logistoulis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, argipen είπε Ένα kid-related προϊόν, με διαφορετικό form factor, και με πιστό κοινό, ΠΑΝΤΑ θα κάνει πωλήσεις (και μπράβο στη Nintendo που το κατάφερε αυτό!). Ο λόγος όμως που το Xbox βρίσκεται στην τρίτη θέση, είναι διότι το Xbox ήταν κακό σε αυτήν τη γενιά, όχι γιατί οι άλλοι ήταν καλύτεροι—if you know what I mean. Ναι δεν είχε ποιοτικά, story-driven, narrative παιχνίδια! Το ξέρουμε, το ξέρουνε, το είπαμε χιλιάδες φορές. Νομίζω είναι πλέον ξεκάθαρο πως από τα τέλη του 2017 όπου και έγινε η αναπροσαρμογή εντός το τμήματος, έχουν κάνει tackle το εν λόγω πρόβλημα με την εξαγορά και δημιουργία τόσων πολλών studios (ακόμη και εντός εκείνων που διέθεταν). όχι δεν κάνει πάντα πωλήσεις, γιατί το wiiu που ήταν ένα δράμα πούλησε 10mil και τα ίδια χνάρια ακολουθεί και η ms με τα ανεκδιήκητα ονόματα που επιλέγει κανείς δεν πουλάει γιατί έχει όνομα αν δε δώσει καλό προϊόν όσο για τα studio που πήραν, μέχρι να δω τους τίτλους κρατάω μικρό καλάθι 4 λεπτά πριν, firepc είπε αντε παλι εσυ με τις πωλησεις των κονσολων... ρε logistouli για το θεο ρε φιλε Θα το εξηγησω τελευταια φορα. Θες να μαθεις γτ sony και ninty εχουν περισσοτερες πωλησεις. ΟΚ ΠΑΜΕ Το μαρκετινγκ της sony και της ninty ειναι το σπρωξιμο των κονσολων. Τι πουλανε αυτες οι 2 εταιριες πολυ πιο πολυ απο την MS??? Κονσολες!! Γιατι?? Γιατι τετοιο μαρκετινγκ κανουν!! Παμε τωρα στην MS. Γιατι η MS πουλησε μονο 50Μ κονσολες?? Γιατι το μαρκετινγκ που κανει ειναι να σπρωχνει το game pass και τις συνδρομες. Και αρα τι θα πουλησει καλα στη τελικη η MS?? Το GAME PASS!!! Αλλο πραγμα σπρωχνει ο ΕΝΑΣ, αλλο ο ΑΛΛΟΣ Γι αυτο και εχουμε αυτα τα νουμερα οκ, αν σε καμιά 5ετια το xbox γίνει η επόμενη νοκια να δούμε τι θα λέτε θα μου πεις το να στήνεις φάσεις σαν το pass μπορεί να απαιτούν πολύ λιγότερο κόπο και προσπάθεια από το να φτιάχνεις καλούς τίτλους, και η valve εμπόριο κάνει πλέον και παιχνίδια δεν βγάζει η nintendo από την άλλη βγάζει τίτλο και σου πουλάει 15 mil και δεν κατεβάζει και τιμές, προφανώς τελείως διαφορετική τακτική το θέμα είναι τι θέλει να αγοράσει ο κόσμος ένα καλοπουλημένο παιχνίδι της nintendo σήμερα που μιλάμε θα το αγοράσουν περισσότεροι άνθρωποι από όσους είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν pass και δε βλέπω το λόγο να αλλάζει αυτό τεσπά κυριακή κοντή γιορτή, μόλις βγει το ps5 η ψαλίδα θα πάει στο διαστημα Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argipen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, logistoulis είπε όχι δεν κάνει πάντα πωλήσεις, γιατί το wiiu που ήταν ένα δράμα πούλησε 10mil και τα ίδια χνάρια ακολουθεί και η ms με τα ανεκδιήκητα ονόματα που επιλέγει κανείς δεν πουλάει γιατί έχει όνομα αν δε δώσει καλό προϊόν όσο για τα studio που πήραν, μέχρι να δω τους τίτλους κρατάω μικρό καλάθι Ninja Theory, Obsidian και InXile έχουν δώσει δείγματα γραφής, και είναι εξαιρετικά (βλ. Hellblade 2, Project: Mara, Bleeding Edge, Outer Worlds και Wasteland 3, συνάμα όσων ετοιμάζουν). Playground Games σε RPG χωράφια έχω απορία να δω πως θα πάει, ενώ το δεύτερο υπο-studio δουλεύει στο επόμενο Forza: Horizon, ενώ θα ήθελα να μάθουμε επιτέλους τι μαγειρεύει η Initiative τόσο καιρό. Τώρα Compulsion Games και Double Fine νομίζω θα στοχεύσουν σε πιο νεανικό κοινό με τα επερχόμενα παιχνίδια τους. Η Rare πάει τρένο με το SoT, άντε να δούμε τι είναι και το Everwild, η Turn-10 έχει αποδείξει πως το έχει με τα sim-racing πάει σφαίρα στο FM:8, η Coalition είναι κατά πόδας για το επόμενο Gears (?) και έχει και το Tactics, η 343i κάνει την παραγωγή του αιώνα (τουλάχιστον οικονομικά με 500εκ. production cost και νέα μηχανή γραφικών που παρουσιάζεται στο linkedin ως η πιο προηγμένη εκεί έξω). Η Mojang συνεχίζει ακάθεκτα με το Minecraft και τώρα το Dungeons (που θα γαμάει με παρέα). Η Μoon Studios τελείωσε με Ori and the Will of the Wisps και θέλει να κάνει redifine το ARPG είδος. Η Asobo κάνει το flight-sim και ίσως ένα ακόμη. Η World Edge έχει πιάσει τους rts-άδες με το επόμενο AoE. Ενώ τέλος η Undead Labs πρώτη φορά έχει τα χρήματα να κάνει το είδος της παραγωγής που θέλει. Σχετικά με το όνομα του Xbox θα πω πως επιτέλους επέλεξαν το πιο εύστοχο. Η επόμενη γενιά λέγεται σκέτο Xbox, όπως λέγεται για παράδειγμα ένα τηλέφωνο της Samsung, Galaxy. Σύμφωνα με τα specs του αλλάζει η σειρά στην οποία ανήκει. Η ναυαρχίδα των Galaxy συσκευών είναι η σειρά S, ενώ σε mid-range και low-end έχουμε τις σειρές A και J. Ακριβώς το ίδιο μοντέλο ισχύει και στο επόμενο Xbox. Η ναυαρχίδα των Xbox συσκευών θα λέγεται X (series). Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από argipen 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, argipen είπε Ninja Theory, Obsidian και InXile έχουν δώσει δείγματα γραφής... PlayGround Games σε RPG χωράφια έχω απορία να δω πως θα πάει, και επίσης να μάθουμε επιτέλους τι μαγειρεύει η Initiative τόσο καιρό. Σχετικά με το όνομα του Xbox θα πω πως επιτέλους επέλεξαν το πιο εύστοχο. Η επόμενη γενιά λέγεται σκέτο Xbox, όπως λέγεται για παράδειγμα ένα τηλέφωνο της Samsung, Galaxy. Σύμφωνα με τα specs του αλλάζει η σειρά στην οποία ανήκει. Η ναυαρχίδα των Galaxy συσκευών είναι η σειρά S, ενώ σε mid-range και low-end έχουμε τις σειρές A και J. Ακριβώς το ίδιο μοντέλο ισχύει και στο επόμενο Xbox. Η ναυαρχίδα των Xbox συσκευών θα λέγεται X (series). οι ονομασίες τη ms είναι γτπ και απλά μπερδεύουν το κόσμο, είναι ξεκάθαρη περίπτωση wii u αυτό που συνεχίζουν και κάνουν με το series x όσο για τα στούντιο που πήρε , μακάρι να βγάλουν τίτλους , αλλά μέχρι να τους δω αυτές οι εξαγορές δεν μου λένε απολύτως τίποτα η πρόσφατη ιστορία μου λέει πολλά όμως με τα ίδια και τα ίδια @zoiskarl κουράζουν όλα αυτά τα νοτιφικάτιον, οκ το πιάσαμε Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoiskarl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, logistoulis είπε οι ονομασίες τη ms είναι γτπ και απλά μπερδεύουν το κόσμο, είναι ξεκάθαρη περίπτωση wii u αυτό που συνεχίζουν και κάνουν με το series x όσο για τα στούντιο που πήρε , μακάρι να βγάλουν τίτλους , αλλά μέχρι να τους δω αυτές οι εξαγορές δεν μου λένε απολύτως τίποτα η πρόσφατη ιστορία μου λέει πολλά όμως με τα ίδια και τα ίδια @zoiskarl κουράζουν όλα αυτά τα νοτιφικάτιον, οκ το πιάσαμε δυστυχώς δεν έχεις "πιάσει" τίποτα αν σε μπερδεύει η ονομασία xbox series x.no offence αλλά όταν διαβάζω ασυναρτησίες δεν μπορώ.θα πρότεινα να προσπαθήσεις να εξοικειωθείς με τον χώρο του gaming και της τεχνολογίας πρώτα και έπειτα να αρχίζεις να σχολιάζεις.Αυτό αν θες να έχουν κάποια βαρύτητα αυτά που λες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, zoiskarl είπε δυστυχώς δεν έχεις "πιάσει" τίποτα αν σε μπερδεύει η ονομασία xbox series x.no offence αλλά όταν διαβάζω ασυναρτησίες δεν μπορώ.θα πρότεινα να προσπαθήσεις να εξοικειωθείς με τον χώρο του gaming και της τεχνολογίας πρώτα και έπειτα να αρχίζεις να σχολιάζεις.Αυτό αν θες να έχουν κάποια βαρύτητα αυτά που λες. εγώ μια χαρά εξοικειωμένος είμαι για αυτό και πολλά από αυτά που γράφω κατά καιρούς επαληθεύονται όσο και να μην τα γουστάρουν οι δήθεν ψαγμένοι της τεχνολογίας φυσικά και θα υπάρξουν και άτομα που νιώθουν από gaming και θα διαφωνήσουν μαζί μου, είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις , από την άλλη οι περισσότεροι απλά είδαν φως και μπήκαν , αλλά δεν έχω θέμα καλά να είμαστε το 2021 να έχουν φύγει καμιά 20αρια μύρια ps5 και η ms να συνεχίζει να μην λέει πόσοι ακριβώς έχουν πάρει pass και να δίνει τους όποιους ΑΑΑ τίτλους της δώρο με τα γαριδάκια μπας και περπατήσει το πράγμα το gears 5 πάντως που το έδωσαν μαζί με τα γαριδάκια σε αντίθεση με το 4 που έκανε κανονικά λεφτά ήταν φουλ προβληματικό, αν είναι να "γλιτώνω" λεφτά για μισοτελειωμένα παιχνίδια ευχαριστώ δεν θέλω προτιμώ να συνεχίσω να δίνω το 50αρικο μου και να το έχω για πάντα , αλλά πάνω από όλα να έχω τίτλους να παίζω με τους οποίους θα απολαμβάνω πραγματικά το πιο βασικό, το gaming, και δεν θα είναι άλλη μια υπηρεσία που θα προσπαθεί να μου τσιμπάει ευρουλάκια κάθε λίγο και λιγάκια παριστάνοντάς μου τη φθηνή άλλωστε όπως έχω ξαναπεί αν είναι να γίνει και το gaming "σούπα" όπως έγινε η μουσική και οι ταινίες με τις συνδρομητικές υπηρεσίες, καλύτερα να τα ακουμπάω χοντρά στη nintendo που μου πιάνει μεν το κώλο, αλλά μου δίνει κανονική εμπειρία gaming όπως θα πρέπει να είναι τα fast food πράγματα είναι για συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων στην οποία δεν θέλω να ανήκω Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argipen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, logistoulis είπε εγώ μια χαρά εξοικειωμένος είμαι για αυτό και πολλά από αυτά που γράφω κατά καιρούς επαληθεύονται όσο και να μην τα γουστάρουν οι δήθεν ψαγμένοι της τεχνολογίας φυσικά και θα υπάρξουν και άτομα που νιώθουν από gaming και θα διαφωνήσουν μαζί μου, είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις , από την άλλη οι περισσότεροι απλά είδαν φως και μπήκαν , αλλά δεν έχω θέμα καλά να είμαστε το 2021 να έχουν φύγει καμιά 20αρια μύρια ps5 και η ms να συνεχίζει να μην λέει πόσοι ακριβώς έχουν πάρει pass και να δίνει τους όποιους ΑΑΑ τίτλους της δώρο με τα γαριδάκια μπας και περπατήσει το πράγμα το gears 5 πάντως που το έδωσαν μαζί με τα γαριδάκια σε αντίθεση με το 4 που έκανε κανονικά λεφτά ήταν φουλ προβληματικό, αν είναι να "γλιτώνω" λεφτά για μισοτελειωμένα παιχνίδια ευχαριστώ δεν θέλω προτιμώ να συνεχίσω να δίνω το 50αρικο μου και να το έχω για πάντα , αλλά πάνω από όλα να έχω τίτλους να παίζω με τους οποίους θα απολαμβάνω πραγματικά το πιο βασικό, το gaming, και δεν θα είναι άλλη μια υπηρεσία που θα προσπαθεί να μου τσιμπάει ευρουλάκια κάθε λίγο και λιγάκια παριστάνοντάς μου τη φθηνή άλλωστε όπως έχω ξαναπεί αν είναι να γίνει και το gaming "σούπα" όπως έγινε η μουσική και οι ταινίες με τις συνδρομητικές υπηρεσίες, καλύτερα να τα ακουμπάω χοντρά στη nintendo που μου πιάνει μεν το κώλο, αλλά μου δίνει κανονική εμπειρία gaming όπως θα πρέπει να είναι Χμμμ, σούπα: Altered Carbon, Mandalorian, Watchmen, Game of Thrones, Westworld, Roma, Irishman, και, και, και... Καλό! Θέλεις πρόβλεψη για το μέλλον που κοντοζυγώνει; Το PlayStation 5 θα κάνει αισθητά περισσότερες πωλήσεις από το επόμενο Xbox. Ξέρεις πως το ξέρω; Γιατί το PlayStation θα βγει σε μια μέση τιμή μεταξύ Xbox Series S και Xbox Series X, ενώ παράλληλα θα είναι το μόνο πραγματικό entry-point στο οικοσύστημα της Sony. Από την άλλη η Microsoft σου επιτρέπει την είσοδο στο δικό της οικοσύστημα μέσω της τωρινής γενιάς, της επόμενης, των Windows 10 και του xCloud. Απάντησε μου τώρα στα εξής: 1. Ποιος θα πουλήσει περισσότερες κονσόλες? 2. Πως θα σε επηρεάσει εσένα ως καταναλωτή αυτό? 3. Ποιος θα έχει μεγαλύτερη χασούρα από το hardware? 4. Ποιος θα έχει μεγαλύτερο μηνιαίο ενεργό κοινό? 5. Ποιος θα βγάλει περισσότερα από το software? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoiskarl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, logistoulis είπε εγώ μια χαρά εξοικειωμένος είμαι για αυτό και πολλά από αυτά που γράφω κατά καιρούς επαληθεύονται όσο και να μην τα γουστάρουν οι δήθεν ψαγμένοι της τεχνολογίας φυσικά και θα υπάρξουν και άτομα που νιώθουν από gaming και θα διαφωνήσουν μαζί μου, είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις , από την άλλη οι περισσότεροι απλά είδαν φως και μπήκαν , αλλά δεν έχω θέμα καλά να είμαστε το 2021 να έχουν φύγει καμιά 20αρια μύρια ps5 και η ms να συνεχίζει να μην λέει πόσοι ακριβώς έχουν πάρει pass και να δίνει τους όποιους ΑΑΑ τίτλους της δώρο με τα γαριδάκια μπας και περπατήσει το πράγμα το gears 5 πάντως που το έδωσαν μαζί με τα γαριδάκια σε αντίθεση με το 4 που έκανε κανονικά λεφτά ήταν φουλ προβληματικό, αν είναι να "γλιτώνω" λεφτά για μισοτελειωμένα παιχνίδια ευχαριστώ δεν θέλω προτιμώ να συνεχίσω να δίνω το 50αρικο μου και να το έχω για πάντα Δεν σε ξέρω και δεν ξέρω τι έχεις πει κατά καιρούς που έχουν επαληθευτεί.Εννοείται ότι όλοι μπορούμε να έχουμε διαφορετικές απόψεις και να διαφωνήσουμε.Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε και δίκιο.off-topic και οι anti-vaxxers και οι flat earthers έχουν άποψη αλλά... Επί του θέματος τώρα.Όλοι ξέρουμε πως μπήκε η ms σε αυτήν την γενιά και τα λάθη που έκανε.Αλλά έχει τελείως διαφορετικό mentality τώρα από αυτό που είχε όταν βγήκε το xbox one και διαφορετικό αφεντικό.Καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης σου και τους ενδοιασμούς σου σε όλο αυτό.Αλλά οι πράξεις της μέχρι στιγμής δείχνουν μια εταιρία που επενδύει όλο και περισσότερο στο gaming και στην ανάπτυξη του. Με την αγορά τόσων στούντιο προσπαθεί να φέρει όλο και περισσότερα παιχνίδια στην πλατφόρμα της(xbox + pc ).Αλλά αυτό θέλει χρόνο,όχι μόνο λεφτά.Δεν κοιτά όμως το κοντινό μέλλον.Κοιτά και πιο μακριά.Έχει φτιάξει και συνεχίζει να φτιάχνει υποδομές για το επόμενο next big thing που είναι το cloud gaming.Είτε το θέλεις είτε όχι αυτό είναι.Και αυτό είναι που λέει ο spencer: Έχουν ένα γνωστό gaming brand σε κονσόλες και έχουν υποδομές για game streaming.Και εκεί είναι που θέλουν να επενδύσουν. Δεν ξέρω που κολλάνε τα γαριδάκια αλλά δεν κάνουν καλό στον οργανισμό σου,σταμάτα να τα τρως.Με το gamepass και την προσφορά 3 μήνες-1 ευρώ προσπαθούν και καταφέρνουν να το κάνουν συνήθεια στους καταναλωτές. Δεν λέω ότι δεν θα κάνει λάθη στην πορεία.Εδώ θα είμαστε να την κράξουμε όταν θα γίνουν αλλά να λέμε και τα καλά.Έχει φέρει τα exclusives της στο pc και όπως φαίνεται θα ακολουθήσει και η sony αυτή την τακτική.Ως άτομο που η τελευταία μου κονσόλα ήταν το ps2,πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλό το να έχουμε και περισσότερα παιχνίδια στο pc και να μην είμαστε αναγκασμένοι σε ένα κλειστό σύστημα που είναι οι κονσόλες. Θα συμφωνήσω μαζί σου για gears 5 όσον αφορά την κατάσταση μερικών παιχνιδιών της στο pc.Είναι πολλές φορές γεμάτα bugs και το store της είναι γελοίο επίσης.Ευελπιστώ κάποια στιγμή να προσπαθήσουν να φτιάξουν την κατάσταση. Για το edit σου.μα είναι φθηνό το gamepass.δεν παριστάνει το φθηνό..δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο μίσος.μπορεί να έχεις κάποιο δίκιο για την ποιότητα των παιχνιδιών(crackdown 3) αλλά δεν έχει νόημα να κράζεις πριν δεις.Και τώρα υπάρχουν βλακείες παιχνίδια και το gaming έχει γίνει "σούπα " όπως λες..Το ότι δεν τα βλέπεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.Και όταν δεν μας αρέσει κάτι δεν σημαίνει ότι είναι άθλιο ή fast food.Και μένα δεν μαρέσει το uncharted πχ.έχω παίξει και δεν το θεωρώ καλό.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι.Ξεκόλλα λίγο με το hate σου και προσπάθησε να δεις λίγο πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από zoiskarl 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Ωραίο το stream gaming, ούτε κάρτες γραφικών ούτε κονσόλες θα χρειάζονται πια. Μόνο θα μπαίνεις να παίζεις ο καθένας με μια συνδρομή. Δεν ξέρω τι θα πάθουν οι Nvidia, AMD και οι λοιποί με αυτό. Ποιος ο λόγος να φτιάξεις τούμπανο pc για να παίζεις Excel? Άσε που με το stream gaming μπορεί να ανοίγεις κανένα σεντούκι στο παιχνίδι και να σου πετάει διαφημίσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Ότι και να πεις την Sony Σε αυτόν τον τομέα δεν την πιάνεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gray_foxxx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Κύριε Phil Spencer, δεν έχεις ιδέα έτσι; Υπάρχουν στρατιές από fans των 2 γιαπωνέζικων εταιριών. Δεν θα ξέρετε από που σας ήρθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geo4ever Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Επειδή προκαλεί σύγχυση η στρατηγική της MS ας σκεφτούμε την περίπτωση Minecraft. Τί αποφέρει περισσότερα φράγκα να το έχει αποκλειστικό και να πουλήσει παραπάνω κονσόλες ή που το έχει δώσει παντού και πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsibosp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Retromaniac είπε Δυστυχώς ή ευτυχώς παιδιά, το μέλλον είναι συνδρομητικό streaming gaming. Όσο πιο νωρίς το πάρετε απόφαση τόσο το καλύτερο. Όταν ο Nadella άλλαζε την Microsoft όλοι εδώ μέσα τον έλεγαν τρελό και ότι θα την καταστρέψει. Η Microsoft ποτέ δεν ήταν καλύτερα. Το infrastructure που έχει κτίσει είναι πολύ μεγαλύτερο από της google, και έχει λεφτά να συνεχίσει, αφού της αποφέρει και τεράστια κέρδη. Η Nintendo και η Sony δεν έχουν ούτε λεφτά ούτε υποδομές για το cloud, και αν είχαν λεφτά πάλι το έχασαν το τραίνο. Διαβάστε λίγο καλύτερα τι λέει. Τα κέρδη στις κονσόλες βγαίνουν από τις πωλήσεις των παιχνιδιών, όχι από το hw (ειδικά εκεί μπαίνουν και μέσα στην αρχή). Οπότε αυτό που λέει είναι ότι δεν τους νοιάζει η πλατφορμα, αρκεί να έχουν δικιά τους συνδρομή. Και αυτό είναι το μέλλον. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ξαναλέω (ανάλογα πως το βλέπεις ο καθένας). Τα υπόλοιπα που λέτε για κρεμαστάρια κτλ μάλλον είναι γιατί δεν βλέπετε που πάει το πράγμα. Aυτο λεει βασικα ναι. Απλα θα διαφωνησω μαζι σου οτι αυτο ειναι το μελλον. Ισως να ειναι το μελλον μακροπροθεσμα , 10 χρονια+, οχι στην επομενη γενια.Το stadia πχ ολοι το κραζουν και δεν νομιζω ποτε οτι το input lag θα ξεπεραστει για τιτλους fighting πχ.Για πιο casual τιτλους ισως να ειναι οκ. Εχει κανει καποιες κινησεις η αληθεια ειναι με στουντιο αλλα νομιζω δεδομενης της εμφασης που εχει δωθει στο backwards compatibility οτι εχει χασει απο τα αποδυτηρια λογω πωλησων και τιτλων που εχουν ηδη οι περισσοτεροι χρηστες στην κατοχη τους.Δυσκολα θα παει καποιος που ειχε PS4 σε ΧΒΟΧ, το πιο λογικο ειναινα παει σε PS5. Βεβαια τωρα βλεπουμε και την SONY οτι σιγα σιγα τα σπαει τα exclusives και τα βγαζει σε PC και τα περισσοτερα θα ειναι απλα timed exclusive. Θα δειξει το μελλον! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Είναι λίγο εκτός οι δηλώσεις και θα εξηγήσω. Το Azure δεν έχει φτιαχτεί για αποκλειστική χρήση από την Microsoft, ούτε και καμία άλλη mega cloud υπηρεσία. Όπως η Samsung πουλάει προϊόντα στην Apple και ταυτόχρονα είναι ΚΑΙ ανταγωνιστές, έτσι και μεθαύριο μπορεί η Sony να χρησιμοποιεί υπηρεσίες Azure αν την συμφέρει, ή άλλων, αν την εξυπηρετεί περισσότερο. Οι δηλώσεις του Spencer θα είχαν νόημα αν έλεγε κάτι σε «Η Sony δεν μπορεί να μας φτάσει στον τομέα μεταπώλησης cloud υπηρεσιών» και όντως δεν θυμάμαι να είδα πουθενά την Sony να πουλάει υπηρεσίες cloud. Όσον αφορά στο gaming, δεν ξέρουμε τί θα γίνει, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι θα επικρατήσει όποιος προσφέρει την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία augmented reality. Μιλάμε για υπηρεσία όπου θα μπαίνεις σε ένα π.χ. Sims και θα νιώθεις ότι κάνεις έρωτα με την sexy γειτόνισσα ή θα μπαίνεις σε ένα π.χ. Call of Duty και θα νιώθεις τις σφαίρες να σφυρίζουν τριγύρω σου. Κοινώς, θα κερδίσει όποιος μας χώσει σε ένα "matrix". Πότε θα γίνει αυτό, κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει. Δεν έχει να κάνει, όμως, μόνο με την οικονομική δύναμη των εταιρειών, αλλά και με τις ίδιες τις υπερδυνάμεις - αλλά αυτό είναι μεγάλη συζήτηση. Στην ουσία, η δήλωση του Spencer είναι απλά άκυρη και δεν νομίζω να ίδρωσε στο ελάχιστο το αυτάκι της Sony ή της Nintendo. ΥΓ. Έχω και XBOX και PS4 και δεν έχω προτίμηση σε κονσόλα (άντε, να πούμε ότι γουστάρω το Elite controller της MS λίγο περισσότερο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanagias13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Τα σχόλια των Κονσολάκηδων μου θυμίζουν κατι τύπους που γράφουν με σπρέι Αγρίνιο ΠΑΣΟΚ 47 % . Η Sony έκλεισε πρόσφατα στρατηγική συμμαχία με την msft για το next gen gaming μέσω Azure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, zoiskarl είπε δυστυχώς δεν έχεις "πιάσει" τίποτα αν σε μπερδεύει η ονομασία xbox series x.no offence αλλά όταν διαβάζω ασυναρτησίες δεν μπορώ.θα πρότεινα να προσπαθήσεις να εξοικειωθείς με τον χώρο του gaming και της τεχνολογίας πρώτα και έπειτα να αρχίζεις να σχολιάζεις.Αυτό αν θες να έχουν κάποια βαρύτητα αυτά που λες. Το λαθος σου ειναι οτι συγκρινεις το mid-hard core gamer που ξερεις μεχρι και τις κωδικές ονομασίες των ολοκληρωμένων στην κονσολα με τον average consumer που παει να παρει κονσολα οπως παμε εμεις να παρουμε πορτοκαλια. Το playstation εχει ποιο Streamlined (βαρετη ναι το ξερω) ονομασια. Καταλαβαινεις με μια ματια (η μαλλον καλυτερα θεωρεις-εικάζεις) οταν δεις ενα ps3-ps4-ps5στο μαγαζι διπλα διπλα οτι το 5 θα ειναι το επομενο μοντελο = καλυτερο. Αντε κανε το ιδιο με το xbox ... xbox 360=xbox one=xbox series x ... Προφανως αυτο εννοούσε ο φιλος πιο πανω...ισως για εμας που ακολουθουμε εξελιξεις να ειναι λογικα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα