Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, AtiX είπε Και να χασουν τόσα δεδομένα??? Με τίποτα δεν θα το κάνει... δε νομιζω οτι υπαρχει τετοιο θεμα, οτι δεδομενα μαζευει μπορει να το κανει και χωρις τους χαρτες μονο με τη τοποθεσια ανοιχτη.
jack124 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, overpower είπε Μα έχει offline maps. Δεν έχει πλοήγηση offline όπως έχουν άλλα προγράμματα (πχ: HERE WeGo) Έχει μόνο χάρτες σιγά, άχρηστο είναι αν δεν έχει πλοήγηση 3
christos4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, jack124 είπε Δεν έχει πλοήγηση offline όπως έχουν άλλα προγράμματα (πχ: HERE WeGo) Έχει μόνο χάρτες σιγά, άχρηστο είναι αν δεν έχει πλοήγηση https://support.google.com/maps/answer/6291838?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en Έχει offline navigation 2
KoreanW Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, overpower said: Μα έχει offline maps. έγραψα ότι δεν έχει offline maps σε έκταση όλης της χώρας και έχω δίκιο αντικαθιστά κάθε φορά από ένα καινούριο πακέτο για μια μικρή περιοχή στο χάρτη της χώρας ο ανταγωνισμός προσφέρει πλήρες offline navigation με offline πακέτα όλες της χώρας που τα κατεβάζεις μια φορά δε μου λείπει το Google maps εν ολίγοις Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από KoreanW 3 1
Istelios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Σαν τριγωνικο χρωματιστο μουστοκουλουρο ειναι.Πεινασα παω να φαω😂🤣
koutsis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, KoreanW είπε έγραψα ότι δεν έχει offline maps σε έκταση όλης της χώρας και έχω δίκιο αντικαθιστά κάθε φορά από ένα καινούριο πακέτο για μια μικρή περιοχή στο χάρτη της χώρας ο ανταγωνισμός προσφέρει πλήρες offline navigation με offline πακέτα όλες της χώρας που τα κατεβάζεις μια φορά δε μου λείπει το Google maps εν ολίγοις Φίλε μου το Google maps το χρησιμοποιείς για να σου δείχνει την κίνηση και εναλλακτικές διαδρομές όταν οδηγείς και τις καθυστερήσεις και ώρες άφιξης των όταν κινείσαι με ΜΜΜ. Ποιο το,νόημα να το χρησιμοποιείς off line? Και για ποιο λόγο;
KoreanW Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 20 minutes ago, koutsis said: Φίλε μου το Google maps το χρησιμοποιείς για να σου δείχνει την κίνηση και εναλλακτικές διαδρομές όταν οδηγείς και τις καθυστερήσεις και ώρες άφιξης των όταν κινείσαι με ΜΜΜ. Ποιο το,νόημα να το χρησιμοποιείς off line? Και για ποιο λόγο; ακριβώς δεν το χρησιμοποιώ για πλοήγηση offline, βασικά το ερώτημα ποιος ο λόγος να το χρησιμοποιείς φίλε μου όταν προσφέρει λιγότερα έναντι του ανταγωνισμού να είναι καλά δηλαδή ο ανταγωνισμός που επιτρέπει και την offline πλοήγηση και όλα όσα προσφέρει το Google maps (μμμ, κίνηση κλπ)
Bil79 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, KoreanW είπε έγραψα ότι δεν έχει offline maps σε έκταση όλης της χώρας και έχω δίκιο αντικαθιστά κάθε φορά από ένα καινούριο πακέτο για μια μικρή περιοχή στο χάρτη της χώρας ο ανταγωνισμός προσφέρει πλήρες offline navigation με offline πακέτα όλες της χώρας που τα κατεβάζεις μια φορά δε μου λείπει το Google maps εν ολίγοις Ναι, δεν σώζεις όλη τη χώρα μαζι αλλά μπορείς να σώσεις όσα τμήματα της θες. Για την Ελλάδα δεν χρειάζεσαι πάνω από 4 π.χ. Αλλά οκ, για offline navigation έχεις κι άλλες επιλογές από εταιρείες (navigon, sygic κλπ) που ζητούσαν 30 και 50 ευρώ μέχρι πρότινος. Αλλά τώρα τους κόπηκε ο βήχας, thanks to Google 😉 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Bil79 2 1
vagosd Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, KoreanW είπε ακριβώς δεν το χρησιμοποιώ για πλοήγηση offline, βασικά το ερώτημα ποιος ο λόγος να το χρησιμοποιείς φίλε μου όταν προσφέρει λιγότερα έναντι του ανταγωνισμού να είναι καλά δηλαδή ο ανταγωνισμός που επιτρέπει και την offline πλοήγηση και όλα όσα προσφέρει το Google maps (μμμ, κίνηση κλπ) Αν σου προσφέρει ο ανταγωνισμός κίνηση offline πρέπει να το κοιτάξεις καλύτερα. 6
damoclesword Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, nextp είπε Και όχι μόνο . Εδώ πάνω (Λονδίνο ) είναι απλά σωτήριο εάν όχι μοναδικό για τους πάντες . Βγάζει από εναλλακτικές διαδρομές με ποικίλια μέσων και χρόνους με ακρίβεια . Για ένα τόσο μεγάλο μπουρδελο όπως το Λονδίνο είναι must . "For Piccadilly Circus, follow the third Brexit" 😛
Sordnaxela Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Γιατι offline; Το 2020 ειμαστε. Τί είναι offline; 6
Getapen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, KoreanW είπε Όσο δε βάζουν offline download και πλοήγηση σε έκταση χώρας (κάτι που έχουν οι ανταγωνιστές) εύκολα σήμερα θα συνεχίσω να φαντάζομαι τη ζωή μου πριν και μετά από τους χάρτες της Google. Έχει offline.. Αποθηκεύεις χάρτες ενδιαφέροντος και τσουλάς Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Getapen
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, damoclesword είπε "For Piccadilly Circus, follow the third Brexit" 😛 Ελπίζω (αν και τελικά όλοι οι άνθρωποι / λαοί μαθαίνουν στη ζωή με δύσκολο τρόπο ) ότι δεν έβγαλαν τα μάτια τους με τα χέρια τους . Στο κάτω κάτω μιλάμε για ένα νησί (στην εποχή της πγλοσμιοποιησησ Που μόνος απλά δεν επιβιώνεις )που έχει 98% GDP βασισμένο στο Λονδίνο το όποιο πουλάει στην ουσία υπηρεσίες - δηλαδή αέρα κοπανιστό ο οποίος μπορει να πουληθεί (από παντού ). Και το οποίο επίσης νησί έχει τον πιο κοντινό του σύμμαχο μια ανάσα μακριά (με τον οποίο τα σπάει ) και τον άλλο καφρο με τον οποίο έχει ελπίδες συμμαχίας - και τεράστιους ιστορικό- κοινωνικούς δεσμούς ( 7,5 ώρες μακριά ). Με αλλά λόγια είναι μια χώρα όπως ΟΛΕΣ στις άλλες που κυβερνάται (ιδίως αυτή τη στιγμή ) από χαμερπείς και κάτω του μετρίου ανθρώπους και πολιτικούς .(Βλέπε μπορις και Νάιτζελ ). Κακα τα ψέμματα η ευρωπαϊκή ένωση σε πολιτικό επίπεδο δεν λειτουργεί όπως θα θέλαμε όλες οι χώρες . Δείτε τι έκαναν σε εμάς . Μετακυλισαν τεχνιέντως τα χρέη τους και τα φέσια από CDS (και όλα τα αλλά οικονομικης φυσεως ευφάνταστα προϊόντα )οι πιο «δυνατές» χώρες (της ίδιας ένωσης ) και είμαστε εκεί που είμαστε τώρα . Οποτε ίσως κανουν καλά που ΔΕΝ θέλουν στην ουσία να φτάσουν να είναι (στην χειρότερη ) ένα τεράστιο εργατικό δυναμικό (σχεδόν 70 εκ. Ανθρώπων ). Οπως όμως προείπα το κάνουν σίγουρα με λάθος ανθρώπους και ίσως με τον πιο λάθος τρόπο. Ο καιρός θα δείξει (ιδίως μετά το καλοκαίρι , φθινόπωρο ) που η μεταβατική περίοδος θα φτάνει στο τέλος της ποσό πραγματικοί η γιαλαντζί μάγκες είναι .... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Exorgistis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Lezantas26 είπε δε νομιζω οτι υπαρχει τετοιο θεμα, οτι δεδομενα μαζευει μπορει να το κανει και χωρις τους χαρτες μονο με τη τοποθεσια ανοιχτη. 14 ώρες πριν, AtiX είπε Και να χασουν τόσα δεδομένα??? Με τίποτα δεν θα το κάνει... Και offline εχει, και με το android κινητό σου, περισσοτερα data προσφερεις.... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από Exorgistis
andreas314p Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 14 ώρες πριν, KoreanW είπε Όσο δε βάζουν offline download και πλοήγηση σε έκταση χώρας (κάτι που έχουν οι ανταγωνιστές) εύκολα σήμερα θα συνεχίσω να φαντάζομαι τη ζωή μου πριν και μετά από τους χάρτες της Google. Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο θέμα για λίγα kb που χαλάει! Χωρίς Σύνδεση είναι μισή εφαρμογή. Τι? Κάθε τρεις μήνες κάρτα και call me back? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα