b-boy_steve Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά το βίντεο είναι στο... YouTube... Προφανώς και δεν θα σας δείξει την πραγματική ποιότητα της λήψης... Είτε το κατεβάσετε είτε όχι το ίδιο είναι... Πληροφοριακά... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από b-boy_steve 7
ifaist Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Xαζα - Χαμενα... Το μέλλον είναι στα 9Κ. Ορίστε και ενα παράδειγμα για να μην με αμφισβητήσει κανείς !!! Spoiler
overpower Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Επίσης σε ακόμα πιο μελλοντικό κινητό θα μπορούμε να τραβάμε 16k. Σοβαρα, όντως μετά τις γιορτές είναι μια περίοδος που δεν βγαίνει τίποτα τεχνολογικό και φαίνεται στις ειδήσεις.
sakis han Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε τι να τα κάνω τα 8K αν το βίντεο πιξελιάζει; Κατέβασα το συγκεκριμένο βίντεο και στα 8K έχει 20mbps bitrate, όσο μία στάνταρ bluray ταινία στα 1080p. Η κάθε ανάλυση βίντεο πρέπει να συνοδεύεται και από το αντίστοιχο bitrate αλλιώς είναι δώρο άδωρο. Αν περιμενει καποιος να δει 8Κ βιντεο στο you tube ειναι τουλαχιστον κωμικοτραγικο 1 1
manval Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Τι bandwidth χρειάζεσαι για να παίξεις 8Κ Video από το YouTube στον υπολογιστή σου? Εγώ δοκίμασα ένα 8K Video που βρήκα (το λένε Japan in 8K) και με 50άρα γραμμή που έχω φαινόταν πολλή καλά (με μικρο-σπασίματα), αλλά το έβλεπα σε FHD monitor. Ενα άλλο video Japan 8K in 60fps δεν μου έπαιζε, στα 8Κ 60fps έδειχνε ήτε μαύρη οθόνη ήτε μια στατική εικόνα.
seithan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 5 minutes ago, manval said: Τι bandwidth χρειάζεσαι για να παίξεις 8Κ Video από το YouTube στον υπολογιστή σου? Εγώ δοκίμασα ένα 8K Video που βρήκα (το λένε Japan in 8K) και με 50άρα γραμμή που έχω φαινόταν πολλή καλά (με μικρο-σπασίματα), αλλά το έβλεπα σε FHD monitor. Ενα άλλο video Japan 8K in 60fps δεν μου έπαιζε, στα 8Κ 60fps έδειχνε ήτε μαύρη οθόνη ήτε μια στατική εικόνα. Ξεκινάς με 100 άρα γραμμή και ανεβαίνεις.
jerry banana Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 καλά καλά δεν λειτουργούν τα τηλεφωνικά δίκτυα στην Ελλάδα θα τραβάω και 8κ ................... 3
georgerapp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δε ξερω εάν μπορείς να δεις 8κ στο youtube , εχω 1080p οθόνη ,δε ξερω απο bitrate δε ξερω από ορολογίες δε ξερω από νούμερα στον τομέα . Έχω μάτια ομως και έναν επεξεργαστή εικονας στον εγκέφαλο και αυτο που ειδα ηταν ένα βίντεο απο κινητο τηλεφωνο , τίποτα άλλο. Εχω δει βιντεο 1080 που σου πέφτει το σαγόνι και το κοιτάς με το κεφάλι να γέρνει απο ευχαρίστηση του ποσο καλό είναι , τραβηγμένο (μαλλον) απο καποια καλή συσκευη. Ακομα και στα 720 να τερματιζει βίντεο και να ειναι πανέμορφο. Ολα αυτα στο YouTube , δε ξερω εαν κάνει διακρίσεις και χαλάσε μονο το δείγμα της qc !!!! Ηταν απο κινητο και θα το έλεγα σε καποιον που θα με εβαζε να μαντέψω μετα σιγουριάς!!!! Δε ξερω εαν αυτοί οι μικροί αισθητήρες και η gcam κάποτε μπορέσουν να νικήσουν και τα τηλεσκόπια στην αστρονομία αλλα μέχρι τοτε αράζουμε πέτσα , κατεβάζουμε ταχύτητα και παραδεχόμαστε οι smartphonακιδες οτι το παραπάνω φαίνεται φωναζει ειμαι ενα smartphone βίντεο !!!!!!!!! 1 1 1
mistiri0 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Οπότε εφόσον πάμε για 8Κ video recording να υποθέσω πως η Apple θα έχει σκεφτεί να αφήσει ξεκάθαρα το βασικό της μοντέλο με 64gb χωρητικότητα και μετά το επόμενο μοντέλο 512 και 1TB. Αυτή δεν είναι η λογική άλλωστε του να πρέπει να υποχρεώσεις τον αγοραστή να ψωνίσει στα 1500 ευρώ+?? Και μετά θα βγουν κάτι Xiaomi, με 250 ευρώ για να γελάει ο πλανήτης. Εν το μεταξύ ενώ έχουν αρχίσει και πωλούνται οθόνες 8κ, έρχεται το 5g, το ίντερνετ έχει αρχίσει και ψάχνεται για να μπορεί να είναι ικανό να κάνει stream τέτοιες αναλύσεις, το σήμα της τηλεόρασης ακόμα και στις συνδρομητικές τηλεοράσεις όπως cosmote tv και nova δεν είναι καν full hd. Και έρχεται ο γίγαντας η vodafone να σου πουλήσει λέει HBO περιεχόμενο και πέφτουν όλοι οι server της για 3 ώρες σε σημείο που ούτε τηλεφωνική κλήση δεν μπορούσες να κάνεις. Οι τιμές όμως στο Ελλαδιστάν είναι τιμές εξωτερικού. Ε ρε ξύλο που το θέλετε...!! 1
czarjuly Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Ειπαμε οσο προχωρανε οι ναυαρχιδες τοσο θα βελτιωνονται τα χαρακτηριστικα στις συσκευες που πραγματικα μπορουμε να αποκτησουμε...καλοδεχουμενη η προοδος
garcia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Εδώ ένα βίντεο μου για να δείτε 12κ!!!😬 https://youtu.be/-hUecihvqYI 1 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Τι να το κανεις και 16k να δωσεις οι περισσοτεροι παλι με το κινητο ορθιο θα τραβανε βιντεο. Αληθεια και την τηλεοραση σπιτι τους ορθια την εχουν με ειδικη βαση pivot?
Istelios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Αν ηθελα κινητο που να κανει 100x ζουμ η να καταγραφει 32k video καλυτερα να επαιρνα ενα εργαλειο μονο γιαυτη την δουλεια.Αλλα δεν πειραζει οσες εταιριες ξεμενουν απο επεξεργαστικη ισχυη και λογισμικα το ριχνουν στις καμερες γτ μονο αυτο τους εμεινε! Μπανανα τσικιτα!!!
Silverage Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, manval είπε Τι bandwidth χρειάζεσαι για να παίξεις 8Κ Video από το YouTube στον υπολογιστή σου? Εγώ δοκίμασα ένα 8K Video που βρήκα (το λένε Japan in 8K) και με 50άρα γραμμή που έχω φαινόταν πολλή καλά (με μικρο-σπασίματα), αλλά το έβλεπα σε FHD monitor. Ενα άλλο video Japan 8K in 60fps δεν μου έπαιζε, στα 8Κ 60fps έδειχνε ήτε μαύρη οθόνη ήτε μια στατική εικόνα. Εμένα τραβάει 120-150 Mbps που πάτησα να δώ. Το βίντεο που δείχνουν είναι απαίσιο. Άλλα 8k που έχω δει είναι 1000 φορές καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα