Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τα μέλη του φορουμ και παρακαλώ για την βοήθεια σας! Αναζητώ τρόπο ενδοεπικοινωνίας σε κατάστημα ο οποίος θα λειτουργεί ώς εξης:

Εγω και ο συνάδελφος μου που βρισκόμαστε σε κοντινά γραφεία (στο ισόγειο) να ενημερώνουμε τους εργαζόμενους της αποθήκης (υπόγειο) ώστε να ετοιμάζουν τις παραγγελίες.

Το φαντάζομαι όπως λειτουργούν τα GOODIES , με μικρόφωνο στο ταμείο και ντουντούκα στην κουζινα, αλλά θα το ήθελα λιγο πιο εξελιγμένο, δηλαδή ίσως με κάποιο ασύρματο μικρόφωνο χειρός και κάποιο ηχείο στην αποθήκη. Να ενημερώσω ότι τα γραφεία βρίσκονται σε ισόγειο χώρο και στο υπόγειο η αποθήκη. Στο υπόγειο ,αν παίζει ρόλο, υπάρχει UTP το οποίο ειναι συνδεδεμένο με το router στο ισόγειο.

Παρακαλώ για τα φώτα σας γιατί μας έχει "κόψει" η σκάλα στο πάνω κάτω!

Ευχαριστώ!  

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nitro2550 είπε

Χαιρετώ τα μέλη του φορουμ και παρακαλώ για την βοήθεια σας! Αναζητώ τρόπο ενδοεπικοινωνίας σε κατάστημα ο οποίος θα λειτουργεί ώς εξης:

Εγω και ο συνάδελφος μου που βρισκόμαστε σε κοντινά γραφεία (στο ισόγειο) να ενημερώνουμε τους εργαζόμενους της αποθήκης (υπόγειο) ώστε να ετοιμάζουν τις παραγγελίες.

Το φαντάζομαι όπως λειτουργούν τα GOODIES , με μικρόφωνο στο ταμείο και ντουντούκα στην κουζινα, αλλά θα το ήθελα λιγο πιο εξελιγμένο, δηλαδή ίσως με κάποιο ασύρματο μικρόφωνο χειρός και κάποιο ηχείο στην αποθήκη. Να ενημερώσω ότι τα γραφεία βρίσκονται σε ισόγειο χώρο και στο υπόγειο η αποθήκη. Στο υπόγειο ,αν παίζει ρόλο, υπάρχει UTP το οποίο ειναι συνδεδεμένο με το router στο ισόγειο.

Παρακαλώ για τα φώτα σας γιατί μας έχει "κόψει" η σκάλα στο πάνω κάτω!

Ευχαριστώ!  

Aν έχετε πισί πάνω κάτω στο μαγαζί το ποιό απλό είναι να περάσετε ένα skype ή viber και να μιλάτε μέσω δικτύου μεταξύ σας.
Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να του στέλνεις και τις παραγγελίες με γραπτά μηνύματα σε περίπτωση που δεν είναι πάντα μπροστά στο πισί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...