najinblue3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Για 20+ χρόνια είμαστε πίσω γενικά από τους άλλους. Εδώ Βουλγαρία/Ρουμανία και τέτοιοι που τους "κοροϊδεύουμε" για άλλα πράγματα και είναι πιο μπροστά σε αυτά. Ελλαδιστάν "δεν υπάρχουν υποδομές" και τέτοια. Ναι πολυ κοροιδια τι να σε πω, απο την πολη μου το 60%+ παει Βουλγαρια και Σκοπια για απλα βασικα πραγματα(βενζινες,τσιγαρα) αλλα και για ιατρικα(Οδοντιατρους κτλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Στις 6/2/2020 στις 3:09 ΜΜ, najinblue3 είπε Ναι πολυ κοροιδια τι να σε πω, απο την πολη μου το 60%+ παει Βουλγαρια και Σκοπια για απλα βασικα πραγματα(βενζινες,τσιγαρα) αλλα και για ιατρικα(Οδοντιατρους κτλπ). Ξέρεις τι εννοώ, έχουμε από παλιά το Βουλγαρία / Ρουμανία = υπανάπτυκτοι και ότι εμείς είμαστε *** Βαλκανίων και να που βρισκόμαστε τελικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Στις 6/2/2020 στις 3:11 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Ξέρεις τι εννοώ, έχουμε από παλιά το Βουλγαρία / Ρουμανία = υπανάπτυκτοι και ότι εμείς είμαστε *** Βαλκανίων και να που βρισκόμαστε τελικά... Η τελευταια τρυπα του κλαρινου ειμαστε, να με συγχωρας κ ολας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dalan2007 είπε Έχεις να προτείνεις κάποιο?έχω 50αρα γραμμή στην κοσμοτε με το ρούτερ που δίνουν αυτοί... Ρε συ έχω ένα tplink το οποίο δε χρησιμοποιώ γιατί πρέπει να το κάνω bridge με αυτό το ηλίθιο μόντεμ του ΟΤΕ και το κωλοvoip τους..και δεν έχω ασχοληθεί.. Έτσι 200€ τρώνε σκόνη στην άκρη. Ότι μόντεμ πάρεις να δεις να έχει πολύ καλή κεραία, την πιο δυνατή. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Όσοι προσπαθείτε να παίξετε μέσω WiFi κάντε μια χάρη στον εαυτό σας, don't. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavroulis1985 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, aekoupoli είπε Δοκιμασα το dauntless και το path of exilε με 100αρα ftth που εχω επαιζαν πολυ smooth,αμεση αποκριση και 0 Lag,Παντως δεν ειδα χρηση πανω απο 3mb/s στο ιντερνετ μου,μπορει επειδη ειναι ελαφρυα παιχνιδια αυτα τα 2.Εκανε Update το path of exile μεσα απο το nvidia και κατεβαζε με 60mb/s.Επισης στον σερβερ που με εβαλε εδειχνε 1ms.Θα δοκιμασω αργοτερα που θα γυρισω απο δουλεια το modern warfare που εχει και rtx κτλ να δω ποση ταχυτητα θα μου τρωει. 14mb/s κατεβαζω το ανωτερο εγω Αρα με τις μετρήσεις σου θα παιζουν ικανοποιητικά και τα βαρια παιχνιδια σε 50αρα ταχυτητα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από stavroulis1985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, nzeppos είπε Για Linux ακόμα τίποτα παρά τις εκκλήσεις. μην το γελάς για το linux. Η nvidia έχει και τους καλύτερους driver και άμεσα ενημερωμένους για τις κάρτες της. Για το performance εδώ έχει γενικές οδηγίες για το τι μπορείς να κάνεις μέχρι και πόρτες στο router προτείνει να ανοίξεις https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4504/kw/GeForce NOW/session/L3RpbWUvMTU1Mzc0MDI5MS9zaWQvZlVSSHpMNXh4aXlPenpFbk5fbFJxZjg1cmhsZDVGNkZEZWZhRzJhcFFzcXVXZ1B3S180bUtDY0klN0V1cFBPX0tQaF9HbGt5MXolN0U1JTdFYVRYV05FMElEZmlOb3FNaTNEQmNrWngxamZhWk52a2Mxb1dhNTdnZDd3YnZnJTIxJTIx?mkt_tok=eyJpIjoiTnpJeU5ETXdNalUxWWpRMyIsInQiOiJoMytrYjdYKzI5WnNobTVkRGpoQXFWZklFOFFVeGxscEMrRFwvUENcL1JQOWNMVGZrUlFKc1VqdU5BSFV4TXVXUU9URWNyTTVIcFBkSEdGNGJFWDJDaHFiVFc1MklIemVhN1dxVGx5K0hoeUpcLzI5dlwvaWlPVFpQNUJSQzY4QUV4c2cifQ%3D%3D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δοκιμασα και το modern warfare με ultra ολα τα γραφικα και render resolution 4k,πανω απο 3.5 mb/s δεν ειδα.Επισης επαιζε σταθερα 60 frames και mouse πληκτολογιο ειχαν αμεση αποκριση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 23 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Όσοι προσπαθείτε να παίξετε μέσω WiFi κάντε μια χάρη στον εαυτό σας, don't. Νομίζω θα είναι ένα καλό τέστ για το ASUS AC86U που πήρα πρίν λίγες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, panther_512 είπε Νομίζω θα είναι ένα καλό τέστ για το ASUS AC86U που πήρα πρίν λίγες μέρες. Σωστός. Απλά οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι παίζει με το WiFi τους και προσπαθούν άδικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theripper7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασα και εγώ την υπηρεσία και αγόρασα το founders membership. Έχω 50 vdsl και παίζω από wifi 2,5GHz, όσων αφορά την αποδοση είμαι αρκετά ικανοποιημενος με βάση την σύνδεση μου και την σύνδεση του wifi. Είναι μια καλή λύση για casual gamers που παιζουν ελάχιστα games τον χρόνο και δεν θέλουν να χαλάσουν λεφτά για αγορά pc και κονσόλας. Επισης αυτο που ήθελα να πω είναι να τα βλέπει αυτά η google πως προμοταρουν ένα νέο προϊόν, δεν μπορεί σε μια καινούργια υπηρεσία να ζητάς 120 ευρώ χωρίς δοκιμαστική περίοδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Προσπάθησα.να συνδεθώ με τα 8 mbps που πιάνω και μάλλον ανατινάχθηκε η υποδομή της Nvidia. Φυσικά δεν μπορείς να παίξεις. Για όσους έχουν γρήγορη σύνδεση καλή φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά, πώς αλλάζω γλώσσα στο Geforce Now και κατ' επέκταση στο Steam που τρέχει μέσα; Μου τα βγάζει όλα στα Ελληνικά και θα κάνω εμετό. 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Πραγματικά ποσό μπροστά είναι αυτή εταιρία με αυτά που διαβάζω ...η υπηρεσία της google είναι σαν κακόγουστο αστείο μπροστά σε αυτό και μάλιστα σε αναγκάζει να αγοράσεις πάλι τους τίτλους ...έτσι όπως είναι τα πράγματα ίσως θα είναι καλύτερο και από το xcloud... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, Malthador είπε Παιδιά, πώς αλλάζω γλώσσα στο Geforce Now και κατ' επέκταση στο Steam που τρέχει μέσα; Μου τα βγάζει όλα στα Ελληνικά και θα κάνω εμετό. 😕 πατα στο ονομα προφιλ σου το account και απο εκει την δευτερη καρτελα preferences.εχει μια επιλογη Preferred Language Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα