Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουλίου Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2 hours ago, razorblade334 said: Σίγουρα έχει συνδεθεί σωστά ο λογαριασμός σου steam? Αλλά παιχνίδια παίζουν σωστά?? Έκανα 5-6 φορές resync και το βρήκε τελικά, δεν ξέρω τι είχε πάθει. Όλα καλά εν τέλει, παίζει μπόμπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 19 Ιουλίου Share Δημοσ. 19 Ιουλίου Έκπτωση 50% στις premium συνδρομές μέχρι 18/8: https://gg.deals/deal/geforce-now-premium-memberships-are-at-half-price-for-a-limited-time/ https://www.nvidia.com/en-eu/geforce-now/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilistt Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Το Warp της cloudflare σε cosmote μου μείωσε το ping στον southeast σε 25ms (vdsl) ίσως αξίζει να το δοκιμάσετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Το δοκίμασα και μου δίνει 18ms στον southeast από 40ms που είχα (cosmote ftth)αλλά έχει πολλές απώλειες πακέτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chtsarts Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 13 hours ago, vasilistt said: Το Warp της cloudflare σε cosmote μου μείωσε το ping στον southeast σε 25ms (vdsl) ίσως αξίζει να το δοκιμάσετε. Επιβεβαωνω κι εγω. Παλια με cosmote με hotspot στο laptop το geforce now επαιζε αθλια. Με ενεργοποιημενη στο κινητο την εφαρμογη της cloudfare(warp) επαιζε μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilistt Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ίσως σε κάποιο VPS εταιρίας που είναι συνδεδεμένη με το GRIX να ήταν λύση ή κάποια υπηρεσία του GRNET όπως vpn ελληνικού πανεπιστημίου (το έχω δοκιμάσει και έχει καλύτερες κ πιο σταθερές ταχύτητες από το warp με ίδια ping 😅). Πάντως τουλάχιστον απαράδεκτο να υπάρχει αυτό το πρόβλημα για τόσα χρόνια όπως διαβάζω στο thread. Και να θες να το αναφέρεις που να απευθυνθείς; Στο 13888 δεν νομίζω κανένας υπάλληλος να μπορεί να αναφέρει routing issues. Επεξ/σία 15 Αυγούστου από vasilistt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 20 Αυγούστου Share Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Και με cloudflare και μέσω grnet που δοκίμασα δυστυχώς τα ίδια με Cosmote. Εκεί κοντά στα 50ms. Α ρε Cosmote! "Η νούμερο ένα εταιρεία τηλεφωνίας-ιντερνετ στην Ελλάδα" Επεξ/σία 20 Αυγούστου από CarbonFibre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanofski Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Διάβασα ότι ενεργοποιήθηκε EUeast server σαν επιλογή . Δοκίμασε κανένας;;είμαι με cosmote συνήθως με ρίχνει north east και είμαι με 45-55 Ms Επεξ/σία 21 Αυγούστου από Thanofski Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Thanofski είπε Διάβασα ότι ενεργοποιήθηκε EUeast server σαν επιλογή . Δοκίμασε κανένας;;είμαι με cosmote συνήθως με ρίχνει north east και είμαι με 45-55 Ms Μου το έβγαλε για λίγο και μετά χάθηκε από τις επιλογές. Δεν καταλαβαίνω πως. Δεν είδα μεγάλη διαφορά πάντως. 50ms στον EU east και 52ms στον EU central όπου έχω τις καλύτερες τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Εμένα με cosmote στον eu central έχω 36ms ftth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, gregory83 είπε Εμένα με cosmote στον eu central έχω 36ms ftth Εγώ είμαι με vdsl δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanofski Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Κ γω με fiber είμαι 300 άλλα πάλι είμαι στα 50 που είναι αρκετά έντονο όπως κ να το κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory83 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Thanofski είπε Κ γω με fiber είμαι 300 άλλα πάλι είμαι στα 50 που είναι αρκετά έντονο όπως κ να το κανεις και εγώ fiber 300 είμαι πως πιάνω 36 όμως και εσύ 50; αφού στην cosmote είμαστε και οι δύο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilistt Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Δοκίμασα southeast σε vodafone και nova, πολύ άσχημα και πάλι με τη μία να δίνει κόντα στα 60 και η αλλή στα 40 (όσο έχουμε με κεντρική ευρώπη, οπότε κανένα νόημα). Μου φαίνεται ότι αποφεύγουν επίτηδες να συνδεθούν με Βουλγαρία οι big 3 για να μπουν πολυεθνικές και στην Ελλάδα, αν και πολύ δύσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, vasilistt said: Δοκίμασα southeast σε vodafone και nova, πολύ άσχημα και πάλι με τη μία να δίνει κόντα στα 60 και η αλλή στα 40 (όσο έχουμε με κεντρική ευρώπη, οπότε κανένα νόημα). Μου φαίνεται ότι αποφεύγουν επίτηδες να συνδεθούν με Βουλγαρία οι big 3 για να μπουν πολυεθνικές και στην Ελλάδα, αν και πολύ δύσκολο. Η Wind/Nova από Θεσσαλονίκη μέχρι EU Southeast (Σόφια) έδινε ~6 ms, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο καιρό. Το peering γίνεται μέσω Vivacom ή S3company (στην Ελλάδα, στο GR-IX Thess). Η HCN ακολουθεί την ίδια διαδρομή και δίνει επίσης 5-6 ms σε αυτούς τους servers. Από Αθήνα δεν έχω εικόνα πώς ανεβαίνουν βόρεια tbh. Επεξ/σία 21 Αυγούστου από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα