Warzycha Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Εχει η μητερα μου ενα HP pavillion G6,και σημερα που πηγε να το ανοιξει της βγαζει αυτη την οθονη.Στην αρχη μου ειπε οτι εβγαζε ασπρες γραμμες. Το λαπτοπ το εχουμε καιρο,αφου παλιοτερα το χρησιμοποιουσα εγω.Φοραει windows 7.Παιζει να χαλασε ο σκληρος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 μπορεί το κλείνεις και το ξανα ανοίγεις πατώντας επανελειμμένα το F2, πρέπει να έχει διαγνωστικά για δίσκο εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Άνοιξε το καπάκι από κάτω.μπορει να έφυγε από τη θέση του. Η το ποίο πιθανό να σάς άφησε ο δίσκος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warzycha Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Υπαρχει περιπτωση τα windows 7 να διαγραφηκαν μονα τους;Εβγαζε συνεχεια ειδοποιησεις για αναβαθμιση σε 10 κι η μανα μου δεν τις εκανε. Απιθανο σεναριο μαλλον αλλα ας ρωτησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warzycha Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Υπαρχει περιπτωση τα windows 7 να διαγραφηκαν μονα τους;Εβγαζε συνεχεια ειδοποιησεις για αναβαθμιση σε 10 κι η μανα μου δεν τις εκανε. Απιθανο σεναριο μαλλον αλλα ας ρωτησω. Τελικα προσπαθησα μεσω USB να κανω εγκατασταση τα windows 10 αλλα δεν προχωραγε η διαδικασια. Οποτε εβαλα αλλο δισκο που ειχα φυλαξει και εγινε εγκατασταση κατευθειαν.Αρα καταλαβα πως τα φτυσε ο σκληρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα