greengr21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 https://www.germanos.gr/product/motorola-moto-g7-play/20383660/?fname=&fvalue= Η καλυτερη προταση σε αυτα τα χρηματα απο Ελλαδα με επισημη εγγυηση αυτη τη στιγμη,με snap 632,καλη αυτονομια αν και 3000mah,usb-c φορτιση,stock android,fingerprint.Για μενα μειονεκτημα ειναι η καπως ιδιαιτερη σχεδιαση που δεν ειναι για ολους και τα 2gb ram,oριακα αλλα διαχειρισιμα. 1
MrPanozzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δυστυχώς μόνο και μόνο για τα 2gb ram κατά τη γνώμη μου, δεν μπορεί να θεωρηθεί προσφορά, οριακά αντιπροσφορα θα το έλεγα για μένα αλλά ο καθένας εννοείται έχει διαφορετική οπτική και προτεραιότητες. 5 3
paragontikos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 το αν είναι προσφορα εχει να κανει με την τιμη και οχι τα χαρακτηριστικά, στο σκρουτζ εχει 120, το αν αξίζει ή οχι ειναι αλλη υπόθεση 😛 1
ziaba Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, MrPanozzz είπε Δυστυχώς μόνο και μόνο για τα 2gb ram κατά τη γνώμη μου, δεν μπορεί να θεωρηθεί προσφορά, οριακά αντιπροσφορα θα το έλεγα για μένα αλλά ο καθένας εννοείται έχει διαφορετική οπτική και προτεραιότητες. δεν φτάνει που είναι μόλις 2gb είναι και ddr3 πάντως στα θετικά όπως αναφέρθηκε η καλή μπαταρία, type-c και ράδιο ... επίσης παίζει να πάρει το 10 σαν σύνολο η γνώμη μου δεν πολύ αξίζει
greengr21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πλέον με την επιστροφή του 20% της αξίας σε go4more πόντους γίνεται πολύ καλή προσφορά, @matrixxx ανανέωσε το τίτλο αν δεν κάνει κόπος. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από greengr21 1
d_gkal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Για gps χρήση στο αυτοκίνητο είναι μια χαρά. Για χρήση τηλεφώνου (Internet, games, ομιλία, και λοιπά) απορρίπτεται λόγω ραμ 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, greengr21 είπε Πλέον με την επιστροφή του 20% της αξίας σε go4more πόντους γίνεται πολύ καλή προσφορά, @matrixxx ανανέωσε το τίτλο αν δεν κάνει κόπος. Δεν αλλαζουμε τιμες σε τιτλο, οποτε η απλα αφηνεις το σχολιο που εκανες εδω να μεινουν για 2-3-5 μερες, ή ανοιγεις νεο θεμα με την νεα εμμεση τιμη να το εξαντλησεις αμεσα 😛 (δεν λεω οτι αξιζει τρελα, μια κουβεντα λεω) .
vade23 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Το πήρα στα 80 ευρώ μαζί με την επιστροφή χρημάτων-πόντων. Νομίζω τα αξίζει αυτά τα 80 ευρώ, είναι πολύ τίμιο. Κινητό πολύ αξιόλογο για δώρο στη Μάνα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα