d3monhunter Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα, Λοιπόν, το λάπτοπ είναι Levono σειρά Ideapad. Έχω τώρα εδώ και εβδομάδες όπου όταν το συνδέω με HDMI στην τηλεόραση δεν παίζει καθόλου ο ήχος. Την αποσυνδέω, και εξακολουθεί να μην παίζει ήχο καθόλου (πχ. youtube). Το έκανε και παλαιότερα αλλά με 2-3 προσπάθειες, είτε με restart δούλευε. Έχω δοκιμάσει: Το update των Win10. Γενικά πάντα κοιτάω για updates. Αναβάθμιση drivers μέσα από Διαχείριση Συσκευών Προσπάθησα να κάνω στις διεργασίες Restart το Windows Audio αλλά δεν μου το εμφάνιζε. Εννοείται όταν το αποσυνδέω αλλάζω πηγή. Γενικότερα έχω δει αρκετά walkthroughs αλλά μέχρι στιγμής τζίφος. Καμία ιδέα ή κάποιος που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα; Να προσθέσω ότι, όταν την συνδέω με ένα turbox 5ετίας δουλεύει μια χαρά, οπότε θέματα τηλεόρασης και καλωδίου δεν νομίζω ότι παίζουν.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Για δες και αυτό αν και μπορει να το έχεις δει ήδη https://support.lenovo.com/us/en/solutions/ht034390
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα