Προς το περιεχόμενο

Bookmarks export απο σκληρο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ειχα ενα macbook το ποιο εχει πεθανει πια..εχω συνδεσει τον δισκο σε win 10,υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να τραβηξω τα bookmarks που ειχα στον chrome??

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Νομίζω για να έχεις πλήρη πρόσβαση στο σκληρό από Windows θα χρειαστείς driver για να δεις τα αρχεία. Ειδικά αν είναι σε APFS θέλεις κάτι σαν και αυτό https://www.paragon-software.com/home/apfs-windows/

Μετα με μια αναζήτησή για το που αποθηκεύονται τα αρχεία και τα settings του chrome σε Mac και ίσως καταφέρεις να βρεις τα bookmarks.

Φαντάζομαι το ξέρεις ότι αν ειχες account στον chrome και ειχες ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό όλα τα παραπάνω θα είχαν αποφευχθεί .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mixos23 είπε

κατεβασα μια εφαρμογη που εχει 5 μερες free trial και πηρα back up,και σκεφτηκα μηπως τραβουσα και τα bookmarks..

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος? Πήρες backup του σκληρού του mac με εφαρμογή ? 
Ίσως κάποιος που ξέρει από υπολογιστές καλύτερα να σε βοηθήσει. 

Δημοσ.

Στην ουσια συνδεσα τον σκληρο στο pc,κατεβασα μια εφαρμογη για να μπορουν τα win 10 να προσπελασουν τα δεδομενα του.

εκανα αντιγραφη manual τα αρχεια που ηθελα και τωρα η απορια μου ειναι αν μπορω καπως να δω και να τραβηξω τα bookmarks του chrome.

Δημοσ.

Η ίδια εταιρεία που σου έκανα link προηγουμένως βγάζει και driver hfs+ για Windows. Με αυτό το προγραμμα έχεις πλήρη πρόσβαση στα αρχεία του σκληρού όπως έχεις με τον υπολογιστή σου. Θα βοηθούσε αν ήξερες το λειτουργικό του MacBook . Γιατί στο Catalina η τοποθέτηση των αρχείων συστήματος είναι λίγο  διαφορετική και θα πρέπει να μπεις στο volume με τα data.

Με μια πρόχειρη αναζήτησή στο Internet  τα bookmarks του Chrοme βρίσκονται στο φάκελο με το όνομα χρήστη (user) στο /Library/Application Support/Google/Chrome/Default/Bookmarks.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...