Προς το περιεχόμενο

Opel corsa 2004 με τρεχει

FromDusk_TillDawn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, stel106 είπε

τωρα μιλαμε για οντως καινουργιο αυτοκινητο αφου το εχεις τοσα χρονια και ξερεις τα χιλιομετρα

ευχομαι να βρεθει γρηγορα και οικονομικη λυση γιατι καμια φορα φτανεις να τα αλλαξεις ολα για να βρεθει το προβλημα γιαυτο ειπα καλο μαστορα εστω εκει κοντα που εισαι :)

Βαρανε οι περισσοτεροι εδω στην Κω δυστυχως,ειδικα χειμωνα κοιτανε να βγαλουν κανα φραγκο παραπανω.Καλα για αντιπροσωπεια οπελ αστο φαρμακειο.

Στον συγκεκριμενο το παω καποια χρονια επειδη τον ξερω απο τον στρατο και εχουμε πιει και 10 καφεδες εξω ολα αυτα τα χρονια και ξερει και την οικονομικη μου κατασταση η οποια ειναι κατω του μετριου οποτε θελω να ελπιζω να μη θελει να βγαλει απο μενα.

250 ευρω μου βρηκε καινουριο εγκεφαλο με ολα μεσα,προγραμματισμο ξεκλειδωματα και οτι αλλο ειναι να κανουν εκει και με 1 χρονο εγγυηση.

Τωρα ποσο οικονομικη ειναι η λυση αυτη ειναι αναλογος την τσεπη του καθενος φανταζομαι.Εγω επεσα στην περιπτωση βεβαια που ηθελε αλλαγες σε πολλα,δισκοπλακες,τακακια σκατακια κλπ και φορτωθηκε κ αλλο ο λογαριασμος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

31 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Βαρανε οι περισσοτεροι εδω στην Κω δυστυχως,ειδικα χειμωνα κοιτανε να βγαλουν κανα φραγκο παραπανω.Καλα για αντιπροσωπεια οπελ αστο φαρμακειο.

Στον συγκεκριμενο το παω καποια χρονια επειδη τον ξερω απο τον στρατο και εχουμε πιει και 10 καφεδες εξω ολα αυτα τα χρονια και ξερει και την οικονομικη μου κατασταση η οποια ειναι κατω του μετριου οποτε θελω να ελπιζω να μη θελει να βγαλει απο μενα.

250 ευρω μου βρηκε καινουριο εγκεφαλο με ολα μεσα,προγραμματισμο ξεκλειδωματα και οτι αλλο ειναι να κανουν εκει και με 1 χρονο εγγυηση.

Τωρα ποσο οικονομικη ειναι η λυση αυτη ειναι αναλογος την τσεπη του καθενος φανταζομαι.Εγω επεσα στην περιπτωση βεβαια που ηθελε αλλαγες σε πολλα,δισκοπλακες,τακακια σκατακια κλπ και φορτωθηκε κ αλλο ο λογαριασμος.

Με προλαβες αυτο πηγα να σου πω να κανεις  ..λιγο κλαψα στα οικονομικα..  Εμπλεξες.. Πες του δεν εχω περιθωρια στα οικονομικα να αλλαζω ετσι πραγματα..   ..στο τελος θα το παρατησω..!!!  Παντως με αυτα που σου λεει εχει εκτεθει και πονταρει στην εμπιστοσυνη που του εχεις και βεβαια στην ελλιπης γνωση σου..!!!!

ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι ο εγκεφαλος πολλαπλης.....

ξερω τον εγκεφαλο του αυτοκινητου.

ξερω την πολλαπλη της εξατμισης .

εγκεφαλο πολλαπλης δεν εχω ξανακουσει.

• Thanks 1

Παιδιά μην μπερδευεστε.

Ο κανονικός εγκέφαλος του αυτοκινήτου είναι.

Όντως ο εγκέφαλος στον συγκεκριμένο κινητήρα είναι τοποθετημένος στην αριστερή πλευρά του κινητήρα με μόνη προστασία ένα κόμματι λαμαρίνας μεταξύ εγκεφάλου και κινητήρα...ότι να ναι.

Όσο για το ζελέ που αναφέρει ο φίλος, οι συγκεκριμένοι εγκέφαλοι είναι γεμάτοι με ειδικό τζελ απαγωγής της θερμοτητας.

Πάντως στους συγκεκριμένους κινητήρες Ζ**ΧΕ είναι θέμα χρόνου να τα φτύσει ο εγκέφαλος. Συγκεκριμένα από τη θερμότητα κόβονται μερικές από τις  συνδέσεις. Όσο λοιπόν το μοτέρ είναι κρύο ο οι συνδέσεις κάνουν κανονικά επαφή και δεν δημιουργείται πρόβλημα. Μόλις όμως ζεσταθεί το μοτέρ, διαστέλλονται οι συνδέσεις και το αυτοκίνητο αρχίζει τα μπερδέματα και συνήθως μπαίνει σε safe mode όπου δεν ανεβάζει στροφές και δεν επιταχύνει. Εν τω μεταξύ στο διαγνωστικό βγάζει ένα κάρο σφάλματα για πεντάλ γκαζιού, πεταλούδα γκαζιού κτλ 

Όλο αυτό λύνεται εύκολα με ανακατασκευή του εγκεφάλου σε κάποιον ηλεκτρονικό με τιμές από 150ευρω.

Πάντως το αρχικό σύμπτωμα του φίλου νομίζω ήταν καραμπινατη αντλία βενζίνης. 

Για τον εγκέφαλο ίσως και να έτυχε να χαλάσε στο συνεργείο. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το πρόβλημα το βγάζει απότομα από το πουθενά

• Thanks 1

12 ώρες πριν, FromDusk_TillDawn είπε

130.000 εχω φιλε μου.Το ρεζερβουαρ ειναι παντα απο τη μεση και κατω η αληθεια ειναι και ισως να φταιω και εγω,αλλα οταν εβαζε μιζα που ημουν και εγω μπροστα δεν περναγε βενζινη.

Πιθανον τον αισθητηρα στροφαλου τον πληρωσα τζαμπα ετσι οπως τα βλεπω εγω και μαλλον θα του πω το 70ρι δε στο δινω.

Αδερφε μακαρι να μπορουσα να το κανω αλλα εκτος της αντλιας τα αλλα ειναι αναλωσιμα που επρεπε να αλλαχτουν απο περυσι μαλιστα.

Οσον αφορα τον εγκεφαλο που ειπαν 250 ευρω του κουτιου αλλα πρεπει να στειλω τον δικο μου για να περασει τους κωδικους.

Το τι θα βγαλει στην πορεια με τον νεο εγκεφαλο με τρομαζει λιγο και ισως θα πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι σοβαρα για αλλαγη αυτοκινητου.

Όχι και αλλαγή αδερφέ...Οπελάρα!!!

• 4 χρόνια αργότερα...

Καλησπέρα, 

είδα το topic κι είπα να πω εδώ την απορία μου μήπως κ έχει καποιος εμπειρία με το θέμα. Corsa 1.4 twinport sport edition μου βγάζει σφάλμα 0340 για αισθητήρα θέσης εκκεντροφόρου. Ο μηχανικός λέει είναι 99% εγκέφαλος γιατι ο αισθητήρας αυτός δεν χαλάει. Ξέρω ότι έχει θέματα το κορσάκι με εγκέφαλο, αλλά μονο αυτό το σφάλμα το δικαιολογεί;

5 λεπτά πριν, diamand είπε

Καλησπέρα, 

είδα το topic κι είπα να πω εδώ την απορία μου μήπως κ έχει καποιος εμπειρία με το θέμα. Corsa 1.4 twinport sport edition μου βγάζει σφάλμα 0340 για αισθητήρα θέσης εκκεντροφόρου. Ο μηχανικός λέει είναι 99% εγκέφαλος γιατι ο αισθητήρας αυτός δεν χαλάει. Ξέρω ότι έχει θέματα το κορσάκι με εγκέφαλο, αλλά μονο αυτό το σφάλμα το δικαιολογεί;

Φυσικά και χαλάει ο αισθητήρας.Οπως και ο εγκέφαλος.Γιατί δεν δοκιμάζεις νέο αισθητήρα να δεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, diamand είπε

Καλησπέρα, 

Έχεις αλλάξει αισθητήρα μήπως με εμποριου ; 

Ο χρονισμός έχει ελεγχθεί ; 

Το έβγαζε και σε εμένα δε ανάβει check όμως . Καλό θα ήταν να δεις και τις φισες εγκεφάλου να τις καθαρίσεις . Όντως βγάζουν εγκέφαλο. Με αλλαγή αισθητήρα σταμάτησε .

Επεξ/σία από meletis_m

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...