basilis_k6 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ducatista είπε Δεν νιώθει τίποτα μάλλον! Αυτό ακριβώς που λες.. προφανώς δεν έχω σκοπό να μην περνάνε τα κουνούπια αλλά αν είναι τόσο πυκνό για να κρατήσω τα βλέμματα έξω θα ήταν το ιδανικό.. απο όλα αυτα τα θαμνώδη δεν βλέπεις μέσα. όμως το ύψος κάποιων ειναι λίγο και βλέπεις απο πάνω. Θες ψηλο φυτο, πρεπει να ρωτησεις σε φυτωριο που ξερουν, να παρεις κατι 2μ+
Ducatista Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε απο όλα αυτα τα θαμνώδη δεν βλέπεις μέσα. όμως το ύψος κάποιων ειναι λίγο και βλέπεις απο πάνω. Θες ψηλο φυτο, πρεπει να ρωτησεις σε φυτωριο που ξερουν, να παρεις κατι 2μ+ Επειδή έχω ήδη 1.50 (από κάτω το οικόπεδο αρχίζει πιο πάνω) οπότε γύρω στο 1.70 αν γίνει είμαι οκ. . Είδα προσεκτικά την φωτινια πουθενά δεν αναφέρει έαν είναι πυκνό από χαμηλά... φαίνεται πολύ καλό για φράχτη όμως.... εύχομαι εδώ στην Ρόδο να βρω και να έχει και σωστή τιμή...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 14 hours ago, Ducatista said: Είδα προσεκτικά την φωτινια πουθενά δεν αναφέρει έαν είναι πυκνό από χαμηλά Αν googlάρεις το φυτό και κοιτάξεις τις φωτογραφίες που βγαίνουν, θα δεις αν είναι πυκνό από χαμηλά. 2 1
Ducatista Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Το είδα απλά θέλω ξεκάθαρη απάντηση Γιατί θέλω να ξέρω αν τελικά πάρω γιατί μ'αρέσει αρκετά το φυτό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Από την στιγμή που το φωτογραφία δεν είναι photoshopped η απάντηση είναι ότι μπορεί να αρχίζει από χαμηλά. Αυτό φαντάζομαι όμως ότι θα θέλει κατάλληλο/σωστό κλάδεμα.
Spc1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 On 07/02/2020 at 18:28, papoys1 said: Εγώ τις έχω στο εξοχικό όχι μόνο για φράχτη αλλά και για φυτά ομορφιάς. Δεν ξέρω που θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις αλλά είναι πολύ ανθεκτικό φυτό σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.Τις έχω στην Εύβοια δίπλα από τη θάλασσα στο Αιγαίο που έχει φοβερά μποφόρ αλμύρα και είναι από τα φυτά που αντέχουν και μένουν πράσινα και το χειμώνα.Εάν είσαι σε περιοχή με πιο ήπιο κλίμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα. Ένα δείγμα από τις δικές μου.Ανθισμένες που έχουν ένα υπέροχο άρωμα.😊 Mουρτερη;;; 1
papoys1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Spc1983 είπε Mουρτερη;;; Μαρκούρι ακριβώς.Ίδια παραλία συνέχεια της Μουρτερής η οποία αρχίζει μετά τον Κοκκινόβραχο που λέμε εμείς εκεί. Έχεις πάει;;;;;;;
Spc1983 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω εξοχικό στον Οξυλινθο..έχεις γνώσεις γενικός από φυτά ; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από Spc1983
yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Ναι, η φωτινια είναι πυκνή από χαμηλά αλλά θέλει πολύ κλάδεμα, είναι η μόνη απαίτηση που έχει. Θα χρειαστείς θαμνοκοπτικο. Όχι άμεσα αλλά σε 2-4 χρόνια σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα