iddqdiddqd Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, aissaris είπε Τι σχέση έχει αυτό που γράφεις με αυτό που έγραψα εγώ; Είπα ποτέ ότι μετρητά και πόντοι είναι το ίδιο; Είπα ότι η αξία των μετρητών είναι η αγοραστική τους δύναμη, όπως και των πόντων. Αυτό σε αντιπαραβολή με τον ισχυρισμό του συμφορουμίτη ότι οι πόντοι σε δεσμεύουν σε μελλοντική αγορά, λες και τα μετρητά είναι πολύτιμα από μόνα τους, απλά και μόνο κατέχοντάς τα. Η "δέσμευση για μελλοντική αγορά", έχει ένα ακόμα κομμάτι: είναι δέσμευση για μελλοντική αγορά από συγκεκριμένα μαγαζιά. Για να έχουν την ίδια αγοραστική δύναμη πρέπει να περνάνε στα ίδια μαγαζιά. Δεν περνάνε στα ίδια. Έχεις εσύ €600 σε yellows. Θες να πάρεις ένα galaxy s10. Μπορείς; Δεν μπορείς. Τα συνεργαζόμενα μαγαζιά το πουλάνε €940. Έχω εγώ €600. Θέλω να πάρω ένα galaxy s10. Μπορώ; Μπορώ. Το έχει ετοιμοπαράδοτο €530 στο σκρουτζ. Η κατάσταση σώζεται επειδή περνάνε σε μάρκετ και προλαβαίνουμε και τους ξεφορτωνόμαστε. Αλλά το όλο επιχείρημα στηρίζεται στη συνεργασία με το μαρκετ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, Doubt είπε Μεταπτυχιακό κάνετε; Ετσι. Αλλοι μεταπτυχιακο και αλλοι υπομονη! To θεμα ειναι οι τηλεορασεις που μπορει να ειναι προσφορα, οχι τα yellows. Σκεψου να μην λεγαμε "οχι κουβεντα για τα yellows" ή επιστροφη κλπ, σε τετοια θεματα. Πρωτο πρωτο σχολιο στο παρον θεμα: Στις 6/2/2020 στις 2:17 ΜΜ, matrixxx είπε Αυτο γιατι δεν ειναι στον τιτλο; Επισης δεν ειναι εξτρα εκπτωση 20%, αλλα επιστροφη σε ποντους το 20% στις ανω των 500ευρω. Οι τιμες που γραφεις δεν ειναι τελικες, αλλα "εμμεσες". Δωρεαν ειναι τα μεταφορικα παντα και σε ολους, δεν χρειαζεται να το γραφουμε. προσθηκη, εκανα τις απαραιτητες διορθωσεις για να μην αρχισουν ερωτησεις απο οσους δεν ξερουν και να μην δημιουργηθει λαθος εντυπωση για τις τιμες. Λεπτομερειες για το προγραμμα ΜΟΝΟ στο σαιτ της Πειραιως, οχι μεσα στο παρον τοπικ. 3
lgre_p Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, sphinxgr είπε Τελικά πήρε κανείς τηλεόραση ή θα τσακώνεστε για το αν αξίζει σαν προσφορά ή όχι? (που σαφώς αξίζει) Το Σάββατο 2 τεμάχια Sony 55 ίντσες μοντέλο 9005. Για κάθε τεμάχιο, από 800ευρώ -160ευρώ σε yellows άμεσα στις κάρτες =640€ τελική τιμή (6 άτοκες δόσεις). Τα 160 εξαργύρωση στη shell για βενζίνες. Τόσο απλά!!! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από lgre_p 5
giorginho Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, lgre_p είπε Το Σάββατο 2 τεμάχια Sony 55 ίντσες μοντέλο 9005. Για κάθε τεμάχιο, από 800ευρώ -160ευρώ σε yellows άμεσα στις κάρτες =640€ τελική τιμή (6 άτοκες δόσεις). Τα 160 εξαργύρωση στη shell για βενζίνες. Τόσο απλά!!! Πάνω που έλεγα χθες σε ένα φίλο ότι ακόμα δεν έχουμε εξετάσει αν αξίζει η TV αυτή καθαυτή, ναι είναι φθηνότερη από τον.... εαυτό της (σκρουτζ) αλλά λέω δεν την ξέρω, πώς να τα πηγαίνει σε σχέση με την 9005 που ειναι εδώ και ένα 3μηνο σε σούπερ τιμή; Εγώ πάντως αν έπρεπε να πάρω τώρα TV σε τέτοια χρήματα την 9005 θα διάλεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα