GiannhsG4A Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα παιδιά, όπως γράφει ο τίτλος πρόκειται για HyperX Cloud Alpha Earpads ( τα μαξιλαράκια του Headset) Τα εχω απο τον αυγουστο και γενικά ο ήχος τους είναι τέλειος, το μόνο μου θέμα είναι τα μαξιλαράκια του Headset, πιστεύω πως το inner hole τους, ο χώρος που υπάρχει μέσα δεν είναι αρκετός για τα δικά μου δεδομένα, έχετε στον νου σας κάποια Earpads που θα μπορούσα να αγοράσω με μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο ώστε να λύσω το πρόβλημα αυτό? είναι κρίμα να χρειαστεί να τα πουλήσω επειδή δεν με βολεύουν γιατί είναι πραγματικά πολύ καλά.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Quligan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) ειχα τα ιδια ακουστικα και ενω ο ηχος ηταν καταπληκτικος, τα αυτια μου δεινοπαθουσαν καθε φορα που τα φορουσα.Το ιδιο και ενας φιλος μου που τα αγορασαμε μαζι.Και το περιεργο ειναι οτι σε κανενα review δεν αναφερει οτι ΔΕΝ ειναι αναπαυτικα!! τυχαιο? Τελικα τα πουλησα και αγορασα Asus ROG Delta Core που ναι μεν ερχονταν με δερματινη αλλα ειχε και foam pads μεσα στο κουτι τα οποια εβαλα πανω πανευκολα. Τωρα στο θεμα σου δεν ξερω πραγματικα αμα αξιζει να αγορασεις earpads..Πρωτον ειναι ακριβουτσικα και δευτερον πρεπει να ειναι λιγο ζορι η εγκατασταση τους.Επισης το θεμα με τα cloud alpha δεν νομιζω οτι ειναι τα earpads αλλα τα drivers τα οποια προεξεχουν (δεν ειναι φλατ ) με αποτελεσμα να ακουμπανε το αυτι. Καλα reviews παντως ειχα διαβασει για τα brainwavz hm5 pads.Γενικως αμα κανεις ενα google search θα βρεις λυσεις. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Quligan 1
GiannhsG4A Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα φίλε, τα έχω δει τα Brainwavz hm5 και γενικά έχω ψάξει αρκετά στο google αλλά δεν βρήκα κάτι, ο εσωτερικός χώρος όλων είναι ο ίδιος σε διάσταση, περίπου 7-10 cm κάθετα και 4 - 5,5 πλάτος, και είπα μήπως κάποιος έχει τύχει να βρει κάτι μεγαλύτερο αυτών, να τονίσω οτι οι διαστάσεις που δίνω είναι για τον εσωτερικό χώρο του μαξιλαριού και όχι για όλο το μαξιλάρι, φοβάμαι πως αν δε βρω κάτι αναγκαστικά θα αγοράσω άλλο Headset, σ'ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου φίλε!
FasTaker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Eγω εχω αυτα https://www.skroutz.gr/s/6407906/Asus-Strix-2-0.html ναι ειναι ακριβουτσικα αλλα για την ανεση και αυτα που μου προσφερουν δεν λυπαμαι τα ευρω που εδωσα. Οσον αφορα τα HyperX Cloud Alpha τιμια ακουστικα αλλα με το 4ωρο ειχα φοβερους πονους σε ολο το αυτι.Μετα το 10ωρο ποναγε ολο το κεφαλι. Μετα απο 3 μηνες τα χαρισα και με τα asus παω τρενο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα