Προς το περιεχόμενο

Δεν βρισω τον βαθμο στο πτυχιο Αγγλικης Γλωσσομαθειας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα Forum,
Οπως βλεπετε και στην φωτογραφια εχω το παρακατω πτυχιο Αγγλικης γλωσσομαθειας. Το θεμα ειναι οτι δεν αναγραφεται πουθενα ο βαθμος με τον οποιο το πηρα... και σε καποιες προκηρυξεις του Δημοσιου (οχι ΑΣΕΠ) σου λεει οτι αναλογα τον βαθμο που εχεις στο πτυχιο σου εχεις και τα αναλογα μορια. Εγω θυμαμαι ημουν B2 αλλα πως θα δωσω αυτο το πιστοποιητικο απο την στιγμη που δεν αναγραφεται πουθενα ο βαθμος. Εστειλα μηνυμα και στο Hellenic American Union - Center for Examinations and Certifications να μου πουν και εκεινοι τι φαση... και αν δεν εχω καταλαβει κατι σωστα... αλλα ειπα να ρωτησω και εδω αφου ειστε τοσο εξυπνοι και εξυπηρετικοι ❤️ 

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Certificate.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά πολλές φορές το κράτος αναζητάει αυτεπάγγελτα κάποια στοιχεία.Δηλαδή όταν βγήκε προκήρυξη για αστυνομία ήθελε απολυτήριο λυκείου.Τώρα τι βαθμό έχεις ,αν το έχεις και λοιπά το έψαχναν αυτοί.Μπορείς βέβαια να ρωτήσεις και κάποιον υπάλληλο στον τοπικό οαεδ. Όλο και κάτι θα ξέρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, ZathuraEdition είπε

Καλησπερα Forum,
Οπως βλεπετε και στην φωτογραφια εχω το παρακατω πτυχιο Αγγλικης γλωσσομαθειας. Το θεμα ειναι οτι δεν αναγραφεται πουθενα ο βαθμος με τον οποιο το πηρα... και σε καποιες προκηρυξεις του Δημοσιου (οχι ΑΣΕΠ) σου λεει οτι αναλογα τον βαθμο που εχεις στο πτυχιο σου εχεις και τα αναλογα μορια. Εγω θυμαμαι ημουν B2 αλλα πως θα δωσω αυτο το πιστοποιητικο απο την στιγμη που δεν αναγραφεται πουθενα ο βαθμος. Εστειλα μηνυμα και στο Hellenic American Union - Center for Examinations and Certifications να μου πουν και εκεινοι τι φαση... και αν δεν εχω καταλαβει κατι σωστα... αλλα ειπα να ρωτησω και εδω αφου ειστε τοσο εξυπνοι και εξυπηρετικοι ❤️ 

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Certificate.png

το 2002 που είχα πάρει το Lower, στου Michigan δεν έβαζαν βαθμό σε αντίθεση με αυτό του Cambridge..

Επεξ/σία από john_shadow

1 ώρα πριν, Gigamestin είπε

Δεν είμαι σίγουρος 100% αλλά πολλές φορές το κράτος αναζητάει αυτεπάγγελτα κάποια στοιχεία.Δηλαδή όταν βγήκε προκήρυξη για αστυνομία ήθελε απολυτήριο λυκείου.Τώρα τι βαθμό έχεις ,αν το έχεις και λοιπά το έψαχναν αυτοί.Μπορείς βέβαια να ρωτήσεις και κάποιον υπάλληλο στον τοπικό οαεδ. Όλο και κάτι θα ξέρουν.

Χμμμ στους συμβουλους εργασιας ε? σωστο.. 

1 ώρα πριν, g_alkis είπε

Μνημονια

Τι φαση?

1 ώρα πριν, john_shadow είπε

το 2002 που είχα πάρει το Lower, στου Michigan δεν έβαζαν βαθμό σε αντίθεση με αυτό του Cambridge..

... παλι καλα που ειχα γραψει στο βιογραφικο μου το Β2 ... και δεν ψαχνομαι και σε αυτο.. αλλα θα μου πουνε ρε φιλε που το ξερεις? χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν αυτό δεν είναι πτυχίο αλλά πιστοποίηση, πτυχία παίρνεις μόνο από ΤΕΙ/ΑΕΙ/Πολυτεχνεία/Πανεπιστήμια.

Έχω το ίδιο. Αυτό είναι το Lower του Michigan, το λεγόμενο ECCE (στις προκηρύξεις αναφέρεται έτσι συνήθως), δηλαδή αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2. Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό εκδίδεται χωρίς βαθμό, απλώς ξέρεις εκ των προτέρων ότι είναι στο επίπεδο Β2. Μάλλον έχεις μπερδευτεί με το TOEIC το οποίο είναι με κλιμακωτή βαθμολογία. Στο ECCE ότι βαθμό και να πάρεις θα είσαι στο επίπεδο Β2, ο βαθμός υπάρχει μόνο για να δεις αν κόπηκες ή αν πέρασες οπότε δεν έχει σημασία τι βαθμό πήρες (αν έχεις το χαρτί στα χέρια σου τότε πέρασες την εξέταση), ενώ στο TOEIC ο βαθμός μπορεί να αντιστοιχεί σε Lower, Advanced ή Proficiency, οπότε εκεί αναφέρεται ο βαθμός.

1 ώρα πριν, Gigamestin είπε

Ναι, όντως αναζητάνε κάποια στοιχεία, αλλά μόνο από άλλες δημόσιες υπηρεσίες (πχ μπορεί να σου βρουν ΑΜΚΑ, ΑΦΜ κλπ), και όχι από ιδιωτικά κέντρα.

Επεξ/σία από gokuthelegend

23 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

βρίσω , εβρισα . Ακομα να διορθώσει τον τιτλο - για δημοσιο παει :P 

Γεννημένος δημόσιος υπάλληλος!! :D 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...