που πάει η δουλειά Μαλλον εννοεις το Phantasy Star Online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα