Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Δεν νιώθει τίποτα μάλλον!

Αυτό ακριβώς που λες.. προφανώς δεν έχω σκοπό να μην περνάνε τα κουνούπια αλλά αν είναι τόσο πυκνό για να κρατήσω τα βλέμματα έξω θα ήταν το ιδανικό..

απο όλα αυτα τα θαμνώδη δεν βλέπεις μέσα. όμως το ύψος κάποιων ειναι λίγο και βλέπεις απο πάνω. Θες ψηλο φυτο, πρεπει να ρωτησεις σε φυτωριο που ξερουν, να παρεις κατι 2μ+

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

απο όλα αυτα τα θαμνώδη δεν βλέπεις μέσα. όμως το ύψος κάποιων ειναι λίγο και βλέπεις απο πάνω. Θες ψηλο φυτο, πρεπει να ρωτησεις σε φυτωριο που ξερουν, να παρεις κατι 2μ+

Επειδή έχω ήδη 1.50 (από κάτω το οικόπεδο αρχίζει πιο πάνω) οπότε γύρω στο 1.70 αν γίνει είμαι οκ.

.

Είδα προσεκτικά την φωτινια πουθενά δεν αναφέρει έαν είναι πυκνό από χαμηλά... φαίνεται πολύ καλό για φράχτη όμως.... εύχομαι εδώ στην Ρόδο να βρω και να έχει και σωστή τιμή...

• Super Moderators
Δημοσ.
14 hours ago, Ducatista said:

Είδα προσεκτικά την φωτινια πουθενά δεν αναφέρει έαν είναι πυκνό από χαμηλά

Αν googlάρεις το φυτό και κοιτάξεις τις φωτογραφίες που βγαίνουν, θα δεις αν είναι πυκνό από χαμηλά.

000205-02.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το είδα απλά θέλω ξεκάθαρη απάντηση Γιατί θέλω να ξέρω αν τελικά πάρω γιατί μ'αρέσει αρκετά το φυτό

• Super Moderators
Δημοσ.

Από την στιγμή που το φωτογραφία δεν είναι photoshopped η απάντηση είναι ότι μπορεί να αρχίζει από χαμηλά. Αυτό φαντάζομαι όμως ότι θα θέλει κατάλληλο/σωστό κλάδεμα.

Δημοσ.
On 07/02/2020 at 18:28, papoys1 said:

Εγώ τις έχω στο εξοχικό όχι μόνο για φράχτη αλλά και για φυτά ομορφιάς.

Δεν ξέρω που θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις αλλά είναι πολύ ανθεκτικό φυτό σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.Τις έχω στην Εύβοια δίπλα από τη θάλασσα στο Αιγαίο που έχει φοβερά μποφόρ αλμύρα και είναι από τα φυτά που αντέχουν και μένουν πράσινα και το χειμώνα.Εάν είσαι σε περιοχή με πιο ήπιο κλίμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα.

Ένα δείγμα από τις δικές μου.Ανθισμένες που έχουν ένα υπέροχο άρωμα.😊

IMG-0339.jpg

Mουρτερη;;;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, η φωτινια είναι πυκνή από χαμηλά αλλά θέλει πολύ κλάδεμα, είναι η μόνη απαίτηση που έχει.

Θα χρειαστείς θαμνοκοπτικο. Όχι άμεσα αλλά σε 2-4 χρόνια σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...