Klausx Δημοσ. Κυριακή στις 11:07 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:07 πμ 1 ώρα πριν, papoys1 είπε και γω το ίδιο με τα ηλεκτρολογικά κάποια μικροπροβληματάκια μόνο τα οποία δεν επηρεάζουν και την καλή λειτουργία οπότε όλα καλά. 12 λεπτά πριν, mechpanos είπε Άστα να πάνε εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα όμως το τελευταίο 6μηνο... εξηγώ...μου είζε διαλύσει κομπρέσορα ac... επειδή κάνω κοντινές διαδρομές 5-10', το είχα αφήσει έτσι δεν το έφτιαχνα...και μέσα στο καλοκαίρι, μου χαλάει το ηλεκτρικό παράθυρο, δεν κατέβαινε!!! Αγανάκτησα 1-2 μέρες μέχρι να το πάω ηλεκτρολόγο, το φτιάχνει, του λέω να φτιάξουμε και το a/c (300€)... Μετά από 2 μέρες, χαλάει πάλι το ac...το πάω στον ηλεκτρολόγο, μου λέει έχει κάψει τη μια σκάλα του ανεμιστήρα γι'αυτό δεν δουλεύει, καινούργιο ανεμιστήρα (70€)...πριν κάνα 2 εβδομάδες, κατεβάζω το παράθυρο να χαιρετήσω κάποιον, μένει το παράθυρο κάτω δεν ανέβαινε!!! Τέλος πάντων αναγκάστηκα να το αφήσω ξεκλείδωτο το βράδυ και την άλλη μέρα ηλεκτρολόγο, μια φίσα δεν έδινε ρεύμα στην πόρτα... Μια μέρα πάω να βάλω μπροστά, τίποτα, νέκρα... Διακόπτης μίζας!!! Τον οποίο άλλαξα 2 φορές για κάποιο λόγο, στην εβδομάδα επάνω χάλασε...μιλάμε για φουλ ενοχλητικά, όλα τα ανωτέρω, ισότιμα με το να μου πάθαινε σοβαρή μηχανική βλάβη! Προφανώς έφαγες διπλή ταλαιπωρία αφού δεν έγινε σωστή επισκευή και έλεγχος στο σύστημα. Τώρα σχετικά με τους διακόπτες, γρύλους κτλ είναι λογικό να βγαίνουν αλλά μόλις τα ξεπεράσει και φτιαχτούν σωστά πας για άλλα τόσα χρόνια. Σπρέι σιλικόνης κάθε 2-3 μήνες στους οδηγούς του τζαμιού για μην αλλάζεις ποτέ γρύλους. 1
papoys1 Δημοσ. Κυριακή στις 12:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:12 μμ 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Άστα να πάνε εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα όμως το τελευταίο 6μηνο... εξηγώ...μου είζε διαλύσει κομπρέσορα ac... επειδή κάνω κοντινές διαδρομές 5-10', το είχα αφήσει έτσι δεν το έφτιαχνα...και μέσα στο καλοκαίρι, μου χαλάει το ηλεκτρικό παράθυρο, δεν κατέβαινε!!! Αγανάκτησα 1-2 μέρες μέχρι να το πάω ηλεκτρολόγο, το φτιάχνει, του λέω να φτιάξουμε και το a/c (300€)... Μετά από 2 μέρες, χαλάει πάλι το ac...το πάω στον ηλεκτρολόγο, μου λέει έχει κάψει τη μια σκάλα του ανεμιστήρα γι'αυτό δεν δουλεύει, καινούργιο ανεμιστήρα (70€)...πριν κάνα 2 εβδομάδες, κατεβάζω το παράθυρο να χαιρετήσω κάποιον, μένει το παράθυρο κάτω δεν ανέβαινε!!! Τέλος πάντων αναγκάστηκα να το αφήσω ξεκλείδωτο το βράδυ και την άλλη μέρα ηλεκτρολόγο, μια φίσα δεν έδινε ρεύμα στην πόρτα... Μια μέρα πάω να βάλω μπροστά, τίποτα, νέκρα... Διακόπτης μίζας!!! Τον οποίο άλλαξα 2 φορές για κάποιο λόγο, στην εβδομάδα επάνω χάλασε...μιλάμε για φουλ ενοχλητικά, όλα τα ανωτέρω, ισότιμα με το να μου πάθαινε σοβαρή μηχανική βλάβη! Α εμένα απλά είναι 😛α)για κάποιο λόγο σταμάτησαν να δουλεύουν τα ηχητικά (πόρτα ανοιχτή - φώτα αναμμένα) μου λένε μάλλον ταμπλώ κοντά 500 σιγά μην τα δώσω ας είναι έτσι , ένα μοτεράκι για το αιρκοντίσιον όταν ανοίγει και κλείνει χτυπάει 5-6 δευτερόλεπτα ντουκου - ντούκου 🤣αλλά δουλεύει μια χαρά (δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό καινούργιο) , μερικές φορές δεν κλείνουν με το κουμπάκι του κλειδιού οι κλειδαριές μάλλον κάποια κλειδαριά (σιγα μην το ψαχνω κλείνω με το κλειδί). Το καπώ για να κλείσει θέλει λίγο παραπάνω κοπάνημα.Τώρα αλλες βλάβες πολλαπλασιαστής , δυναμό άλλαξα , φυσιολογικές φθορές ευτυχώς δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα.
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 12:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:41 μμ 27 λεπτά πριν, papoys1 είπε Α εμένα απλά είναι 😛α)για κάποιο λόγο σταμάτησαν να δουλεύουν τα ηχητικά (πόρτα ανοιχτή - φώτα αναμμένα) μου λένε μάλλον ταμπλώ κοντά 500 σιγά μην τα δώσω ας είναι έτσι , ένα μοτεράκι για το αιρκοντίσιον όταν ανοίγει και κλείνει χτυπάει 5-6 δευτερόλεπτα ντουκου - ντούκου 🤣αλλά δουλεύει μια χαρά (δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό καινούργιο) , μερικές φορές δεν κλείνουν με το κουμπάκι του κλειδιού οι κλειδαριές μάλλον κάποια κλειδαριά (σιγα μην το ψαχνω κλείνω με το κλειδί). Το καπώ για να κλείσει θέλει λίγο παραπάνω κοπάνημα.Τώρα αλλες βλάβες πολλαπλασιαστής , δυναμό άλλαξα , φυσιολογικές φθορές ευτυχώς δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα. σκυλί το όπελ. Πεκινουά μάλλον. Πλάκα κάνω,και εγώ όπελ έχω. 2
mechpanos Δημοσ. Κυριακή στις 04:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:04 μμ Σκυλί σκυλί...μόνο που τα σκυλιά έχουν γύρω στα 15 χρόνια προσδόκιμο.... εμένα είναι 22 το μαύρο 🤣🤣🤣 1
papoys1 Δημοσ. Κυριακή στις 05:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:00 μμ 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε σκυλί το όπελ. Πεκινουά μάλλον. Πλάκα κάνω,και εγώ όπελ έχω. 50 λεπτά πριν, mechpanos είπε Σκυλί σκυλί...μόνο που τα σκυλιά έχουν γύρω στα 15 χρόνια προσδόκιμο.... εμένα είναι 22 το μαύρο 🤣🤣🤣 Εάν δεν το είχα υγραέριο να γλυτώνω ένα σκασμό λεφτά από καύσιμα ενδεχομένως να σκεφτόμουν την αλλαγή αν και οικονομικά είναι πολύ δύσκολο. Τώρα προγραμματίζω ένα γενικό μάζεμα μπροστινό και πίσω σύστημα μέχρι 700-800 ευρώ και συνεχίζουμε.Πίσω εκτός από αμορτισέρ και λάστιχα δεν έχω αλλάξει τίποτε μέχρι σήμερα. 1
mechpanos Δημοσ. Κυριακή στις 05:42 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:42 μμ 38 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εάν δεν το είχα υγραέριο να γλυτώνω ένα σκασμό λεφτά από καύσιμα ενδεχομένως να σκεφτόμουν την αλλαγή αν και οικονομικά είναι πολύ δύσκολο. Τώρα προγραμματίζω ένα γενικό μάζεμα μπροστινό και πίσω σύστημα μέχρι 700-800 ευρώ και συνεχίζουμε.Πίσω εκτός από αμορτισέρ και λάστιχα δεν έχω αλλάξει τίποτε μέχρι σήμερα. Εννοείται πλάκα κάνεις...! Κι εγώ με υγραέριο, κινούμαι οικονομικότατα, και δεν το λυπάμαι κιόλας να μου πάθει κάτι!!! 1
meletis_m Δημοσ. Κυριακή στις 05:46 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:46 μμ 2 λεπτά πριν, mechpanos είπε Εννοείται πλάκα κάνεις...! Κι εγώ με υγραέριο, κινούμαι οικονομικότατα, και δεν το λυπάμαι κιόλας να μου πάθει κάτι!!! Οι περισσότεροι κινητήρες Opel , έχουν υδραυλικά ωστηρια . Τα μοτέρ xer έχουν μηχανικά , που και πάλι με σωστή ρύθμιση δε έχεις θέματα . Και εγώ του έχω βάλει Lpg λόγω χιλιόμετρων στο Corsa C . 2
papoys1 Δημοσ. Κυριακή στις 06:03 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:03 μμ 12 λεπτά πριν, meletis_m είπε Οι περισσότεροι κινητήρες Opel , έχουν υδραυλικά ωστηρια . Τα μοτέρ xer έχουν μηχανικά , που και πάλι με σωστή ρύθμιση δε έχεις θέματα . Και εγώ του έχω βάλει Lpg λόγω χιλιόμετρων στο Corsa C . όταν εκανα τη μετατροπή δεν το ήξερα ,μετά το έμαθα ,αλλά ήμουν τυχερός να εχω τον κινητήρα xe τον απλό 16βάλβιδο με αυτορυθμιζόμενες βαλβίδες ο οποίος δεν χρειάζεται και ψεκασμό βενζίνης όταν γυρίζει άρα μεγαλύτερη οικονομία. Γιαυτό και όσα να μου λένε δεν το αλλάζω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα