jimis98 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 πως γιενται να κατεβασω βιντεο απο το web tv τις ερτ?
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με το video download helper πρόσθετο. Έχω κατεβάσει αρκετά ντοκυμαντέρ και εκπομπές από εκεί με αυτό. Θα σου ζητήσει να βάλει και ένα companion, επέτρεψε το. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από micos000
jimis98 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, micos000 είπε Με το video download helper πρόσθετο. Έχω κατεβάσει αρκετά ντοκυμαντέρ και εκπομπές από εκεί με αυτό. Θα σου ζητήσει να βάλει και ένα companion, επέτρεψε το. με καποιο οnline προγραμμα δεν γιενται?
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασα κι εγώ κάποια αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν το πάλεψα όμως και πολύ γιατί το addon αυτό είναι πολύ καλό και το χρησιμοποιούσα χρόνια.
jimis98 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, micos000 είπε Δοκίμασα κι εγώ κάποια αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν το πάλεψα όμως και πολύ γιατί το addon αυτό είναι πολύ καλό και το χρησιμοποιούσα χρόνια. πως γινεται η διαδικασια με το addons?
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρώτα εγκαταστείς το addon στον firefox ή στον chrome. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Video+DownloadHelper Μετά πατάς στο εικονίδιο του πάνω δεξιά στον browser (θα είναι γκρι αν δεν υπάρχει βίντεο στη σελίδα ή χρωματιστό αν έχει βίντεο) και πας στο γραναζάκι. Στην καρτέλα General πατάς στην επιλογή Companion App και εγκαταστείς και το προγραμματάκι αυτό. Μετά πας στην καρτέλα Behavior όπου μπορείς να ορίσεις σε ποιον φάκελο θέλεις να κατεβάζει τα βίντεο. Μετά πας στο βίντεο, πατάς να παίξει και κάνεις δεξί κλικ πάνω του. Αν σου ζητήσει να χρησιμοποιήσει τον browser ή το companion επέλεξε το 2ο. Θα σου βγάλει το εικονίδιο έναν άσσο, ότι δηλαδή κατεβάζει ένα αρχείο και αν πατήσεις στο εικονίδιο θα έχει ένα (1) σε μπλε και θα λέει Running. Αν πατήσεις σε αυτό θα σου εμφανίσει αυτό που κατεβάζει και αν πας τον κέρσορα πάνω σε αυτό θα βγάλει ένα βελάκι δεξιά. Όταν τελειώσει, αν πατήσεις στο βελάκι θα έχει επιλογή να ανοίξεις τον φάκελο όπου το κατέβασε. Μόνο να προσέξεις να μην κλείσεις τη σελίδα πριν ολοκληρωθεί το κατέβασμα γιατί θα στο κόψει. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από micos000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα