Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Εχω windos 7 και 10 και μου εbγαζε με πoια θελω να ξεκινησω Ξαφνικα ειδα και την αλλη επιλογη που δεν ξερω πως μπηκε .Πoτε δεν εχω βαλει avast
Alex-V Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 https://www.quora.com/How-can-I-get-rid-of-that-Avast-Clear-uninstall-option-from-the-boot-menu
donblunts Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω windos 7 και 10 και μου εbγαζε με πoια θελω να ξεκινησω Ξαφνικα ειδα και την αλλη επιλογη που δεν ξερω πως μπηκε .Πoτε δεν εχω βαλει avast 19 λεπτά πριν, Alex-V είπε https://www.quora.com/How-can-I-get-rid-of-that-Avast-Clear-uninstall-option-from-the-boot-menu Ενημερωτικά, στο κείμενο κάτω κάτω γράφει αυτό: If the above method doesn't works then unfortunately you have to Repair your Windows 7 bootloader. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, donblunts είπε Ενημερωτικά, στο κείμενο κάτω κάτω γράφει αυτό: If the above method doesn't works then unfortunately you have to Repair your Windows 7 bootloader. Τι σημαινει αυτο ?
donblunts Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Τι σημαινει αυτο ? Οτι εαν δεν δουλέψει αυτό που σου πρότεινε ο φίλος, πας για επιδιόρθωση των Windows.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Πως μπηκε η επιλογη αυτη για avast ?
donblunts Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Πως μπηκε η επιλογη αυτη για avast ? Για δες τα εγκατεστημένα προγράμματα, βλέπεις πουθενά Avast ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, donblunts είπε Για δες τα εγκατεστημένα προγράμματα, βλέπεις πουθενά Avast ? Οχι...Ποτε δεν το εβαλα .Ουτε μπηκε μονο του .Τωρα κοιταξα . Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
Alex-V Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Ωραια. Γιατι δεν δοκιμαζεις οτι σου προτεινα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το δοκιμασα αλλα αφου δεν ηξερα ακλα παραλιγο να παω για format . Δεν ξεκιναγε με τιποτα ο υπολογιστης .Λες και το ηξερα πριν λιγο ειχα ανανεωσει το ghost και για μια ακομα φορα με εσωσε. Ευχαριστω ghost . Το έχω από όταν ήταν σε δισκέτα Κρίμα που σταμάτησε αναβάθμιση στην έκδοση 15. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα