Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ^_^

Μόλις έκανα αναβάθμιση υπολογιστή με νέο επεξεργαστή (amd) και έχω ένα θέμα με την δεύτερη οθόνη. Στο προηγούμενο σύστημα η main οθόνη ήταν συνδεδεμένη με hdmi στην κάρτα γραφικών η οποία έχει μόνο μια υποδοχή hdmi ενώ η δεύτερη οθόνη σε hdmi υποδοχή της μητρικής. Πλέον η hdmi υποδοχή της μητρικής δεν δουλεύει, κι απ'ότι καταλαβαίνω είναι επειδή πρέπει να κατεβάσω κάποιον graphic driver για τον επεξεργαστή; 

Επίσης μία εναλλακτική είναι να συνδέσω την κεντρική οθόνη σε display port ωστόσο δεν δουλεύει κανένα 😂

Τι επιλογές έχω;

Ευχαριστω!

Δημοσ.
23 ώρες πριν, sianosth199 είπε

Καλησπέρα ^_^

Μόλις έκανα αναβάθμιση υπολογιστή με νέο επεξεργαστή (amd) και έχω ένα θέμα με την δεύτερη οθόνη. Στο προηγούμενο σύστημα η main οθόνη ήταν συνδεδεμένη με hdmi στην κάρτα γραφικών η οποία έχει μόνο μια υποδοχή hdmi ενώ η δεύτερη οθόνη σε hdmi υποδοχή της μητρικής. Πλέον η hdmi υποδοχή της μητρικής δεν δουλεύει, κι απ'ότι καταλαβαίνω είναι επειδή πρέπει να κατεβάσω κάποιον graphic driver για τον επεξεργαστή; 

Επίσης μία εναλλακτική είναι να συνδέσω την κεντρική οθόνη σε display port ωστόσο δεν δουλεύει κανένα 😂

Τι επιλογές έχω;

Ευχαριστω!

Ποιος είναι ο νέος σου επεξεργαστής; Πιθανότατα δεν είναι apu ή απλά κάνει disable αυτόματα η Mobo τα integrated graphics όταν δει κάρτα συνδεμένη σε κάποιο PCI. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο 2700x δεν εχει πυρηνα γραφικων ( ειναι σκετο cpu  και οχι gpu +cpu ) πανω για αυτο και δεν παιζει απο την μητρικη σου...

Επεξ/σία από enable_your_mind
Δημοσ.

Ακριβώς αυτό, ο 2700x δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά οπότε γιαυτό δεν δίνει σήμα στην 2ρη οθόνη, για να παίζουν και οι 2 συνέδεσε τες στη κάρτα γραφικών σου!

Δημοσ.

λιγο δυσκολο μια κάρτα γραφικών να έχει μόνο μια έξοδο hdmi. Ολες έχουν 2 το ελάχιστο. Την δεύτερη οθόνη θα την συνδέσεις και αυτήν στην κάρτα γραφικών σου. 

Ποιά κάρτα έχεις ??

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sstratos είπε

λιγο δυσκολο μια κάρτα γραφικών να έχει μόνο μια έξοδο hdmi. Ολες έχουν 2 το ελάχιστο. Την δεύτερη οθόνη θα την συνδέσεις και αυτήν στην κάρτα γραφικών σου. 

Ποιά κάρτα έχεις ??

Η δικιά μου μια έξοδο hdmi έχει, του φίλου το πιο πιθανό είναι να έχει display!

Δημοσ.

H κάρτα γραφικών είναι η GTX 960 strix και όντως έχει μόνο μία έξοδο hdmi. 

Ωστόσο, δοκίμασα με display να συνδέσω την δεύτερη οθόνη αλλά δεν λειτουργεί, καμία θύρα display. Κατέβασα και τους τελευταίους drivers της gpu και ακόμη τίποτα. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, sianosth199 είπε

Ωστόσο, δοκίμασα με display να συνδέσω την δεύτερη οθόνη αλλά δεν λειτουργεί, καμία θύρα display. Κατέβασα και τους τελευταίους drivers της gpu και ακόμη τίποτα. 

Η δεύτερη οθόνη δεν έχει VGA ή DVI-I είσοδο; Αν έχει VGA, σύμφωνα με την ASUS εμπεριέχεται αντάπτορας στη συσκευασία της κάρτας από DVI-I σε VGA.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 9/2/2020 στις 7:37 ΜΜ, sianosth199 είπε

Βρήκατε άκρη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...