Προς το περιεχόμενο

Μπορώ να βάλω win 64bit

atvelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενώ μου λέει ότι ο επεξεργαστής μου είναι τεχνολογίας 64 bit, μόλις ξεκινάω την εγκατάσταση win 64 ,

μου λέει ''για να βρείτε μια έκδοση για τον υπολογιστή σας επικοινωνήστε με την κατασκευάστρια εταιρεία''.

Πως μπορώ να δω τελικά αν μπορώ να βάλω 64bit?

Χωρίς τίτλο.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω τον ιδιο ακριβως επεξεργαστη και τρεχω 64αρια 7 και 64αρι λινουξ εδω και χρονια. Αν θες να ποσταρω και screenshots.

Επισης, η ιδια η intel λεει οτι υποστηριζει 64bit (εκει που λεει instruction set)
https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/30781/intel-core-2-duo-processor-e4500-2m-cache-2-20-ghz-800-mhz-fsb.html

Δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση σε 64bit όταν έχεις εγκατεστημένο λειτουργικό 32bit. Στην εικόνα που παρέθεσες γράφει "Λειτουργικό σύστημα 32bit". Πιθανότατα λοιπόν δοκίμασες να εγκαταστήσεις τα windows 64bit μέσα από το λειτουργικό ή επέλεξες αναβάθμιση, και γι' αυτό εμφανίστηκε το μήνυμα. Αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση(που σημαίνει διαγραφή της τρέχουσας εγκατάστασης) δε θα έχεις πρόβλημα, αφού ο επεξεργαστής σου είναι 64bit.

• Like 2

Μπορείς να βάλεις 64bit λειτουργικό. Η μόνη προϋπόθεση είναι να δεις αν έχεις επιμέρους συσκευές που δεν έχουν υποστήριξη για 64bit π.χ. κάποιον αρχαίο εκτυπωτή ή κανένα περίεργο σκάνερ ή καμία περίεργη κάρτα γραφικών. Αν μας πεις τι συσκευές έχεις και τι κάρτα γραφικών και μητρική έχεις θα σου πούμε αν γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...