BadOmen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, EmnIT είπε Κινεζικό OS όχι άσχημο για να υπάρχει ανταγωνισμός αλλά πραγματικά καλύτερα ΗΠΑ ΕΕ να μας περνούν δεδομένα παρά στην Κίνα τουλάχιστον εδώ έχουμε και ένα GTPR στο θέμα με δεδομένα μας, στην Κίνα θα τα κάνουν ότι θέλουν και διαβάστε λίγο όλο το σκηνικό πίσω από ΗΠΑ και χαβαι είναι πολλά που τους κατηγορούνε και αναφέρουν ότι υπάρχουν αποδείξεις. Μετα από το τελευταίο συμβάν ποτέ ξανά κινέζο, έκρυψαν από τν κόσμο για τν coronavirus και απείλησαν άνθρωπο π έλεγε την αλήθεια αν είναι δυνατόν!!! Οφφ ναι εδω εχουμε GTRP. GTPK εχουμε. (gia ton poutso kavala) αρε πως ξεχνανε καποιοι siemens, FBI και λοιπα σκανδαλα 'GTRP'. και αν αυτα σου ακουγονται παρελθον δες τι ακριβως πουλαει ο ζουγκι τα ταλευταια 12 χρονια μεσω φβ και μπηκε στους τοπ τεν πλουσιοτερους ανθρωπους απο το πουθενα. UCLA accept πατα κ εισαι κομπλε, τα δινεις οικιοθελως, οι κινεζοι απλα δεν θα ρωτανε πριν σε παρακολουθησοην, δεν ειναι βλεπεις τοσο politically correct οπως εμεις οι εμπιστοι πολιτισμενοι λευκοι xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Aja είπε Οτιδήποτε χτυπά το μονοπώλειο της Google που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο είναι θεμιτό και καλώς να ορίσει. Και πολύ αργησε εγώ να πω! Ποιο μονοπωλειο της Google ρε παιδια αφου στην Κινα ουτως ή αλλως δεν λειτουργει τιποτα απο αυτα? Και το Android οι Κινεζοι το χρησιμοποιουν μονο και μονο επειδη ειναι τσαμπα. Απλα μετα απο αυτα που επαθε η Huawei που ειναι η μεγαλυτερη Κινεζικη εταιρεια,το πηραν πατριωτικα το θεμα και σου λενε ας φτιαξουμε κατι δικο μας. Επισης να θυμισουμε οτι η Huawei χρησιμοποιει και μονο Κινεζικα προιοντα στα κινητα της βλεπε τσιπακια,modem,οθονες κλπ Βεβαια οι Κινεζοι περιμενανε τοσα χρονια πρωτα να φτασουμε σε αυτο το σημειο και μετα να αρχιζουν να σκεφτονται για δικο τους λειτουργικο. 17 ώρες πριν, asdfaster είπε Πιο πολλές πιθανότητες εχεις να δεις σοβαρό android λειτουργικό με τις κινεζικες εταιρίες αν βγάλουν δικατους λειτουργικά παρα με τις google. Aκόμα και σήμερα το root συνεχίζει να είναι μονόδρομος και συνεχίζει να είναι το μονο μέσο αν θες να δεις σοβαρό android λειτουργικό. Ισος να αλλάξει αυτό πλέον. Για τα apple που λέτε. Μέχρι και για να ξεκλειδώσετε το κινητό σε λίγο θα θέλει να ρίχνεις donate tip στον σενσορα. Αλλο φρουτο παλι και αυτο. Το Root μεχρι και σημερα λεει συνεχιζει να ειναι μονοδρομος. Σε ποιους συνεχιζει να ειναι μονοδρομος?Στους περισσοτερους που δεν ασχολουνται με αυτο? Η στους περισσοτερους που αγοραζουν Samsung mid range συσκευες? Που τους ειδες τους περιορισμους απο Android μερια,αφου ουτως ή αλλως ολοι οι Κινεζοι(περαν απο Oneplus)εχουν βγαλει δικα τους skin στα android κινητα,γιατι ουτως ή αλλως η Google και οι υπηρεσιες της στην Κινα δεν δουλευουν. Αντε μετα ας βγαλουν οι Κινεζοι και τους Snapdragon απο τις συσκευες τους να βαζουν μονο Mediatek να δεις για ποτε θα πεφτουν οι πωλησεις τους για πλακα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ποιο μονοπωλειο της Google ρε παιδια αφου στην Κινα ουτως ή αλλως δεν λειτουργει τιποτα απο αυτα? Και το Android οι Κινεζοι το χρησιμοποιουν μονο και μονο επειδη ειναι τσαμπα. Απλα μετα απο αυτα που επαθε η Huawei που ειναι η μεγαλυτερη Κινεζικη εταιρεια,το πηραν πατριωτικα το θεμα και σου λενε ας φτιαξουμε κατι δικο μας. Επισης να θυμισουμε οτι η Huawei χρησιμοποιει και μονο Κινεζικα προιοντα στα κινητα της βλεπε τσιπακια,modem,οθονες κλπ Βεβαια οι Κινεζοι περιμενανε τοσα χρονια πρωτα να φτασουμε σε αυτο το σημειο και μετα να αρχιζουν να σκεφτονται για δικο τους λειτουργικο. Αλλο φρουτο παλι και αυτο. Το Root μεχρι και σημερα λεει συνεχιζει να ειναι μονοδρομος. Σε ποιους συνεχιζει να ειναι μονοδρομος?Στους περισσοτερους που δεν ασχολουνται με αυτο? Η στους περισσοτερους που αγοραζουν Samsung mid range συσκευες? Που τους ειδες τους περιορισμους απο Android μερια,αφου ουτως ή αλλως ολοι οι Κινεζοι(περαν απο Oneplus)εχουν βγαλει δικα τους skin στα android κινητα,γιατι ουτως ή αλλως η Google και οι υπηρεσιες της στην Κινα δεν δουλευουν. Αντε μετα ας βγαλουν οι Κινεζοι και τους Snapdragon απο τις συσκευες τους να βαζουν μονο Mediatek να δεις για ποτε θα πεφτουν οι πωλησεις τους για πλακα. Το root είναι μονόδρομος αν θες να δεις σοβαρό λειτουργικό. Η μήπως εχεις σοβαρό λειτουργικό με samsung xiaomi lg huawei και δεν το ξέρω? αν θες να δεις τι εστί android δεν κάθεσαι με την σαβούρα που σου βάζουν. Εχεις πολύ πλακα αλήθεια. Το android για εσένα είναι τα skins? η μήπως επειδή αλλάζεις skins πιστεύεις πως εχεις και android συσκευή χαχαχααχαχ Σε πειράζει να βάλω το post σου στο the verge με τα funny topics? Θα σου πω και ένα μυστικό. Με root αλλάζεις πολύ περισσότερα skins μέχρι και εκεί εχεις περιορισμο. Εγώ αλλάζω το 100% ενώ εσύ το ούτε το 50% του UI. Αλήθεια μου έφτιαξες την μέρα με το android και το root. 40κ μηνύματα και ακόμα δεν ξέρει τι είναι android και τι root. Με donate τα εχεις τα 40k posts? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από asdfaster 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Όσο και να προσπαθείς τις ασυναρτησίες που γράφεις δεν τις μαζεύεις... Στο λέω φιλικά σε αντίθεση με εσένα που προσβάλλεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, asdfaster είπε Το root είναι μονόδρομος αν θες να δεις σοβαρό λειτουργικό. Η μήπως εχεις σοβαρό λειτουργικό με samsung xiaomi lg huawei και δεν το ξέρω? αν θες να δεις τι εστί android δεν κάθεσαι με την σαβούρα που σου βάζουν. Εχεις πολύ πλακα αλήθεια. Το android για εσένα είναι τα skins? η μήπως επειδή αλλάζεις skins πιστεύεις πως εχεις και android συσκευή χαχαχααχαχ Σε πειράζει να βάλω το post σου στο the verge με τα funny topics? Θα σου πω και ένα μυστικό. Με root αλλάζεις πολύ περισσότερα skins μέχρι και εκεί εχεις περιορισμο. Εγώ αλλάζω το 100% ενώ εσύ το ούτε το 50% του UI. Αλήθεια μου έφτιαξες την μέρα με το android και το root. 40κ μηνύματα και ακόμα δεν ξέρει τι είναι android και τι root. Με donate τα εχεις τα 40k posts? Τι σοβαρο λειτουργικο,skins και αριθμο σχολιων καθεσαι και αναφερεις ανθρωπε μου,εχεις μηπως προβλημα αναγνωσης? Ποσες φορες πρεπει να τα πουμε οτι ειναι επιλογη του καθενος το τι θα αγορασει αναλογα τις προτεραιοτητες και τις αναγκες του?Ε την πλειοψηφια του κοσμου δεν την ενδιαφερει/χρειαζεται το Root,πως να το κανουμε. Τις ιδιες ασυναρτησιες εγραφες παλιοτερα και στο θεμα των Galaxy Note οτι το root ειναι μονοδρομος. Και οταν σου ειπα οτι αν κανεις root και γραψει ο Knox των galaxy πανε τα 2χρονια εγγυηση,μου εγραψες οτι το root το κανεις αφου τελειωσει η εγγυηση. Δηλαδη θα παρεις μια συσκευη που θελεις να την κανεις Root Και θα περιμενεις 2χρονια να το κανεις αυτο,δεν θα αγορασεις καποιο Oneplus οπως ολος ο υπολοιπος κοσμος πχ που ουτε σαβουρο εφαρμογες εχει και σου επιτρεπει και το root εντος εγγυησης,θα παρεις Samsung..... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, AtiX είπε Όσο και να προσπαθείς τις ασυναρτησίες που γράφεις δεν τις μαζεύεις... Στο λέω φιλικά σε αντίθεση με εσένα που προσβάλλεις... Θα συμφωνήσω μαζί σου που πιο πίσω μας έμαθες ότι το android δεν έχει περιορισμούς. Mάλλον επειδή αλλάζεις skins και εσύ νομίζεις πως εχεις android. Το non rooted android είναι κατά 80% κλειδωμένο. Το non rooted android είναι μια σταγόνα στον ωκεανό του linux. 9 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τι σοβαρο λειτουργικο,skins και αριθμο σχολιων καθεσαι και αναφερεις ανθρωπε μου,εχεις μηπως προβλημα αναγνωσης? Ποσες φορες πρεπει να τα πουμε οτι ειναι επιλογη του καθενος το τι θα αγορασει αναλογα τις προτεραιοτητες και τις αναγκες του?Ε την πλειοψηφια του κοσμου δεν την ενδιαφερει/χρειαζεται το Root,πως να το κανουμε. Τις ιδιες ασυναρτησιες εγραφες παλιοτερα και στο θεμα των Galaxy Note οτι το root ειναι μονοδρομος. Και οταν σου ειπα οτι αν κανεις root και γραψει ο Knox των galaxy πανε τα 2χρονια εγγυηση,μου εγραψες οτι το root το κανεις αφου τελειωσει η εγγυηση. Δηλαδη θα παρεις μια συσκευη που θελεις να την κανεις Root Και θα περιμενεις 2χρονια να το κανεις αυτο,δεν θα αγορασεις καποιο Oneplus οπως ολος ο υπολοιπος κοσμος πχ που ουτε σαβουρο εφαρμογες εχει και σου επιτρεπει και το root εντος εγγυησης,θα παρεις Samsung..... Δεν με νιαζει αν τον ενδιαφέρει το root η όχι τον καθενα. Ούτε με νιαζει αν κανεις εσύ root η όχι. Εγώ σου λέω πως το android είναι locked και δεν κανεις τίποτα χωρίς root. Τώρα εσύ που αλλάζεις skins και νομίζεις εχεις λειτουργικό καλο. Εμενα με κάνει να γελάω. Επίσης δεν χρειάζεται να περιμένεις δυο χρονια για να κανεις root. Το root το κανεις day one αν θες. Τα one plus one συγγνώμη που θα στο χαλάσω. Οταν έρχονται stock δεν είναι όπως όταν είναι rooted. Eπίσης τα one plus one είναι και αυτά γεμάτα bloatware και πολλά extra άχρηστα πράγματα. Bεβαια μπορείς να τα κανεις root ελευθερα. Aν παρεις one plus δεν το παίρνεις για την stock μορφή του γιατί είναι όπως όλα τα αλλα κινητά. Το παίρνεις για το ότι εχεις το ελεύθερο να το κανεις root. Οι κινέζες εταιρίες καλο είναι να βγάλουν δικά τους λειτουργικά γιατί ο ανταγωνισμός μονο καλο κάνει στον καταναλωτή. Τώρα εσείς αλλάξτε skins και καθίστε να νομίζετε πως έχετε και android. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από asdfaster 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, asdfaster είπε Θα συμφωνήσω μαζί σου που πιο πίσω μας έμαθες ότι το android δεν έχει περιορισμούς. Mάλλον επειδή αλλάζεις skins και εσύ νομίζεις πως εχεις android. Το non rooted android είναι κατά 80% κλειδωμένο. Το non rooted android είναι μια σταγόνα στον ωκεανό του linux. Το να κολλάς στην λέξη skins που χρησιμοποίησε (ίσως λάθος) ο @Fulgore και όχι την ουσία του post του, εμένα προσωπικά μου δείχνει ή ότι δεν ξέρεις για τι μιλάμε ή ξέρεις πολύ καλά, καταλαβες το άκυρο που είπες και προσπαθείς να βγεις λάδι... Οπότε και για να επανέλθω στο αρχικό σου post και στο θέμα μας... τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτή η προσπάθεια που θα κάνουν οι κινέζικες εταιρίες θα είναι καλύτερη, ασφαλέστερη και με μεγαλύτερη ελευθερία απο αυτή που κάνει η google??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, asdfaster είπε Eπίσης τα one plus one είναι και αυτά γεμάτα bloatware και πολλά extra άχρηστα πράγματα. Aν παρεις one plus δεν το παίρνεις για την stock μορφή του γιατί είναι όπως όλα τα αλλα κινητά. Το παίρνεις για το ότι εχεις το ελεύθερο να το κανεις root. Οι κινέζες εταιρίες καλο είναι να βγάλουν δικά τους λειτουργικά γιατί ο ανταγωνισμός μονο καλο κάνει στον καταναλωτή. Τώρα εσείς αλλάξτε skins και καθίστε να νομίζετε πως έχετε και android. Οταν λεω εγω οτι εχεις προβλημα αναγνωσης(ή κατανόησης).... Καθεσαι και γραφεις σε καποιον ο οποιος εχει κραξει ολες τις εταιρειες με τα δικα τους skin και για τις σαβουρο εφαρμογες που εχουν(ναι ακομα και την Samsung εχω κραξει για αυτο) και για την αργη τους υποστηριξη και μου λες οτι εγω αλλαζω προτιμαω να αλλαζω skin. Επισης σου ειπα. Παρε το Galaxy S20 Ultra Που θα βγει τωρα στα 1300ευρω και καντου root απο την πρωτη μερα. Αργοτερα ομως να σου παθει το παραμικρο το κινητο(χαλασει το μικροφωνο,προβλημα στην οθονη κλπ)να δω τι θα κανεις χωρις εγγυηση. Ασε που απο αυτα που γραφεις περι Oneplus κινητων και κατοχων ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις καμια απολυτως επαφη με την πραγματικοτητα. Να σου πω και τα Google Pixel ειναι και αυτα μεσα στο Bloatware με την παραπανω λογικη? Ε ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmnIT Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, BadOmen είπε ναι εδω εχουμε GTRP. GTPK εχουμε. (gia ton poutso kavala) αρε πως ξεχνανε καποιοι siemens, FBI και λοιπα σκανδαλα 'GTRP'. και αν αυτα σου ακουγονται παρελθον δες τι ακριβως πουλαει ο ζουγκι τα ταλευταια 12 χρονια μεσω φβ και μπηκε στους τοπ τεν πλουσιοτερους ανθρωπους απο το πουθενα. UCLA accept πατα κ εισαι κομπλε, τα δινεις οικιοθελως, οι κινεζοι απλα δεν θα ρωτανε πριν σε παρακολουθησοην, δεν ειναι βλεπεις τοσο politically correct οπως εμεις οι εμπιστοι πολιτισμενοι λευκοι xD Αν χρησιμοποιείς της υπηρεσίες τους και διαβάζεις το agreement ξέρεις πολύ καλά τι κάνουν με τα δεδομένα σου είναι στο χέρι σου να το αποφύγεις με το να μην τα χρησιμοποιείς σε αντίθεση με την Κίνα που δεν έχεις επιλογή. φυσικά και έχω γνώση για τα σκάνδαλα αλλά τουλάχιστον μας δίνουν επιλογή στο αν θελουμε να χρησιμοποιούμε τα δικά σερβις τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpympakis2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Ότι και να λέει ο καθένας εδώ ένα είναι το σίγουρο όλοι οι άνθρωποι σκέφτονται με τον ίδιο πονηρό τρόπο ένα πράγμα μόνο σταματάει την εκμετάλλευση και την κατρακύλα μας σαν άνθρωποι το πραγματικό πρόστιμο (τιμωρία) σε κάθε πονηρή συμπεριφορά και όχι αυτά που βάζουν στις εταιρίες 0.001 τις εκατό και βγάζουν από αυτά που κάνουν παράνομα τρελά κέρδη στην πλάτη τον πελατών τους. Έτσι λοιπόν ακούγοντας όλους αυτούς να παίρνουν το μέρος της μιας εταιρίας η της άλλης απογοητεύομαι σαν άνθρωπος που σχεδόν κανείς δεν βλέπει την πραγματικότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οταν λεω εγω οτι εχεις προβλημα αναγνωσης(ή κατανόησης).... Καθεσαι και γραφεις σε καποιον ο οποιος εχει κραξει ολες τις εταιρειες με τα δικα τους skin και για τις σαβουρο εφαρμογες που εχουν(ναι ακομα και την Samsung εχω κραξει για αυτο) και για την αργη τους υποστηριξη και μου λες οτι εγω αλλαζω προτιμαω να αλλαζω skin. Επισης σου ειπα. Παρε το Galaxy S20 Ultra Που θα βγει τωρα στα 1300ευρω και καντου root απο την πρωτη μερα. Αργοτερα ομως να σου παθει το παραμικρο το κινητο(χαλασει το μικροφωνο,προβλημα στην οθονη κλπ)να δω τι θα κανεις χωρις εγγυηση. Ασε που απο αυτα που γραφεις περι Oneplus κινητων και κατοχων ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις καμια απολυτως επαφη με την πραγματικοτητα. Να σου πω και τα Google Pixel ειναι και αυτα μεσα στο Bloatware με την παραπανω λογικη? Ε ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα. Το s20 ultra μάλλον θα το πάρω γιατι να δω τα 5k mah που θα εχει μέχρι να βγει το note 11 τις samsung τον Σεπτεμβρη που παντα το note ειναι η main συσκευη που εχω. Ναι θα το κάνω root μόλις λήξη το doa 7 ημερών. Εφόσον έχει βγει και η πρώτη rooted rom στο xda εκτος και αν έχω χρόνο να φτιάξω εγώ rom η έστω έναν moded kernel βασισμένο στον samsung. Δεν με νιαζει αν θα πάθη κάτι. Αν πάθη κάτι είμαι διατεθειμένος να πάρω άλλο. Ετσι και αλλιώς θα πάρω άλλο. Επίσης δεν πουλάω τα κινητά μου γιατί όλα είναι root και είναι root γιατί φτιάχνω roms ανάλογα με τον χρόνο που θα εχω. Kαι αν δεν φτιάξω σίγουρα θα βάλω αλλουνού. Τα one plus ακόμα και τα pixels έχουν bloatware. Δεν υπάρχει κανένα κινητό στον κόσμο που δεν έχει bloatware. Και δεν εννοώ τα apps εννοώ όλο το σύνολο του κώδικα μέσα έχει bloatware. Απο τα service και ως και τον kernel τους έχεουν bloatware. Μάλλον νομίζεις πως επειδή κανεις root στα one plus όταν τα παίρνεις stock είναι ήδη έτοιμα. Οχι δεν είναι debloated τα κανεις μετά εσύ. Επίσης το λειτουργικό τους μπορεί στο μάτι να σου φανει σαν aosp εμπειρία αλλα δεν είναι aosp. Είναι απλά ένα ui και από πίσω είναι ένα κλασικό κινητό μέχρι να το κανεις εσύ ότι θες. Στα one plus μπορείς να κανεις ότι θες και είναι πολύ καλο αυτο. Tα pixel εκτος την πολύ ωραία κάμερα. Dεν είναι ούτε aosp κινητά και απέχουν πολύ από τα one plus και απο το aosp linux. Tα one plus είναι πολύ ανωτερα . Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από asdfaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, asdfaster είπε Το s20 ultra μάλλον θα το πάρω γιατι να δω τα 5k mah που θα εχει μέχρι να βγει το note 11 τις samsung τον Σεπτεμβρη που παντα το note ειναι η main συσκευη που εχω. Ναι θα το κάνω root μόλις λήξη το doa 7 ημερών. Εφόσον έχει βγει και η πρώτη rooted rom στο xda εκτος και αν έχω χρόνο να φτιάξω εγώ rom η έστω έναν moded kernel βασισμένο στον samsung. Δεν με νιαζει αν θα πάθη κάτι. Αν πάθη κάτι είμαι διατεθειμένος να πάρω άλλο. Ετσι και αλλιώς θα πάρω άλλο. Επίσης δεν πουλάω τα κινητά μου γιατί όλα είναι root και είναι root γιατί φτιάχνω roms ανάλογα με τον χρόνο που θα εχω. Kαι αν δεν φτιάξω σίγουρα θα βάλω αλλουνού. Τα one plus ακόμα και τα pixels έχουν bloatware. Δεν υπάρχει κανένα κινητό στον κόσμο που δεν έχει bloatware. Αρα μαλλον δεν εχεις καταλαβει ακομα το οτι εισαι στην μικροτερη δυνατη μειοψηφια με το να αγοραζεις καθε νεα ναυαρχιδα ανα 6μηνο και να την κανεις root με το καλημερα. Δεν λεω αν κανεις καλως ή κακως σε αυτο γιατι ειναι δικο σου θεμα. Αλλα σε καμια περιπτωση το τι κανεις εσυ πρεπει να θεωρειται ως σωστο και για τους υπολοιπους. Εαν εσενα σου αρεσει να παιρνεις τα κινητα μονο για να τα σκαλιζεις(μιας και δεν τα κρατας και πολυ για να τα δουλεψεις ουτως ή αλλως οπως λες),δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανουν και οι αλλοι αυτο. Αρα λοιπον για την πλειοψηφια του κοσμου που δεν θα ασχοληθει με το root,εαν τους ενδιαφερει το bloatware απο πλευρας επιπλεον αχρηστων εφαρμογων(αυτες που εχουν συνηθως οι εταιρειες με τα δικα τους skin),κοιτανε σε κινητα με το λιγοτερο δυνατο απο Android μερια οπως τα Pixel,τα Oneplus,τα Nokia κλπ. Ειναι τοσο απλα τα πραγματα που απορω για ποιο λογο σου φαινονται περιεργα. Εσυ περιμενεις να δεις πχ ασπρο φως απο τις κινεζικες εταιρειες οπως την Xiaomi που στα κινητα της με κινεζικη rom περυσι ειχε γινει ρεζιλι επειδη εβλεπες διαφημισεις μεσα στα menu? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αρα μαλλον δεν εχεις καταλαβει ακομα το οτι εισαι στην μικροτερη δυνατη μειοψηφια με το να αγοραζεις καθε νεα ναυαρχιδα ανα 6μηνο και να την κανεις root με το καλημερα. Δεν λεω αν κανεις καλως ή κακως σε αυτο γιατι ειναι δικο σου θεμα. Αλλα σε καμια περιπτωση το τι κανεις εσυ πρεπει να θεωρειται ως σωστο και για τους υπολοιπους. Εαν εσενα σου αρεσει να παιρνεις τα κινητα μονο για να τα σκαλιζεις(μιας και δεν τα κρατας και πολυ για να τα δουλεψεις ουτως ή αλλως οπως λες),δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανουν και οι αλλοι αυτο. Αρα λοιπον για την πλειοψηφια του κοσμου που δεν θα ασχοληθει με το root,εαν τους ενδιαφερει το bloatware απο πλευρας επιπλεον αχρηστων εφαρμογων(αυτες που εχουν συνηθως οι εταιρειες με τα δικα τους skin),κοιτανε σε κινητα με το λιγοτερο δυνατο απο Android μερια οπως τα Pixel,τα Oneplus,τα Nokia κλπ. Ειναι τοσο απλα τα πραγματα που απορω για ποιο λογο σου φαινονται περιεργα. Εσυ περιμενεις να δεις πχ ασπρο φως απο τις κινεζικες εταιρειες οπως την Xiaomi που στα κινητα της με κινεζικη rom περυσι ειχε γινει ρεζιλι επειδη εβλεπες διαφημισεις μεσα στα menu? Εγώ το κάνω γιατί έτσι κάνω πάντα. Aυτό δεν σημαίνει πως το κανεις και εσύ η πως είναι για όλους. Ποτε δεν προτείνω σε κανέναν ούτε εδώ αλλα ούτε και στο myphone να κάνει root. Εφόσον δω ότι κάποιος θέλει να κάνει root του λέω όχι εφόσον έχει εγγύηση. Το προτείνω εφόσον δεν έχουν πια εγγύηση. Η εφόσον έχουν κάποια παλιά συσκευή και θέλουν να πειραματιστούν. Τότε ναι γιατί όχι να μην κανεις root και γιατι να κάθεσαι με την σάπια συσκευή που δεν εχεις πια να χασεις κάτι. Ισα ισα μονο θα ωφεληθείς και σε αυτονομία και σε ταχύτητα αλλα και σίγουρα θα κάνει την συσκευή να είναι σε επίπεδο νέας συσκευής. Και εννοείτε θα παίρνεις και android versions χωρίς καν να εξαρτάσαι από την εκάστοτε εταιρία που δεν δίνη updates μετά από τα 2 χρονια. Η διαφήμισης είναι παντού και μπορείς να τις κανεις block ακόμα και χωρίς root. το android στην ουσία είναι ένα λειτουργικό για spams προς τον καταναλωτή. δεν είναι ένα λειτουργικό που σέβεται τον καταναλωτή. όταν το καταλάβετε αυτό σίγουρα τουλάχιστον θα κάνετε root μετά από τα 2 χρονια. γιατί τα οφέλη είναι πολλά. Η xiaomi είναι μια πολύ αξια εταιρία. και πολύ σεβαστή με πολύ καλές τιμές. Για εμενα φέτος το mi note 10 pro τις xiaomi πατάει όλα κινητά του 2019. Aκόμα και το note 10 plus τις samsung και κάνει τα μισά λεφτά. Kαλο είναι να υπάρχουν πολλά 3rd party λειτουργικά. Γιατί η google και η samsung θα κάνουν ότι θέλουν. Και καλο θα ήταν να κάνει κάτι και η sony τώρα που δεν υπάρχει η huawei πλέον. Και να ανεβεί έτσι ώστε να μείωση το κενό τις huawei. Kαι αν κάποτε επιστρέψει τότε να υπάρχει πιο μεγάλος ανταγωνισμός. PS: Δες το note 8 στο xda έχει android 10 εδώ και 1 μηνα ενώ η samsung δεν θα του δόση ποτε android 10 official εχει ported android 10 από το note 10. Και το note 9 ακόμα δεν έχει ούτε στο 70% android 10 official. Επίσης έχει όλα τα κουσούρια τις samung ενώ το note 8 είναι ένα πεντακάθαρο android 10 γιατι δεν το διαχειρίζεται η samsung🤣 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από asdfaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vastegial_74 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, cacofonix-3 είπε Ενώ στην Ε.Ε. είσαι ελεύθερος ε; Σε σχεση με την Κινα ναι. Αυτοι εχουν παρει τα χειροτερα του καπιταλισμου και εχουν κρατησει και τα χειροτερα απο τις εποχες του Μαο. 20 ώρες πριν, Vangelis_D9 είπε Εφόσον τέτοιες μεγάλες εταιρίες προχωρούν σε τέτοιο συνασπισμό, σε αντίβαρο της ηλιθιότητας Τραμπ, προωθώντας ουσιαστικά μια πρόβλεψη εναλλακτικού OS που θα έχει βάση την τεράστια πελατειακή δεξαμενή, τόσο εντός των συνόρων τους όσο και την επιδοκιμασία του "δυτικού κόσμου", αυτό θα σημαίνει ότι ωριμάζει η σκέψη πως η Google μπορεί να τα βρει σκούρα στο μέλλον; Όχι μόνο αλλά η ηλιθιότητα Τραμπ να δημιουργήσει κενό εκεί που το απεχθάνεται η "φύση" οδηγεί σε ενδιαφέροντα μονοπάτια. Για να δούμε... Κανονικα το μπαναρισμα θα επρεπε να το φανε ολες ανεξερετως οι Κινεζικες συσκευες. Οπως η Google εντος Κινας δεν υφισταται ετσι και οτι Κινεζικο εκτος Κινας θα επρεπε να τρωει μπαν και να μην εχει υποστηριξη και εφαρμογες Google. Δηλαδη τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα μου και αυτα; Ωραια λογικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick64 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Λίγο off topic αλλά επειδή συζητιέται το ότι κάνοντας root χάνεις την εγγύηση, θέλω να ενημερώσω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην ΕΕ και είναι παράνομο. Το root δεν ακυρώνει καμία εγγύηση σε περίπτωση που το εκάστοτε πρόβλημα δεν επέλθει από ελαττωματικό software δηλαδή δικό σου λάθος. Πχ αν κάνεις root και δεν ανοίγει η οθόνη, σε περίπτωση που είναι καθαρά θέμα hardware, η εγγύηση συνεχίζει κανονικά να ισχύει. Δυστυχώς πολλές εταιρείες όπως η Samsung, δεν το δέχονται εκτός και αν κινηθείς νομικά. Εδώ το link σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα : EU Warranty and Rooting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα