malias4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, bblaw20 είπε Δεν θα παρεις ποτε σωστη μετρηση μεσω wifi ακομα και αν εχεις το κινητο διπλα στο ρουτερ. Παντως αμα ο αδερφος σου πιανει 15 τοτε με καλωδιο το πιανεις ολο σιγουρα. Στο ρουτερ κ οι 2 εχουμε 19 download κανω λοιπον σπιτι του με το κινητο μου speedtest με wifi κ μου δειχνει 15mbps κ στο σπιτι μου παλι με το ιδιο κινητο μου δειχνει 12mbps Πως γινετε αυτο; 1 λεπτό πριν, DanielRGr είπε Πες μας τα μοντελα ομως Τα μοντελα κινητου η ρουτερ; Κινητο κ στα 2 σπιτια το iphone x το δικο μου κ ρουτερ παλι ακριβως το ιδιο μοντελο ΖΧΗΝ Η208Ν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InternetMaster Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, malias4 είπε Στο ρουτερ κ οι 2 εχουμε 19 download κανω λοιπον σπιτι του με το κινητο μου speedtest με wifi κ μου δειχνει 15mbps κ στο σπιτι μου παλι με το ιδιο κινητο μου δειχνει 12mbps Πως γινετε αυτο; Τα μοντελα κινητου η ρουτερ; Κινητο κ στα 2 σπιτια το iphone x το δικο μου κ ρουτερ παλι ακριβως το ιδιο μοντελο ΖΧΗΝ Η208Ν Μπορεί να υπάρχουν παρεμβολές στο Wi-Fi στο δικό σου σπίτι και στον φίλο σου όχι. Ιδανικά κάνε το speed test με καλώδιο σε υπολογιστή και από ftp server γιατί το speedtest.net μπορεί μερικές φορές να είναι ανακριβές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Επανερχομαι στο θεμα γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε αυτο με την ταχυτητα του wifi. Και εχω παθει εμμονη ιδεα. Παρεμβολες εννοεις απο πχ φουρνους μικροκυματων κτλ ; Εκει που εχω το ρουτερ ειναι στο ιδιο σημειο πανω κατω με του αδερφου μου. Μακρυα απο φουρνους κτλ 15 mbps στο σπιτι του με wifi 12 mbps στο δικο μου με wifi 19 κλειδωνει το router μου 18 του αδερφου μου Το κανω με το ιδιο κινητο κ ολες τις αλλες συσκευες αποσυνδεμενες. Μηπως ειναι πλασματικη η ταχυτητα που βλεπω στο router μου; Τι μπορω να κανω; Στο σπιτι μετακομησα πριν 3 χρονια κ εκανα απο την αρχη καινουρια καλωδια. Αν υπηρχε προβλημα στην καλοδιωση θα ειχα προβλημα και με το ethernet ετσι; Με το xbox που κανω μετρηση που ειναι με καλωδιο ethernet μου βγαζει 16.5mbps Μηπως φταιει το router κ εχει καποιo θεμα με το wifi? Επειδη μου την εχει βιδωσει κ καθε μια ωρα κανω speedtest μπορει μια φορα την μερα η δυο σε ακαθοριστες ωρες να βγαζει 16mbps download. Παρατηρησα λοιπον οτι οταν γινετε αυτο εχω παντα ping 33 η 34. Και οταν βγαζει τα 12 mbps εχω παντα ping 26. Μηπως φταει που ζητησα το margin να παει σε 6αρι προφιλ; Δεν βλεπω ομως αποσυνδεσεις κτλ Τι μπορω να κανω για να βρω ακρη; Γιατι πχ αν βλεπουν τα παιδια νετφλιξ κτλ τοτε πεφτει το wifi στο 10 η κ 8 mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, malias4 είπε Επανερχομαι στο θεμα γιατι δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε αυτο με την ταχυτητα του wifi. Και εχω παθει εμμονη ιδεα. Παρεμβολες εννοεις απο πχ φουρνους μικροκυματων κτλ ; Εκει που εχω το ρουτερ ειναι στο ιδιο σημειο πανω κατω με του αδερφου μου. Μακρυα απο φουρνους κτλ 15 mbps στο σπιτι του με wifi 12 mbps στο δικο μου με wifi 19 κλειδωνει το router μου 18 του αδερφου μου Το κανω με το ιδιο κινητο κ ολες τις αλλες συσκευες αποσυνδεμενες. Μηπως ειναι πλασματικη η ταχυτητα που βλεπω στο router μου; Τι μπορω να κανω; Στο σπιτι μετακομησα πριν 3 χρονια κ εκανα απο την αρχη καινουρια καλωδια. Αν υπηρχε προβλημα στην καλοδιωση θα ειχα προβλημα και με το ethernet ετσι; Με το xbox που κανω μετρηση που ειναι με καλωδιο ethernet μου βγαζει 16.5mbps Μηπως φταιει το router κ εχει καποιo θεμα με το wifi? Επειδη μου την εχει βιδωσει κ καθε μια ωρα κανω speedtest μπορει μια φορα την μερα η δυο σε ακαθοριστες ωρες να βγαζει 16mbps download. Παρατηρησα λοιπον οτι οταν γινετε αυτο εχω παντα ping 33 η 34. Και οταν βγαζει τα 12 mbps εχω παντα ping 26. Μηπως φταει που ζητησα το margin να παει σε 6αρι προφιλ; Δεν βλεπω ομως αποσυνδεσεις κτλ Τι μπορω να κανω για να βρω ακρη; Γιατι πχ αν βλεπουν τα παιδια νετφλιξ κτλ τοτε πεφτει το wifi στο 10 η κ 8 mbps Δοκιμασε να παρεις το ρουτερ του αδερφου σου και συνδεσε το στο σπιτι σου και δες τι αποτελεσματα θα βγουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, DanielRGr είπε Δοκιμασε να παρεις το ρουτερ του αδερφου σου και συνδεσε το στο σπιτι σου και δες τι αποτελεσματα θα βγουν Καλημερα , ναι αυτο θα κανω σημερα να δω τι θα δειξει κ το δικο του router. Προς το παρων μετρησα με καλωδιο στον υπολογιστη με speedtest κ μου εβγαλε το ιδιο με του wifi, γυρω στα 12mbps. Παραξενο δεν ειναι κ αυτο ; Το router μου δειχνει τωρα οτι κλειδωνει στα 19.647Mbps και attainable στα 20.947Mbps μετα απο restart Μηπως μεχρι το router παει αυτη η ταχυτητα κ μετα χανετε καπως ; Η η ταχυτητα αυτη ειναι εικονικη ; Με καλωδιο ethernet παλι κατεβασα απο εδω http://speedtest.ftp.otenet.gr το 5gb αρχειο κ δειχνει να κατεβαζει μεχρι 1.9 Μ/s Αυτο ειναι περιπου 16 mbps ετσι ; Οποτε μηπως 16 κατεβαζω γιαυτο μου δειχνει στο speedtest με wifi 12mbps? Και παλι ομως στου αδερφου μου που κλειδωνει στο router 18 πως βγαζει με wifi speedtest 15 😩😳 ?? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2020 από malias4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Λοιπον ενα μικρο UPDATE στην υποθεση μου 😀 Εφερα το router του αδερφου μου κ το συνδεσα! Eκανα ενα speedtest με το κινητο κ μπουμ 17mbps ακομα κ 18 εφτασε ✌️Γιουπι Eκει που με το δικο μου επαιρνα μονο 12 mbps 😁 Επισης εκει που ειχα μεσα απο το router atainable rate 20mbps actual rate 19mbps πηγε 24mbps atainable και 22mbps actual rate. Οποτε τωρα πρεπει να τους τηλεφωνησω να μου στειλουν αλλο η να πω σε καταστημα vodafone? Πρεπει να ερθει τεχνικος λετε να το τσεκαρει ; Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι με το router του αδερφου μου λεει output power 12.3/16 dBm και στο δικο μου 7.5/6.9dBm Εκει ειναι το προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, malias4 είπε Λοιπον ενα μικρο UPDATE στην υποθεση μου 😀 Εφερα το router του αδερφου μου κ το συνδεσα! Eκανα ενα speedtest με το κινητο κ μπουμ 17mbps ακομα κ 18 εφτασε ✌️Γιουπι Eκει που με το δικο μου επαιρνα μονο 12 mbps 😁 Επισης εκει που ειχα μεσα απο το router atainable rate 20mbps actual rate 19mbps πηγε 24mbps atainable και 22mbps actual rate. Οποτε τωρα πρεπει να τους τηλεφωνησω να μου στειλουν αλλο η να πω σε καταστημα vodafone? Πρεπει να ερθει τεχνικος λετε να το τσεκαρει ; Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι με το router του αδερφου μου λεει output power 12.3/16 dBm και στο δικο μου 7.5/6.9dBm Εκει ειναι το προβλημα; Κοιταξε τις ρυθμισεις του Wifi και δες αν το transmission power ειναι στο 100% (ή το μεγαλυτερο σε αριθμο mW) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, DanielRGr είπε Κοιταξε τις ρυθμισεις του Wifi και δες αν το transmission power ειναι στο 100% (ή το μεγαλυτερο σε αριθμο mW) Που πρεπει να παω για να το δω αυτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, malias4 είπε Που πρεπει να παω για να το δω αυτο ; Στο WLAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Στο WLAN Δεν μπορω να το βρω πουθενα ετσι ειναι το κεντρικο μενου κ στο wlan Ισως το δικο μου ρουτερ δεν εχει τετοια ρυθμιση. ειναι zte HNH208 Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από malias4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, malias4 είπε Δεν μπορω να το βρω πουθενα ετσι ειναι το κεντρικο μενου κ στο wlan Ισως το δικο μου ρουτερ δεν εχει τετοια ρυθμιση. ειναι zte HNH208 Δοκιμασε να μπεις με root. Αν δεν υπαρχει κωδικος / δεν εχεις βρει root κωδικο, κατεβασε το user.config απο το system management και κατεβασε το routerpassview και πετα το μεσα να δεις αν θα μπορεσει να το διαβασει. Αν το διαβασει, ctrl+f "root" να δεις τον κωδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DanielRGr είπε Δοκιμασε να μπεις με root. Αν δεν υπαρχει κωδικος / δεν εχεις βρει root κωδικο, κατεβασε το user.config απο το system management και κατεβασε το routerpassview και πετα το μεσα να δεις αν θα μπορεσει να το διαβασει. Αν το διαβασει, ctrl+f "root" να δεις τον κωδικο Eδω λες φιλε μου ? οτι κ να παω να κανω download log μου βγαζει the conection was reset κ δεν με αφηνει Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από malias4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 user configuration οχι system logs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, DanielRGr είπε user configuration οχι system logs Στο user configuration δεν χει τιποτα σχετικο εκει, μονο να κανω reboot reset κτλ βρηκα αυτο απο εν αλλο φορουμ οποτε αυτο που θελεις να με βοηθησεις να βρω μαλλον δεν γινετε ............Έχετε περάσει στην Vodafone. Δυστυχώς τώρα τελευταία η Vodafone και στα δύο router της zte που έδινε / δίνει (Η108Ν, Η267Α) με αναβαθμίσεις άλλαξε τον root κωδικό και δεν υπάρχει τρόπος να βρεθεί γιατί κλείδωσαν και το αρχείο config.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, malias4 είπε Στο user configuration δεν χει τιποτα σχετικο εκει, μονο να κανω reboot reset κτλ βρηκα αυτο απο εν αλλο φορουμ οποτε αυτο που θελεις να με βοηθησεις να βρω μαλλον δεν γινετε ............Έχετε περάσει στην Vodafone. Δυστυχώς τώρα τελευταία η Vodafone και στα δύο router της zte που έδινε / δίνει (Η108Ν, Η267Α) με αναβαθμίσεις άλλαξε τον root κωδικό και δεν υπάρχει τρόπος να βρεθεί γιατί κλείδωσαν και το αρχείο config.......... Εσυ ποιο ρουτερ χρησιμοποιεις; Μην πηδας σε συμπερασματα τοσο γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα