alexioannou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Σε μια γκαρσονιέρα έχω 80 λίτρα θερμoσυφωνα. Είναι 3,7kw Η κοπέλα κάνει κάθε μέρα μπάνιο με ότι συνεπάγεται στον λογαριασμό της ΔΕΗ . Σκέφτομαι ηλιακό αλλά πρώτα κοιταω θερμοσιφωνα που να θέλει λιγότερο ρεύμα. Είδα ότι υπάρχει στα 60λιτρα με 2.6kw. Αλλά και 20λιτρων με 1,5kw!!! Ψαχνωντας είδα ότι η ΕΥΔΑΠ θεωρεί οικονομικο μπάνιο 3 λεπτών ντουζ στα 30 λιτρα...... Έχει κάποιος γνώση αν 40 λίτρα(20 του θερμοσίφωνα +20 για ρύθμιση θερμοκρασίας)καλύπτουν ένα ντουζ? Αν μπει καλό τηλέφωνο με διακόπτη θα γίνεται σωστό μπάνιο? Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω αφού έχω ηλιακό 160 λίτρα. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από alexioannou
badbad Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 60 λιτρα είναι το minimum για να κάνει κάποιος ένα σωστό μπάνιο και οχι ντουζ. Η κατανάλωση εξαρτάται και απο την θερμοκρασία του νερού που έρχεται από το δίκτυο. Με λιγότερη κατανάλωση ζεσταίνει ένα χλιαρό νερό και με άλλη κατανάλωση ένα πολύ παγωμένο. Άρα παίζει ρόλο αν η γκαρσονιέρα είναι βόρεια Ελλάδα ή Αθήνα. Επίσης ηλιακό δεν μπορείς να βάλεις αν δεν το προβλέπει το καταστατικό της πολυκατοικίας. Ιδανική λύση είναι ο ταχυθερμαντήρας νερού που καίει μόνο όσο καταναλώνεις και έχεις θεωρητικά άμεσα ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο. Ο Ταχυθερμαντήρας για λόγους ασφαλείας θέλει εγκατάσταση από σωστό επαγγελματία
l337 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Και απαράδεκτος ιδιοκτήτης (για να μην σε χαρακτηρίσω αλλιώς) και με καβούρια στις τσέπες. Λυπάμαι τον κάθε ταλαίπωρο ή κάθε ταλαίπωρη που θα πέσει θύμα σου (και θα έχει το "θράσος" να θέλει να κάνει και κάθε μέρα μπάνιο). 5
Maurikycli Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Άκου εκεί να θέλει κάθε μέρα μπάνιο η κοπέλα! Μη μου πεις ότι ειναι και μακρομαλλούσα ☹️
thanasisxask Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Βρες μια χειμερινή κολυμβήτρια να τα γλυτώσεις όλα αυτά.
Joshua21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Νοίκιασε τη σε καναν άπλυτο, δεν θα χρειάζεται καν θερμοσίφωνα.
nvel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, alexioannou είπε Είδα ότι υπάρχει στα 60λιτρα με 2.6kw. Αλλά και 20λιτρων με 1,5kw!!! οι θερμοσίφωνες είναι υπερεκτιμημένοι, παλιά που ζέσταιναν νερό στην φωτιά δεν έκαναν μπάνιο; Αν υπάρχει κουζίνα και κατσαρόλα είσαι καλυμμένος.
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω πλενομαι μια στο μηνα και με κρυο νερο για οικονομια .Ακους εκει πλένεται καθε μερα ανατριχιασα Απο την αλλη οι κοπελες εχουν τετοιες κακες συνηθειες να θελουν και ζεστο νερο και να τρωνε κυβικο τη βδομαδα . Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Mhlogiatros
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, alexioannou είπε Γεια σας. Σε μια γκαρσονιέρα έχω 80 λίτρα θερμoσυφωνα. Είναι 3,7kw Η κοπέλα κάνει κάθε μέρα μπάνιο με ότι συνεπάγεται στον λογαριασμό της ΔΕΗ . Σκέφτομαι ηλιακό αλλά πρώτα κοιταω θερμοσιφωνα που να θέλει λιγότερο ρεύμα. Είδα ότι υπάρχει στα 60λιτρα με 2.6kw. Αλλά και 20λιτρων με 1,5kw!!! Ψαχνωντας είδα ότι η ΕΥΔΑΠ θεωρεί οικονομικο μπάνιο 3 λεπτών ντουζ στα 30 λιτρα...... Έχει κάποιος γνώση αν 40 λίτρα(20 του θερμοσίφωνα +20 για ρύθμιση θερμοκρασίας)καλύπτουν ένα ντουζ? Αν μπει καλό τηλέφωνο με διακόπτη θα γίνεται σωστό μπάνιο? Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω αφού έχω ηλιακό 160 λίτρα. Ευχαριστώ. Τιποτα απο αυτά.Μπρίκι του καφέ,μονού καφε,σε γκαζάκι!!! Σοβαρολογείς;Σε 20 λίτρα ουτε τα πόδια σου δεν πλένεις.
alexioannou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, l337 είπε Και απαράδεκτος ιδιοκτήτης (για να μην σε χαρακτηρίσω αλλιώς) και με καβούρια στις τσέπες. Λυπάμαι τον κάθε ταλαίπωρο ή κάθε ταλαίπωρη που θα πέσει θύμα σου (και θα έχει το "θράσος" να θέλει να κάνει και κάθε μέρα μπάνιο). Όλα γίνονται σε συμφωνία με την κοπέλα και αυτή ζήτησε αν μπορεί να βρεθεί κάτι πιο οικονομικό στο θέμα θερμοσιφωνας μιας και χθες μόλις της ήρθε το ρεύμα Το ρεύμα είναι στο όνομα της έτσι και αλλιώς.....😅😂😅😂😅😂 Προφανώς ως σοβαρός άνθρωπος προσπαθώ να βρω μια λύση για την νοικιαρησα..... ε, I337 τι να σε χαρακτηρίσω,το νιώθεις μόνος σου..😀😂😅😀😂😅😂😅 Τι να πει κανείς όταν ένας απάντησε σοβαρά και οι άλλοι αέρα........ *Τελικά υπάρχει στα 2ΚW 60λιτρα. Τον οποίον θα πληρώσω από την τσέπη μου 90€ ενώ θα μείνει αμανατι ο παλιός..... Ας κλήσει το θέμα,το ελυσα μόνος μου,οι άλλοι εδω έχουν να λύσουν πολλά θέματακια😂😅😀😂😀 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από alexioannou
GREGORYMO Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, alexioannou είπε Γεια σας. Σε μια γκαρσονιέρα έχω 80 λίτρα θερμoσυφωνα. Είναι 3,7kw Η κοπέλα κάνει κάθε μέρα μπάνιο με ότι συνεπάγεται στον λογαριασμό της ΔΕΗ . Σκέφτομαι ηλιακό αλλά πρώτα κοιταω θερμοσιφωνα που να θέλει λιγότερο ρεύμα. Είδα ότι υπάρχει στα 60λιτρα με 2.6kw. Αλλά και 20λιτρων με 1,5kw!!! Ψαχνωντας είδα ότι η ΕΥΔΑΠ θεωρεί οικονομικο μπάνιο 3 λεπτών ντουζ στα 30 λιτρα...... Έχει κάποιος γνώση αν 40 λίτρα(20 του θερμοσίφωνα +20 για ρύθμιση θερμοκρασίας)καλύπτουν ένα ντουζ? Αν μπει καλό τηλέφωνο με διακόπτη θα γίνεται σωστό μπάνιο? Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω αφού έχω ηλιακό 160 λίτρα. Ευχαριστώ. Την ΔΕΗ, ΔΕΝ την πληρώνει αυτή ???
lefta_yparxoun Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 ο ηλιακός είναι η καλύτερη λύση, παράλληλα με τον εσωτερικό θερμοσίφωνα. Για να γίνει σωστή εγκατάσταση θα πρέπει να μπουν δύο βάνες που θα αλλάζεις την ροή του νερού από τον έναν στον άλλον.
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Τελικα πιο θερμοσιφωνα θα της πάρει στα 60 λιτρα ; 2ΚW ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις