jonn72 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα θελω να παρω ενα απλο tv box για την μητερα μου στο χωριο το οποιο η χρηση του θα εναι για ytube και ισως netflix. δεν την ενδιαφερει κατι αλλο. ωποτε πειτε μου κανα οικονομικο με 2 γιγα ειναι ενταξει. Θα της επαιρνα το xiaomi s το οποιο εχω και εγω αλλα το φοβαμαι γιατι μερικες φορες αποσυνδεεται μονο του, και δεν γνωριζει και πολλα. Συμβαινει ετσι σε ολα τα tv box? Σκεφτομαι και καποιο απο τις αγγελιες εδω οπως το H96 MAX ULTRA HD. ενταξει ειναι αυτο απο wi-fi η καλυτερα το xiaomi s ?
Bourdoulas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Θα της πάρεις το Xiaomi που ξέρεις ότι παίζει Netflix 100% χωρίς παρατράγουδα. Το H96 νομίζω δεν έχει την δυνατότητα να παίζει Netflix σε HD.
jonn72 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Θα επαιρνα το Xiaomi αλλα με προβληματιζουν οι αποσυνδεσεις που συχνα κανει, και οταν δεν ειμαι εκει η μανα δεν... 720 για νετφλιχ ειναι οκ. μετα το Xiaomi, 1-2 μοντελα καποια αξιοποιστο οικονομικο 2 γιγα?
Bourdoulas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δεν θα δείχνει καν 720p αλλά 480p. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Οι αποσυνδέσεις μπορεί να οφείλονται στο δίκτυο σου. Θα μπορούσες να γυρίσεις το wifi δίκτυο σου σε 802.11n only μήπως και διορθωθεί το θέμα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα