Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα με τον υπολογιστη , καθε καποια δευτερολεπτα οτι κανω παγωνει ενω ταυτοχρονα η ενδειξη που δειχνω στη εικονα αναβοσβηνει. Δεν ξερω τι να κανω  εχω ηδη κανει 2 φορες format και δεν θα ηθελα και 3η , εχω δοκιμασεις λυσεις απο ιντερνετ αλλα τιποτα. Εχει καποιος καποια ιδεα/προταση;

Screenshot_1.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ένα άλλο πληκτρολόγιο, τώρα εσύ μπορεί να μου πεις ότι o υπολογιστής μου, είναι laptop, οπότε δεν θα βοηθήσει αυτό που σου πρότεινα.

Τι πληκτρολόγιο έχεις, ασύρματο ?

Αν αφαιρέσεις όλα τα περιφεριακά, κάνει το ίδιο ?

Αν θέλεις, μας αναφέρεις και την σύνθεση του υπολογιστή σου ?

Επεξ/σία από htaccess
Δημοσ.

Το παθαίνω τον τελευταίο καιρό σε σταθερό, χωρίς να αναβοσβήνει κάτι, και μετά επανέρχεται, έκανα ένα καθαρισμό στο εσωτερικό αλλά δεν διορθώθηκε, έχει να μου συμβεί ευτυχώς 2-3 ημέρες τώρα και ελπίζω να μην το ξανακάνει. 

Δημοσ.
Στις 6/2/2020 στις 1:09 ΠΜ, mmikesk8 είπε

Εχω ενα θεμα με τον υπολογιστη , καθε καποια δευτερολεπτα οτι κανω παγωνει ενω ταυτοχρονα η ενδειξη που δειχνω στη εικονα αναβοσβηνει. Δεν ξερω τι να κανω  εχω ηδη κανει 2 φορες format και δεν θα ηθελα και 3η , εχω δοκιμασεις λυσεις απο ιντερνετ αλλα τιποτα. Εχει καποιος καποια ιδεα/προταση;

Screenshot_1.png

Τσεκ το πληκτρολογιο και το smart του δίσκου.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, snbblp είπε

Τσεκ το πληκτρολογιο και το smart του δίσκου.

τα τσεκαρα και ειναι ολα κομπλε

Δημοσ.

Για να γινω πιο συγκεκριμένος , ανα καποια δευτερολεπτα γινεται αυτο: κολλαει ο κερσορας , οτι κανω σταματα (είτε γραφω word είτε ειμαι στο ιντερνετ) και το παραθυρο στο οποιο βρισκομαι δειχνει οτι δεν ανταποκρινεται. 

Μερικες φορες υπαρχει περιπτωση να φαινεται στο task bar να ανοιγει μια εφαρμογη και να κλεινει αλλα αυτο γίνεται ελαχιστες φορες

Δημοσ.

Την πιθανότητα εικονικής μνήμης (swap file), την έχεις αποκλείσει; Αυτό που περιγράφεις θυμίζει interrupt υψηλής προτεραιότητας, όπως πχ HD controller.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα!επαναφέρω το θέμα!μήπως έχετε ιδέα πως τσεκάρω την εικονική μνήμη;Επίσης,για το smart του δίσκου,έβαλα το crystal disk mark αλλά δε βρίσκω κάτι..δώστε μου οδηγίες γιατί έχω κι εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα!με τα windows 7..
EDIT:Δοκίμασα το πληκτρολόγιο με ένα online tester..καναδυό φορές είδα οτι κόλλησε η ένδειξη.Δεν ξέρω αν ήταν πρόβλημα του πληκτρολογίου ή του υπολογιστή..Πώς τσεκάρω swap και smart του δίσκου;Το hd sentinel δε δείχνει πρόβλημα..

Επεξ/σία από bananasplit
Δημοσ.
Στις 9/2/2020 στις 11:44 ΠΜ, snbblp είπε

Την πιθανότητα εικονικής μνήμης (swap file), την έχεις αποκλείσει; Αυτό που περιγράφεις θυμίζει interrupt υψηλής προτεραιότητας, όπως πχ HD controller.

Οχι δεν την εχω αποκλεισει, το μονο που παρατηρησα ειναι οτι αυτο ευθυνεται στο οτι o file exporer καθε καποια δευτερολεπτα "δεν ανταποκρινεται" , θα αναζητησω και στο ιντερνετ επι του θεματος.

Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δεν εχω εντοπισει ακομα ΤΙ το προκαλει

Δημοσ.

επειδή κι εγώ έχω ένα παρόμοιο θέμα και ψάχνομαι,μήπως μπορείς να μου πεις τι βήματα έκανες ήδη;;Βρήκα πως κάποιες φορές φαίνεται να κολλάει και το πληκτρολόγιο..αλλά δεν ξέρω παραπάνω πράγματα..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bananasplit είπε

επειδή κι εγώ έχω ένα παρόμοιο θέμα και ψάχνομαι,μήπως μπορείς να μου πεις τι βήματα έκανες ήδη;;Βρήκα πως κάποιες φορές φαίνεται να κολλάει και το πληκτρολόγιο..αλλά δεν ξέρω παραπάνω πράγματα..

https://www.drivereasy.com/knowledge/how-to-speed-up-windows-10/

μετα εκανα sfc scan και κατι αλλα  scan για Health μεσω cmd που βρηκα

Δημοσ.

Από Health μια χαρά είμαι..Το link δε φαίνεται να βοηθάει,τα έχω τσεκάρει..άσε που είμαι σε καινούρια εγκατάσταση..Υπάρχει περίπτωση να φτάιει το πληκτρολόγιο;θα δοκιμάσω ένα δεύτερο μπας και..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bananasplit είπε

Από Health μια χαρά είμαι..Το link δε φαίνεται να βοηθάει,τα έχω τσεκάρει..άσε που είμαι σε καινούρια εγκατάσταση..Υπάρχει περίπτωση να φτάιει το πληκτρολόγιο;θα δοκιμάσω ένα δεύτερο μπας και..

δεν ξερω εγω ειμαι σε λαπτοπ

Δημοσ.

Για να μπορέσετε να δείτε τι συμβαίνει και πότε συμβαίνει θα πρέπει να setαρετε to performance monitor.

Για το πως θα το κάνετε αυτό, έχει ένα πολύ καλό οδηγό εδώ > https://www.windowscentral.com/how-use-performance-monitor-windows-10

Θέλει υπομονή και διάβασμα, αν το έχετε έχει καλώς, αν όχι δώστε σε κάποιο τεχνικό το pc σας να σας το φτιάξει.

Είναι αδύνατον να γίνει διάγνωση και επιδιόρθωσει μέσα από το forum, όση καλή θέληση και διάθεση να έχουμε. :) 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, htaccess είπε

Για να μπορέσετε να δείτε τι συμβαίνει και πότε συμβαίνει θα πρέπει να setαρετε to performance monitor.

Για το πως θα το κάνετε αυτό, έχει ένα πολύ καλό οδηγό εδώ > https://www.windowscentral.com/how-use-performance-monitor-windows-10

Θέλει υπομονή και διάβασμα, αν το έχετε έχει καλώς, αν όχι δώστε σε κάποιο τεχνικό το pc σας να σας το φτιάξει.

Είναι αδύνατον να γίνει διάγνωση και επιδιόρθωσει μέσα από το forum, όση καλή θέληση και διάθεση να έχουμε. :) 

Συμφωνω, προσωπικα χρησιμοποιω το φορουμ για συμβουλες σε οτι μπορω να κανω εγω μονος μου, εαν δω οτι δεν γνεται απευθυνομαι σε καποιον ειδικο. Αν και εχω μεινει απογοητευμενος απο Fixers και ειδικα απο iRepair.

Ωστοσο εντοπισα οτι το προβλημα ειναι:

Το not responding του file explorer ανα καποια λεπτα. Αυτο προκαλει το λαγκ και αλλων λειτουργιων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...