andreas314p Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, papars είπε Δοκίμασα την ενημερωμένη εφαρμογή σήμερα για την καθημερινή μου διαδρομή. Βρήκα ένα πρόβλημα - όταν υπάρξει κλήση εξαφανίζεται ο χάρτης και πρέπει να τρέξω την εφαρμογή ξανά για να έρθει στο προσκήνιο. Αυτό δεν το έκανε παλιά. Οπότε κατά την κλήση δεν υπάρχει ένδειξη χάρτη. Η παλαιά εφαρμογή μίκραινε το παράθυρο κατά τη διάρκεια της κλήσης και το πάταγες να γίνει full screen. Επίσης αυτή τη βλακεία που πολλές φορές πατάς το X κατά λάθος ή το [] που βγάζει το setup menu δεν το διόρθωσαν. Υπάρχει ρύθμιση για να μην κλεινει το παράθυρο κατά την κληση και να σου βγαινει pop up η κληση . Αυτα σε android 9 για παρακατω δεν ξερω ας μας πει κάποιος άλλος.
papars Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, andreas314p είπε Υπάρχει ρύθμιση για να μην κλεινει το παράθυρο κατά την κληση και να σου βγαινει pop up η κληση . Αυτα σε android 9 για παρακατω δεν ξερω ας μας πει κάποιος άλλος. Που είναι αυτή η ρύθμιση; Στης ρυθμίσεις των χαρτών δεν βλέπω κάτι σχετικό... Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου για τη συγκεκριμένη εφαρμογή το Picture in picture είναι ενεργοποιημένο.
andreas314p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 16 ώρες πριν, papars είπε Που είναι αυτή η ρύθμιση; Στης ρυθμίσεις των χαρτών δεν βλέπω κάτι σχετικό... Στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου για τη συγκεκριμένη εφαρμογή το Picture in picture είναι ενεργοποιημένο. Ρυθμίσεις κλήσεων. Μπες στις κλήσεις και πάτησε ρυθμίσεις στις 3 τελείες. Τσέκαρε αναδυόμενο παράθυρο κλήσης
aplos73 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Ξέρει κάποιος να μου πει πόσα data καταναλώνει περίπου για μια ώρα πλοήγηση;
AntiCambeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μου έχει τύχει σε διαδρομές να μου βγάζει το Google Maps 1 η περισσότερες διαδρομές μόνο μέσω διοδίων και το Here Maps να βγάζει διαδρομή χωρίς διόδια. Επίσης το Google Maps να μου βγάζει διαδρομή πιο περίπλοκη και με μεγαλύτερη απόσταση, ενώ το Here Maps πιο σύντομη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα