bananasplit Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 το θέμα είναι που και πως να πάει..αλλά μάλλον,αν δεν είναι το πληκτρολόγιο,θα πάω να μου το τσεκάρουν..(όχι οτι είναι εύκολο βέβαια). 4 λεπτά πριν, mmikesk8 είπε Ωστοσο εντοπισα οτι το προβλημα ειναι: Το not responding του file explorer ανα καποια λεπτα. Αυτο προκαλει το λαγκ και αλλων λειτουργιων αυτό πως το εντόπισες;;από τη διαχείριση εργασιών;
mmikesk8 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) εχω λαπτοπ αλλα εχω και εξωτερικο μονιτορ. Ειχα ανοιχτο το file explorer στο ενα και τις υπολοιπες διεργασιες στο αλλο. Παρατηρησα οτι ανα καποια λεπτα , οτι εκανα σταματαγε ή αργουσε να γινει (πχ scrolling) και την ιδια στιγμη κοιταζα το μονιτορ το file explorer εβγαζε δεν ανταποκρινεται . θα προσπαθησω να το βγαλω βιντεο και θα επανελθω. Επισης την ιδια ωρα στο task manager ελεγε διπλα απο το file explorer not responding Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από mmikesk8
snbblp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, mmikesk8 είπε εχω λαπτοπ αλλα εχω και εξωτερικο μονιτορ. Ειχα ανοιχτο το file explorer στο ενα και τις υπολοιπες διεργασιες στο αλλο. Παρατηρησα οτι ανα καποια λεπτα , οτι εκανα σταματαγε ή αργουσε να γινει (πχ scrolling) και την ιδια στιγμη κοιταζα το μονιτορ το file explorer εβγαζε δεν ανταποκρινεται . θα προσπαθησω να το βγαλω βιντεο και θα επανελθω. Επισης την ιδια ωρα στο task manager ελεγε διπλα απο το file explorer not responding Μόνο interrupts υψηλής προτεραιότητας μπορούν να το κάνουν αυτό. ΠΧ, η ανάγνωση από CD ή ανάγνωση-εγγραφή σε σκληρό δίσκο. 1
htaccess Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, mmikesk8 είπε Συμφωνω, προσωπικα χρησιμοποιω το φορουμ για συμβουλες σε οτι μπορω να κανω εγω μονος μου, εαν δω οτι δεν γνεται απευθυνομαι σε καποιον ειδικο. Αν και εχω μεινει απογοητευμενος απο Fixers και ειδικα απο iRepair. Τις περισσότερες φορές που δεν μένουν ικανοποιημένοι οι πελάτες από fixers (για να μην σου πω όλες και φανώ υπερβολικός) είναι γιατί, αναλαμβάνει ο εκάστοτε "πελάτης/χρήστης" να συνθέσει το σύστημά του ανάλογα με το γούστο του και τα χρήματα που διαθέτει αλλά, ποτέ μα ποτέ δεν ελέγχει αν αυτά που θα συνθέσει είναι 100% συμβατά μεταξύ τους, οπότε τι επιδιόρθωση περιμένεις να σου κάνουν, σου προτείνουν (π.χ. αλλαγή μνήμών) δεν δέχεσαι λόγο κόστους και γιατί πιθανόν σκέφτεσαι, εφόσον οι συγκεκριμένες που πήρα "λειτουργούν"... μακακίες μου λένε), κάνουν ότι είναι εφικτό να κάνουν και στο παραδίδουν, το αποτέλεσμα.... να μην μείνεις ικανοποιημένος. Ένα παράδειγμα οι μνήμες, έχει παραμέτρους όπως Voltage/Μέγεθος/Ταχύτητα/Dual/ Triple/ Quad Channel/Timings & CAS Latency/ECC, μπορεί αυτή που διάλεξες "να είσαι σε όλα μέσα", άλλα να μην είναι πιστοποιημένη για την μητρική σου, συνεπώς το παίζεις κορώνα γράμματα.
mmikesk8 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, htaccess είπε Τις περισσότερες φορές που δεν μένουν ικανοποιημένοι οι πελάτες από fixers (για να μην σου πω όλες και φανώ υπερβολικός) είναι γιατί, αναλαμβάνει ο εκάστοτε "πελάτης/χρήστης" να συνθέσει το σύστημά του ανάλογα με το γούστο του και τα χρήματα που διαθέτει αλλά, ποτέ μα ποτέ δεν ελέγχει αν αυτά που θα συνθέσει είναι 100% συμβατά μεταξύ τους, οπότε τι επιδιόρθωση περιμένεις να σου κάνουν, σου προτείνουν (π.χ. αλλαγή μνήμών) δεν δέχεσαι λόγο κόστους και γιατί πιθανόν σκέφτεσαι, εφόσον οι συγκεκριμένες που πήρα "λειτουργούν"... μακακίες μου λένε), κάνουν ότι είναι εφικτό να κάνουν και στο παραδίδουν, το αποτέλεσμα.... να μην μείνεις ικανοποιημένος. Ένα παράδειγμα οι μνήμες, έχει παραμέτρους όπως Voltage/Μέγεθος/Ταχύτητα/Dual/ Triple/ Quad Channel/Timings & CAS Latency/ECC, μπορεί αυτή που διάλεξες "να είσαι σε όλα μέσα", άλλα να μην είναι πιστοποιημένη για την μητρική σου, συνεπώς το παίζεις κορώνα γράμματα. Εγω δε ειχα μεινει ικανοποιημενος απο fixers γιατι βαλανε μουφα οθονη στο κινητο οταν τους το ειχα παει (ενω μου ειπαν οτι ειναι αυθεντικη απο την εταιρια) και απο iRepair γιατι μου γδαρανε ολο το σασι του λαπτοπ οταν τους το ειχα παει για φτιαξιμο και μετα προφανως το παιζαν ανηξεροι
bananasplit Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, htaccess είπε Τις περισσότερες φορές που δεν μένουν ικανοποιημένοι οι πελάτες από fixers (για να μην σου πω όλες και φανώ υπερβολικός) είναι γιατί, αναλαμβάνει ο εκάστοτε "πελάτης/χρήστης" να συνθέσει το σύστημά του ανάλογα με το γούστο του και τα χρήματα που διαθέτει αλλά, ποτέ μα ποτέ δεν ελέγχει αν αυτά που θα συνθέσει είναι 100% συμβατά μεταξύ τους, οπότε τι επιδιόρθωση περιμένεις να σου κάνουν, σου προτείνουν (π.χ. αλλαγή μνήμών) δεν δέχεσαι λόγο κόστους και γιατί πιθανόν σκέφτεσαι, εφόσον οι συγκεκριμένες που πήρα "λειτουργούν"... μακακίες μου λένε), κάνουν ότι είναι εφικτό να κάνουν και στο παραδίδουν, το αποτέλεσμα.... να μην μείνεις ικανοποιημένος. Ένα παράδειγμα οι μνήμες, έχει παραμέτρους όπως Voltage/Μέγεθος/Ταχύτητα/Dual/ Triple/ Quad Channel/Timings & CAS Latency/ECC, μπορεί αυτή που διάλεξες "να είσαι σε όλα μέσα", άλλα να μην είναι πιστοποιημένη για την μητρική σου, συνεπώς το παίζεις κορώνα γράμματα. Για να το φέρουμε στα δικά μας μέτρα,θα το πίστευα κι εγώ πως κάτι τέτοιο παίζει,αν δεν ήμουν για χρόνια απόλυτα ικανοποιημένος από τον υπολογιστή μου (χωρίς να έχω αλλάξει κάτι).Έβαλα πέρυσι SSD,ήταν όλα μια χαρά μέχρι φέτος το Νοέμβρη που άρχισαν κάτι περίεργα,ίσως θυμάσαι από το άλλο post,άλλαξα SSD και ενώ όλα πάνε μια χαρά,κάνει αυτό το κόλλημα όχι συχνά,αλλά τουλάχιστον 2-3 φορές μέσα στη μέρα..
mmikesk8 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, bananasplit είπε Για να το φέρουμε στα δικά μας μέτρα,θα το πίστευα κι εγώ πως κάτι τέτοιο παίζει,αν δεν ήμουν για χρόνια απόλυτα ικανοποιημένος από τον υπολογιστή μου (χωρίς να έχω αλλάξει κάτι).Έβαλα πέρυσι SSD,ήταν όλα μια χαρά μέχρι φέτος το Νοέμβρη που άρχισαν κάτι περίεργα,ίσως θυμάσαι από το άλλο post,άλλαξα SSD και ενώ όλα πάνε μια χαρά,κάνει αυτό το κόλλημα όχι συχνά,αλλά τουλάχιστον 2-3 φορές μέσα στη μέρα.. Και εμενα το προβλημα με τον SSD εμφανιστηκε
bananasplit Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 τον έχεις σε sata 2;υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι τέτοιο;
mmikesk8 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, bananasplit είπε τον έχεις σε sata 2;υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι τέτοιο; οχι ειναι κανονικα σε sata 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα