b-boy_steve Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, skiabox είπε Αν ισχύει αυτό που βλέπω στο kimovil.com δηλαδή το ότι έχει antutu score 194000 τότε μιλάμε για το flagship killer της δεκαετίας! Τώρα το είδα και εγώ! 😱 Θα ξεφτιλίσει δηλαδή σε απόδοση sd 665,710,712??? 😨😱😱 LOL!!! Το κακό είναι ότι θα κατεβάζει την μπαταρία μαρούλι... Αλλά για να δούμε όταν βγει με το καλό... Αν πάντως ισχύουν τα benchmark θα γίνει ανάρπαστο...
blanka Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Φτάσαμε στο σημείο που low to midrange επεξεργαστής είναι δυνατότερος απο τον SD 835 ! Κινητό των 100€ πιάνει σε επιδώσεις flagship του 2017 ! ανα 2-3 χρόνια οι ναυαρχίδες τρωνε ξύλο απο κινητά των 100€ ? OK , αξίζουν τα 1000αρικά οι ναυαρχίδες! :)
AntiCambeR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, skiabox είπε Realme ο φονιάς της Xiaomi! Καλύτερα, να υπάρχει ανταγωνισμός για χαμηλότερες τιμές.
chios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, skiabox είπε Realme ο φονιάς της Xiaomi! Αν το δουλέψει σωστά, λογισμικό, τιμολόγηση αυτό που λες ισχύει.
logica1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τον δείκτη sar τον ξέρουμε σε αυτή τη συσκευή? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από logica1
freegr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Άραγε θα έρθει Ελλάδα και σε ποιά καλή τιμή, μάλλον θα το βρούμε σε eshop αλλά λέω να είναι το επόμενο κινητό μου αν έχει τέτοια καλή τιμή.....
infamousjohn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 21 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Ελάχιστοι το χρησιμοποιούν, είναι το τελευταίο χαρακτηριστικό για την επιλογή κινητού. Ε όχι και ελάχιστοι! Όσους ξέρω κουβαλάνε μόνο κινητό. Ούτε κάρτες ούτε μετρητά. Μα τι πλεμπα επιτέλους
opera Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/2/2020 στις 8:22 ΜΜ, infamousjohn είπε Δεν έχει NFC άρα απατο Έγραψε ο χρήστης alpha wallet Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από opera
AntiCambeR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 23 ώρες πριν, infamousjohn είπε Ε όχι και ελάχιστοι! Όσους ξέρω κουβαλάνε μόνο κινητό. Ούτε κάρτες ούτε μετρητά. Μα τι πλεμπα επιτέλους Ναι, μας έπεισες... 😎
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 εγω παντως αυτο το nfc το εχω σε δυο τηλεφωνα της δουλειας... σκαναρω τις ταυτοτητες των συνεργατων και τα τσιπακια στα κλειδια που τους δινω... τι αλλο κανει αυτο? κατι μου ειχε πει ενας για συνδεση με μια συσκευη που μεταδιδει τα δεδομενα απο μια συσκευη μετρησης ζαχαρου...
infamousjohn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Το πλέον βασικό που κάνουν οι συσκευές με NFC είναι να πληρωμές contactless. Πίνει χέρια και δεν κουβαλάς κάρτες με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα