Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρακαλώ τα φώτα σας έχω σκαναρει και  θέλω να εκτυπώσω όσο πιο καθαρά γίνεται ένα παλιό έγγραφο (απόσπασμα αυτού στη  φωτο) Να φύγει το θολο και να φαίνονται καθαρά τα γράμματα  Δοκίμασα με gimp επιλογή αποκιληδωση  αλλά η δεν κάνω κάτι καλά η δεν γίνεται Αν κάποιος γνωρίζει - μπορεί ας δοκιμάσει να καθαρίσει την φωτο και ας προτείνει το πρόγραμμα  Αν είναι και free θα βόλευε  Ευχαριστώ

Spoiler

1543284272_.png.c14c0af1d43d7f6bf920f8a419005491.png

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, hp8 είπε

Παρακαλώ τα φώτα σας έχω σκαναρει και  θέλω να εκτυπώσω όσο πιο καθαρά γίνεται ένα παλιό έγγραφο (απόσπασμα αυτού στη  φωτο) Να φύγει το θολο και να φαίνονται καθαρά τα γράμματα  Δοκίμασα με gimp επιλογή αποκιληδωση  αλλά η δεν κάνω κάτι καλά η δεν γίνεται Αν κάποιος γνωρίζει - μπορεί ας δοκιμάσει να καθαρίσει την φωτο και ας προτείνει το πρόγραμμα  Αν είναι και free θα βόλευε  Ευχαριστώ

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

1543284272_.png.c14c0af1d43d7f6bf920f8a419005491.png

Έχεις δοκιμάσει να το scanαρεις ως κείμενο ? ή σε grayscale, πιθανολογώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο.

195817164_Screenshotfrom2020-02-0609-48-13.png.ef543e4807d01aa02d6db0b4f3871a8b.png

• Thanks 1
Δημοσ.

Ίσως αν δοκίμαζες πριν το επεξεργαστείς να το σκανάρεις σε black and white (όχι grey) λειτουργία να λειτουργούσε καλύτερα.

• Thanks 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, htaccess είπε

Έχεις δοκιμάσει να το scanαρεις ως κείμενο ? ή σε grayscale, πιθανολογώ ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο.

ξανασκαναρα αφού πείραξα αντίθεση και φωτεινότητα   έβαλα και ανάλυση 1200 και βγήκε καλύτερο

44 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Ίσως αν δοκίμαζες πριν το επεξεργαστείς να το σκανάρεις σε black and white (όχι grey) λειτουργία να λειτουργούσε καλύτερα.

στο grey  έβγαζε τα γράμματα πολύ αχνά  Ίσως και το σκάνερ δεν είναι το καλύτερο 

όπως και να χει ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, accipio είπε

Να έχεις υπόψιν σου και το (δωρεάν) Scan Tailor Advanced, είναι ό,τι πρέπει για τέτοιες εργασίες (επεξεργασία - καθαρισμός σκαναρισμένων εγγράφων).

θα το έχω υπ όψιν

Επεξ/σία από hp8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...