Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω το forum, εκδικητικός γέιτονας κάλεσε την τροχαία για παράνομο παρκάρισμα μου και εγώ βρήκα το μαγικό ροζ χαρτάκι το πρωί για να ξεκινήσει καλά η μέρα. Δεν θα σχολιάσω το ότι η κλήση κόπηκε μισή ώρα αφού πάρκαρα (γειτονιά που έχει σήμανση για μονούς και ζυγούς μήνες) που σημαίνει οτι περίμενε στο μπαλκόνι πότε θα έρθω έχοντας την Τροχαία στην αναμονή. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έμπειρος επι του θέματος γνωρίζει το ποσό για την παράβαση το τρέχων διάστημα διότι δυστυχώς δεν είμαι γνώστης καλλιγραφικών (μοιάζει μεταξύ 20 και 40 ευρώ αλλά αμα έχεις πιεί λίγο το κάνεις και 90 ευρώ :P) και άν ισχύει η έκπτωση για το 10ήμερο γιατί έχω διαβάσει δίαφορα και δεν ξέρω τι ισχύει (το γράφει στην κλήση πάντως οτι υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής του μισού ποσού σε περίπτωση που το πληρώσεις εντός 10 ημερών.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Η σήμανση για μονούς και ζυγούς μήνες πως ακριβώς λειτουργεί?

www.besiris.gr/CHAPTERS/_3Meros%202/_67/_37.3/7.3.htm

Δες τα σχηματα 7.27 & 7.28 & 7.29

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, m_zaxarias είπε

Καλησπερίζω το forum, εκδικητικός γέιτονας κάλεσε την τροχαία για παράνομο παρκάρισμα μου και εγώ βρήκα το μαγικό ροζ χαρτάκι

Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή; προφανώς το κάνεις συνέχεια και ήθελε λύση. Παρανομα πάρκαρες ναι ή όχι;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η βασική ερώτηση είναι αν είχες παρκάρει νόμιμα ή παράνομα... 

Με δεδομένο ότι πήρε κλήση, προφανώς και είχε παρκάρει παράνομα.

@ts:

Η έκπτωση 50% αν πληρώσεις μέσα σε 10 ημέρες έχει καταργηθεί από το 2017 ή 2018, αν δεν διακρίνεις το ποσό τότε δες το σημείο που γράφει ποια ακριβώς είναι η παράβαση (πχ ρυθμιστική πινακίδα Ρ-39).

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Με δεδομένο ότι πήρε κλήση, προφανώς και είχε παρκάρει παράνομα.

άρα γιατί εκδικητικός ο γείτονας και ειρωνεία απο τον ts? να πληρώσει και τέλος.

απορώ πως δεν τέθηκε και το "ο ρουφιάνος ο γείτονας με έδωσε στην τροχαία"

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, great είπε

Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή; προφανώς το κάνεις συνέχεια και ήθελε λύση. Παρανομα πάρκαρες ναι ή όχι;

12 λεπτά πριν, great είπε

άρα γιατί εκδικητικός ο γείτονας και ειρωνεία απο τον ts? να πληρώσει και τέλος.

απορώ πως δεν τέθηκε και το "ο ρουφιάνος ο γείτονας με έδωσε στην τροχαία"

προφανώς και υπήρξε παράβαση δεν είναι αυτό το θέμα μου, αλλίως δεν θα έβρισκα και κλήση απο την τροχαία. Επίσης άλλη λύση του γείτονα ήταν να χαράξει μου το αμάξι ώστε να μου δώσει να καταλάβω οτι είναι τσιφλίκι του. Επίσης το προφανώς το δικό σου δεν ισχύει. Το προφανές είναι οτι με περίμενε στην γωνία μόλις θα αλλάξει ο μήνας για να με χτυπήσει και αλλού που μπορει να με πονέσει περισσότερο. Η παράβαση έγινε σύφωνα με τον νόμο, άλλο οτι εκέι που ήταν το αμάξι δεν ενοχλούσε κανέναν εκτός απο τον καλό μας γείτονα που μάλλον δεν έβρισκε να παρκάρει κάτω απο το σπίτι του.

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...