Προς το περιεχόμενο

GeForce NOW - streaming cloud gaming πλατφόρμα της NVIDIA

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το δοκίμασα χθες. Με 50αρα γραμμή η εμπειρία δεν ήταν ιδανική. Οπτικά δεν είχα απώλειες. Δοκίμασα witcher 3, shadow of War και rocket league. Performance σε fps solid, αν και με hair works το witcher είχε τα drops του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στο latency. Κυρίως στο χειρισμό της κάμερας. Αδιανόητα μεγάλο input lag για στόχευση. Δοκίμασα να βάλω και το competitive mode setting μέσα από το app που το κλειδώνει σε 720p και 120 fps, αλλά δεν ειδα βελτίωση. 

Οι δοκιμές έγιναν προφανώς με ethernet σύνδεση και με καμία άλλη συσκευή συνδεδεμένη στο δίκτυο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 414
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δυστηχώς αυτές οι υπηρεσίες ειναι κυρίως για συνδέσεις αλλών χωρών , για την χώρα μας ίσως λειτουργεί σχετικά καλα με fiber μονο

• Like 1

• Moderators

Στην 100άρα μου τρέχει κομπλέ (Arkham Knight δοκίμασα), στην 50άρα έκανε κάτι σπασίματα, αλλά μάλλον λόγω του powerline, θα το πειράξω λίγο και θα ξαναδοκιμάσω. 

Τρομερό το ότι πατάς ένα κουμπάκι και παίζεις κατευθείαν. Έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται αρκετές φορές «σε τι specs να τρέχει άραγε;», αλλά μετά μου απαντούσα «who cares».

Μόλις ανακάλυψα ότι δεν είναι όλα τα games της library μου διαθέσιμα, υπάρχει τρόπος να μου δείχνει το Steam ποιά παίζουν σε GeForce NOW για να μην τα ψάχνω ένα ένα;

• Like 2

8 ώρες πριν, optimus prime είπε

Eχω 200αρα,δεν νμζ να εχω προβλημα απο την δικη μου πλευρα..

Απο την δικη τους τωρα δεν ξερω....

Δεν θα σου την ενεργοποιησουν με το που θα παρεις το ρουτερ,θα πρεπει να περιμενεις και αλλο..

"Να ψωφισει η κατσίκα του γείτονα"

• Like 1
  • Confused 1

1 ώρα πριν, afragorn είπε

Ψήνομαι να το δοκιμάσω στα 17mb/ps που πιάνω σπίτι! 😂

Άψογα θα σου τρέχει.

1 ώρα πριν, infamousjohn είπε

"Να ψωφισει η κατσίκα του γείτονα"

Δεν είπε κάτι τετοιο ο φίλος.

Πέρα από την γρήγορη γραμμή, θες και ένα καλό modem 5ghz ώστε να μπορεί να μεταδόσει γρήγορα τα δεδομένα μεταξύ συσκευών μέσα στο σπίτι.

15 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Για Linux ακόμα τίποτα παρά τις εκκλήσεις.

Το λινουξ ειναι ο ερημίτης θείος που ζει σε ένα δωμάτιο και κατηγορεί την κυβέρνηση!

• Sad 1

44 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Πέρα από την γρήγορη γραμμή, θες και ένα καλό modem 5ghz ώστε να μπορεί να μεταδόσει γρήγορα τα δεδομένα μεταξύ συσκευών μέσα στο σπίτι.

Έχεις να προτείνεις κάποιο?έχω 50αρα γραμμή στην κοσμοτε με το ρούτερ που δίνουν αυτοί...

Ακομα και 50αρα την γονατιζει δυστηχως θελει 100 να εισαι μια χαρα!
Ειδικα με wifi πεφτει παρα πολυ η αποδοση του.
Το σιγουρο ειναι οτι εχουμε μεινει πισω σαν χωρα με τις τιμες για καλυτερο ιντερνετ.
Στο εξωτερικο με τα ιδια λεφτα εχεις 400 με 500 σιγουρα,
Στο θεμα με τα παιχνιδια ουτε εμενα μου εχει ολα τις steam library και αυτα που δεν υποστιριζουν 
live cloud saves.

• Like 1

• Moderators
7 λεπτά πριν, stavroulis1985 είπε

Το σιγουρο ειναι οτι εχουμε μεινει πισω σαν χωρα με τις τιμες για καλυτερο ιντερνετ.
Στο εξωτερικο με τα ιδια λεφτα εχεις 400 με 500 σιγουρα,

Για 20+ χρόνια είμαστε πίσω γενικά από τους άλλους. Εδώ Βουλγαρία/Ρουμανία και τέτοιοι που τους "κοροϊδεύουμε" για άλλα πράγματα και είναι πιο μπροστά σε αυτά. Ελλαδιστάν "δεν υπάρχουν υποδομές" και τέτοια.

• Like 1
  • Thanks 1

Δοκιμασα το dauntless και το path of exilε με 100αρα ftth  που εχω επαιζαν πολυ smooth,αμεση αποκριση και 0 Lag,Παντως δεν ειδα χρηση πανω απο 3mb/s στο ιντερνετ μου,μπορει επειδη ειναι ελαφρυα παιχνιδια αυτα τα 2.Εκανε Update το path of exile μεσα απο το nvidia και κατεβαζε με 60mb/s.Επισης στον σερβερ που με εβαλε εδειχνε 1ms.Θα δοκιμασω αργοτερα που θα γυρισω απο δουλεια το modern warfare που εχει και rtx κτλ να δω ποση ταχυτητα θα μου τρωει. 14mb/s κατεβαζω το ανωτερο εγω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...