insgamer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σας, στην περιοχή που μένω έχω βάλει σύνδεση 24αρα αλλά μου έρχεται 5αρα (είναι μακριά το κέντρο από το σπίτι μου) και θέλω αν γίνετε να βάλω ένα πρόγραμμα στον υπολ που να παίρνει μέσω wifi το internet του γείτονα και ο υπολ μεσω ethernet (από την δικιά μου σύνδεση) και να τα κάνει ένα ethernet + wifi μαζί
zx1234r Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δεν ξέρω κανέναν ασφαλή και πρακτικό τρόπο να γίνει κάτι τέτοιο με software. Ίσως μόνο με hardware και πολύ configuration.
insgamer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 με hardware τη θα πρέπει να πάρω; αλλά με πρόγραμμα αν δεν είναι ασφαλή θα μπορούσα να το τρέξω σε VBOX!
Vista32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά η εμπειρία με άλλο προϊόν της εταιρείας πριν πολύ καιρό (προ δεκαετίας) ήταν εξαιρετική. https://speedify.com/features/channel-bonding/
insgamer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 το δοκίμασα αυτό το πρόγραμμα απλά δίνει 1gbit και λειτουργεί με VPN και κάνει lags συνέχεια.
zx1234r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, insgamer είπε με hardware τη θα πρέπει να πάρω; αλλά με πρόγραμμα αν δεν είναι ασφαλή θα μπορούσα να το τρέξω σε VBOX! Με φθηνό εξοπλισμό δεν γίνεται. Εγώ έχω κάνει κάτι αντίστοιχο σε εταιρίες αλλά με επαγγελματικό εξοπλισμό. Συμβιβάσου καλύτερα.
physvlog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Γινεται με 2 τροπους 1) Με 2 καρτες δικτυου . 2) Με ρουτερ που κανει Load Balance. Και οι 2 τροποι θελουν δουλεια και γνωσεις για να τις υπολοιησεις.
insgamer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, physvlog είπε Γινεται με 2 τροπους 1) Με 2 καρτες δικτυου . 2) Με ρουτερ που κανει Load Balance. Και οι 2 τροποι θελουν δουλεια και γνωσεις για να τις υπολοιησεις. γίνετε και με rasberry με το clearos η το pfsense; έχω δυο κάρτες δικτύου επίσης έχω και ένα repater το TL-WA7210N στο οποίο έχω περάσει το wrt firewall
physvlog Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Και το clearos και το pfsense ειναι πολυ καλα για load balance. Και το openwrt σα ρουτερ ομως. Το clearos κοινως γαμαει απο ολα. Βασικα σε συνολο θες 3 καρτες. 2 για να παιρνουν και μια η οποια θα ειναι το gateway τελικα.
syllaido Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 το clearos ειναι εξαιρετικο για αυτο που θες να κανεις.Αν εχεις το hardware αρκει μόνο δουλεία και καλό στήσιμο. Σε διαφορετική περιπτωση αν δε προκειται για επαγγελματικη χρήση είναι σκότωμα να το υπολοιήσεις.
insgamer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 8 ώρες πριν, syllaido είπε το clearos ειναι εξαιρετικο για αυτο που θες να κανεις.Αν εχεις το hardware αρκει μόνο δουλεία και καλό στήσιμο. Σε διαφορετική περιπτωση αν δε προκειται για επαγγελματικη χρήση είναι σκότωμα να το υπολοιήσεις. στην περιοχή που μένω πληρώνω 24 και μου έρχεται 5 και το upload είναι 0.80 εγώ πιστεύω πως θα αξίζει αυτό!
physvlog Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Εγω εχω παρει mikrotik και κανω load balance................ ζωαρα.
insgamer Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, physvlog είπε Εγω εχω παρει mikrotik και κανω load balance................ ζωαρα. μπορείς να μου πεις ποιο είναι το μοντέλο από το mikrotik και αν μπορείς να πιασεις και ασύρματα από τον γείτονα;
physvlog Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η σκεψη σου ειναι πρακτικα σωστη μιας και εχω κανει το ιδιο με αυτο που ζητας. Παιρνω ασυρματα με ενα ΜΤ τη μια γραμμη απο το διπλα σπιτι που ειναι σχετικα κοντα και την κανω load balance αφου τη ριξω σε ενα αλλο ΜΤ με καλωδιο, που χρησιμοποιω σα ρουτερ. Μπορεις να το κανεις και με ενα αλλα δε θα μπορεις να χρησιμοποιεις το ασυρματο του μετα για να συνδεεις αλλες ασυρματες συσκευες μιας και θα χρησιμοποιειται για το repeating αποκλειστικα. Για αυτο εγω χρησιμοποιω 2. Βεβαια μετα μπορεις να κοτσαρεις ενα παλιο modem router ασυρματο πανω του και να χρησιμοποιεις αυτο για να δινεις ασυρματα ιντερνετ στο χωρο σου. Τροποι υπαρχουν. Εσυ μπορεις να ξεκινησεις, μιας και βλεπω οτι τα πιανεις ευκολα, με ενα hap που κανει κανα πενηνταρικο ή μιας και θα ειναι και για repeating δες κατι που να ανεβαινει σε 30db ασυρματο. Οτι και να παρεις θα κανεις τη δουλεια σου παντως. Επειδη αυτα τα μηχανακια ειναι πληρως παραμετροποιησιμα, πριν πληρωσεις κατι, ψαξτο λιγο ή δες και κανα video και αναλογισου αν εχεις την ορεξη να στρωθεις στο διαβασμα επειδη θελουν δουλεια γενικως. Το repeating ειναι σχετικα ευκολο και με ενα video στο utube θα το κανεις, αλλα γενικως ριξτους μια ματια πριν. Εγω το repeating το κανω με ενα rb 951g που ειναι ρουτερ και εχει 30db ασυρματο και το εχω σεταρει στα 23db. Κατα καιρους το ανεβαζω και 25-26 ομως. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από physvlog
insgamer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 οκ εγώ έχω ένα repeter TL-WA7210N στο οποίο έχω βάλει μέσα το wrt firmwall έχω ένα ρουτερ tp-link TD-W8968 v4 και 2 κάρτες δικτύου tplink-wn722n η μια είναι v1.10 και η άλλη v2.0 έχω και ένα παλιό ρουτερ της ΟΤΕ με αυτά που ανέφερα δεν μπορώ να κάνω κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα