tmgiorgio24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα έχω μια Android TV, κ μια δεύτερη tv με box, Nvidia shield, μπορώ να αλλάξω το id μιας συσκευής για να είναι ακριβώς το ίδιο με τις δεύτερης, ώστε να παίζουν NOVA GO k otetv, κ στις 2, όχι ταυτόχρονα αλλά να μην αλλάζω κάθε μήνα όπως το έχουν, θέλω δηλαδή να ξεγελιέτε η εφαρμογή κ να νομίζει ότι η συσκευή είναι ίδια, είτε παίζει στο ένα είτε στο άλλο.
naimore Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 πσσσ τι ειπες τωρα ρε φιλε; ενδιαφερον... βαζω 🍿 και παρακολουθω την κουβεντα
asdfaster Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tmgiorgio24 είπε Καλησπέρα έχω μια Android TV, κ μια δεύτερη tv με box, Nvidia shield, μπορώ να αλλάξω το id μιας συσκευής για να είναι ακριβώς το ίδιο με τις δεύτερης, ώστε να παίζουν NOVA GO k otetv, κ στις 2, όχι ταυτόχρονα αλλά να μην αλλάζω κάθε μήνα όπως το έχουν, θέλω δηλαδή να ξεγελιέτε η εφαρμογή κ να νομίζει ότι η συσκευή είναι ίδια, είτε παίζει στο ένα είτε στο άλλο. Αν κατάλαβε καλά αυτό που θες είναι να εχεις 2 ίδια id? πρακτικά γίνετε αλλα είναι δύσκολο και θέλει αρκετή διαδικασία. θα σου πω τι θα έκανα εγώ, αν και δεν το έχω κάνει για να ξερω αν ειναι ασφαλες. Για να κανεις αυτό θες σίγουρα root. Aμα κανεις root θες σίγουρα root με Magisk και όχι με SuperSu για να μπορείς να βλέπεις nova & οτε ακομα να μπορεις να κανεις και τραπεζικές συναλλαγές χωρις θεματα με το root. Σίγουρα μετά θες κάποιο app να σου δίνη ελευθερια κινήσεων και αυτό είναι το Xposed. Αρα μετά θες Xposed. Μέσο του Xposed σίγουρα θα χρειαστείς κάποιο module το οποιο θα μπορεί να αλλάξει τα id. Πρόχειρα βρήκα ένα στο Playstore με όνομα Hijack Suite: Premium. Tο οποιο λέει αλλάζει τα id και όλα όσα πρέπει να αλλάζει. Αν δεν λειτουργεί θα υπάρχει και στο xda μέσα στο Xposed modes thread κάποιο module που να αλλαζει το id και χωρις donate. Γενικά θέλει μεγάλη διαδικασία αυτό που ζητάς. Και σίγουρα θέλει γνώσης με root και με modes. Πάντως εγώ θα έκανα αυτα τα βηματα για να έχω μια μεγάλη πιθανότητα να λειτουργήσει και να μην έχω προβλήματα με το root.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα