Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι και να κάνουν εγώ θα τραβάω σε 1080 60fps,περισσότερη ανάλυση για καταγραφή βίντεο είναι ανούσια,δεν είναι gaming ούτε ταινία. 

• Like 2
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, whoever81 είπε

Δεν είναι το 8Κ το θέμα ρε ορεσίβιοι! 8Κ είναι ο κράχτης, το marketing gimmick.

Είναι όμως όλα τα άλλα: 4K HDR , Dolby Vision, 4Κ 120fps, 960fps no limit, ΑΙ editing, 200MP για cropping κτλ.

Yes please...Give it to me.

Εγινε reupload του αρχικού βίντεο χωρίς τα artifacts και είναι πράγματι εντυπωσιακή η πχιότητα.

https://www.notebookcheck.net/Qualcomm-showcases-8K-video-recorded-with-Snapdragon-865-powered-phone-quality-is-iffy.453017.0.html

Αποθορυβοποιήση έκαναν στο νέο upload και εκεί που ήταν τίγκα στον θόρυβο τώρα είναι τίγκα στη λάσπη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

Προσπαθώ να δω 8Κ βίντεο στην 1080p οθόνη μου με ταχύτητα ίντερνετ adsl 12mbps.....

image.png.ce7e3f9eeb8ed3556708cb2d9f110060.png

Αυτό ακριβώς

Επεξ/σία από dmans1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Grimson είπε

Ναι δεν είναι καλό μην το πάρεις

Κορόιδο είμαι. Καλό 1080p από κάμερα δεκαετίας κ δείχνει απείρως καλύτερο από αυτό το πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dmans1 είπε

image.png.ce7e3f9eeb8ed3556708cb2d9f110060.png

Αυτό ακριβώς

Προφανώς ο εξοπλισμός σου και η σύνδεσή σου δεν είναι αρκετά, ότι και να αγοράσεις πάντα θα υπάρχει τρόπος για να νιώσεις ανεπαρκείς. Η μόνη λύση είναι να αγοράζεις κάθε χρόνο ότι τελευταίο υπάρχει. Μόλις το κάνουμε οι περισσότεροι από εμάς θα φροντίσουν αυτό το διάστημα να γίνει μικρότερο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lefi είπε

Προφανώς ο εξοπλισμός σου και η σύνδεσή σου δεν είναι αρκετά, ότι και να αγοράσεις πάντα θα υπάρχει τρόπος για να νιώσεις ανεπαρκείς. Η μόνη λύση είναι να αγοράζεις κάθε χρόνο ότι τελευταίο υπάρχει. Μόλις το κάνουμε οι περισσότεροι από εμάς θα φροντίσουν αυτό το διάστημα να γίνει μικρότερο.

Give me the 💵💵💵💵💵💵💵💵💵

😂😂😂😂😂😂😂

Δημοσ.
Στις 5/2/2020 στις 9:43 ΜΜ, d4ydr33m3r είπε

Ειλικρινα οσο ενθουσιωδης ειμαι γενικοτερα με τα high resolution videos και οσο θυμαμαι τον εαυτο μου ποσο ειχα ενθουσιαστει οταν πρωτοπαρουσιαστηκε το HD video και αργοτερα το QHD video και αργοτερα το 4k video τοσο πλεον δεν θεωρω οτι θα κερδισω κατι απο το 8k video ειδικα αν δεν προερχεται απο ενα αξιολογο αισθητηρα να κανει πραγματικη διαφορα απο το 4k. 
Εδω καθομαι και βλεπω διπλα διπλα 8k demo showcase τραβηγμενο με επαγγελματικο εξοπλισμο σε σχεση με 4k video και δυσκολευομαι να δω διαφορες σε ανθρωπινες ιντσες (<65) δεν ξερω γιατι πρεπει να ενθουσιαζομαι για το 8k video απο ενα mobile αισθητηρα.. 

Ακομη και εγω σαν enthusiast και early adopter το βλεπω εντελως αδιαφορο. Εαν ημουν επαγγελματιας με πραγματικο εξοπλισμο αυτο ειναι αλλη ιστορια αρκετα τα κερδη. Αλλα για εμενα τον απλο χρηστη μονο downside βλεπω. Ελλειψη χωρητικοτητας για τετοιο βιντεο σε αξιοπρεπες bitrate, δεν ξερω ποσο δυναμικο ευρος μπορει να δωσει το SoC ενος κινητου οταν πρεπει να αφοσιωσει τοσους πορους για να τραβηξει απλα σε αυτη την αναλυση, το κινητο θα υπερθερμαινεται και γενικα τα μεσα αναπαραγωγης 8k ειναι ανυπαρκτα. 
Ανυπαρκτα ηταν οταν παρουσιαστηκε και το 4κ video συμφωνοι αλλα τοτε πραγματικα το jump σε quality ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ σε σχεση με το 1080p και αν επενδυες σε 4k TV. 

Για το 8k εκτος και αν επενδυσω σε καμια 77αρα high end TV δεν βλεπω γιατι.. Προσωπικα θα κοιταγα να κανω καλυτερο το 4k video που ακομη οι περισσοτεροι δεν χρησιμοποιουν και οχι να βαλω 8k.. Just my 2 cents..

καλα θα μπορεις να βγαζεις και σε 4k τσιλαρε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimd6776 είπε

καλα θα μπορεις να βγαζεις και σε 4k τσιλαρε

Πςςς.. Τσιλ ειμαι "μπρο" μαλλον δεν διαβασες τι εγραψα ή επιασες μοναχα οτι σε βολευε. Απο το να ασχολουνται λεω με το useless 8k που ουτε εμεις οι early adopters δεν βρισκουμε εφαρμογη για να "πεταξουμε" τα λεφτα μας, ξαναλεω καλο θα ηταν να κατσει η Samsung (και η καθε Samsung απλα αυτη το ξεκιναει με τον 865) και να επικεντρωθει να βελτιωσει το s/w  στο δυναμικο ευρος για το 4k video της ειδικα με 60fps που ειναι ακομη σε πολυ χαμηλο επιπεδο. Πρωτα τελειοποιεις αυτο που εχεις στα χερια σου και μετα προχωρας στα επομενα βηματα. Περαν του "cinematic" feel υπαρχει λογος που ακομη οι περισσοτεροι τραβανε σε 30fps ή ακομη και σε 24fps σε smartphone ειδικα σε android. Μολις την φετινη γενια καταφερε ουσιαστικα και μονο το iPhone να δωσει λιγο παραπανω δυναμικο ευρος σε 4k/60fps μεχρι ακομη και περισυ αν τραβαγες σε οτιδηποτε παραπανω απο 30fps εχανες παρα πολυ. 

Το σχολιο αφορουσε το useless support σε κατι που εμφανεστατα ακομη και αν δεν εχουμε δει πολλα δειγματα μονο σαν feature/gimmick μπορει να υποστηριξει το υπαρχον h/w σε SoC. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.

Βγάλτε ένα κινητό που να κρατάει μια βδομάδα η μπαταρία του και να είναι σε νορμάλ πλαίσια μεγέθους και τα 8κ περισσεύουν..

Δημοσ.

Εγω θα έλεγα καλυτερα να εκμεταλευτούν την ισχυ του 865 για βελτιστοποιηση του 1080p και του 4k γιατί το 8k το παρουσιασανε πιο πολυ για επίδειξη ισχύος και εντυπωσιασμου πιστεύω

Δημοσ.
On 05/02/2020 at 22:31, seithan said:

Ξεκινάς με 100 άρα γραμμή και ανεβαίνεις. 

δεν νομίζω ότι θες 100άρα για 8Κ Video. Για 8Κ Video, 60FPS, HDR+, Dolby Surround 5.1, κτλ μπορεί να θες 70άρα+ αλλά για  8Κ Video στα 24FPS νομίζω ότι φτάνει η VDSL 50άρα που έχω.

Παρεμπιπτόντως, πως μπορώ να κατεβάσω το συγκεριμένο video στα 60fps στον υπολοφιστή μου? Βρίκσω διάφορα extensions ή sites τα οποία είτε κάνουν μετατροπή σε χαμηλότερη ανάλυση και ποιότητα ή ζητάνε χρήματα για να το κατεβάσει όπως είναι.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...