Προς το περιεχόμενο

Mειωση Noise margin πτωση ταχυτητας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα εχω 24αρα συνδεση vodafone κ μεσα στο router κλειδωνει με margin 9.3 στα

attainable 19mbps

actual 17mbps 

πηρα τηλ λοιπον κ τους ειπα να ριξουν το margin κ το κατεβασαν στο 6 επειδη μου ειπαν γινετε 3 6 9 η 12.Μου ειπε ομως οτι θα εχει θορυβο η γραμμη η μπορει να εχω αποσυνδεσεις.Τους ειπα να με βαλουν κ σε fast path

Περιμενα λοιπον να ανεβω λιγο σε ταχυτητα αλλα οπως βλεπω μεσα απο το router η ταχυτητα ειναι η ιδια κ λιγο χειροτερη στο attainable που επεσε στο 18mbps.

Δεν επρεπε να ανεβει λιγο ;

Σας βαζω 2 screenshot πριν κ μετα 

Δειτε κ τα αλλα να μου πειτε αν εχω καποιο αλλο θεμα!

9DE017A5-A571-4EF0-B8C2-3080685F6251.jpeg

4F7ACF6A-BA2D-48D4-A978-0071C8821A70.jpeg

Επεξ/σία από malias4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το fast προφίλ φέρνει μια πτώση της ταχύτητας σε αντάλλαγμα με χαμηλό ping. Αν παίζεις online παιχνίδια συχνά το αφήνεις ως έχει. Αν θες 2-3 Mbps αύξηση με μια μικρή αύξηση στο ping τους λες να το γυρίσουν σε interleaved που σταθεροποιεί και την γραμμή.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, InternetMaster είπε

Το fast προφίλ φέρνει μια πτώση της ταχύτητας σε αντάλλαγμα με χαμηλό ping. Αν παίζεις online παιχνίδια συχνά το αφήνεις ως έχει. Αν θες 2-3 Mbps αύξηση με μια μικρή αύξηση στο ping τους λες να το γυρίσουν σε interleaved που σταθεροποιεί και την γραμμή.

Δηλαδη λες εσυ φιλε μου επειδη τους ειπα να μου το κανουν fastpath γιαυτο να μην ανεβηκε η ταχυτητα σε mbps?

Aν το κανω παλι interleaved κ αφησω το noisemargin στο 6 θα παει πχ 22mbps?

Nαι τους το ειπα επειδη παιζω online στο xbox κ ειχα ping 25 κ τωρα μου δειχνει 19 συμφωνα με το speedtest.net

Το πιο πιθανό είναι να ανέβει. Αν θες ζητά τους interleaved και αν έχεις θέμα στο gaming το ξαναβαζεις fastpath. Εγώ που παίζω περιστασιακά online σε PC και PS4 με interleaved δεν έχω κολλήματα κλπ

17 λεπτά πριν, InternetMaster είπε

Το πιο πιθανό είναι να ανέβει. Αν θες ζητά τους interleaved και αν έχεις θέμα στο gaming το ξαναβαζεις fastpath. Εγώ που παίζω περιστασιακά online σε PC και PS4 με interleaved δεν έχω κολλήματα κλπ

Καταλαβα , ουτε εγω εχω καποιο κολλημα απλα απο οτι διαβαζω κ εγω δεξια αριστερα καταλαβα οτι χαμηλοτερο ping ειναι καλυτερο για gaming.

Εμενα πριν να τους πω για fast path ειχα 25-30 ping κ τωρα 19.

καλο ειναι λες η κ το 25 καλο ηταν;

1 ώρα πριν, papajohnnnn είπε

Καλησπερα. Γιατι δε χτυπας μια 50αρα ή μια 100αρα απο wind με 30 ευρω;

Μακαρι να γινοτανε.

Εδω που ειμαι μονο οτε γινετε φιλε μου,  ουτε wind ουτε nova κτλ

Το σκεφτομαι για οτε 33€ η 50αρα απλα δεν ειμαι σιγουρος μην δωσω τα γιουρο κ μετα πχ πιανω 25-30 μονο

17 hours ago, malias4 said:

Καλησπερα εχω 24αρα συνδεση vodafone κ μεσα στο router κλειδωνει με margin 9.3 στα

attainable 19mbps

actual 17mbps 

πηρα τηλ λοιπον κ τους ειπα να ριξουν το margin κ το κατεβασαν στο 6 επειδη μου ειπαν γινετε 3 6 9 η 12.Μου ειπε ομως οτι θα εχει θορυβο η γραμμη η μπορει να εχω αποσυνδεσεις.Τους ειπα να με βαλουν κ σε fast path

Περιμενα λοιπον να ανεβω λιγο σε ταχυτητα αλλα οπως βλεπω μεσα απο το router η ταχυτητα ειναι η ιδια κ λιγο χειροτερη στο attainable που επεσε στο 18mbps.

Δεν επρεπε να ανεβει λιγο ;

Σας βαζω 2 screenshot πριν κ μετα 

Δειτε κ τα αλλα να μου πειτε αν εχω καποιο αλλο θεμα!

9DE017A5-A571-4EF0-B8C2-3080685F6251.jpeg

4F7ACF6A-BA2D-48D4-A978-0071C8821A70.jpeg

οσο ριχνεις το Margin ανεβαινει η ταχυτητα.το ποσο δεν ειναι αναλογικο γιατι εχει να κανει με πολλα πραγματα.

το Fast ριχνει τον συγχρονισμο.οποτε αν θες τα μεγιστα απο γραμμη πας σε 6 margin και Interleave.εσυ στην ουσια ανεβασες το sync με το 6 Margin και τον εριξες με το Fast. λογικα με Interleave θα κερδισεις κοντα στο 1,5 -2 Mbit.

12 λεπτά πριν, poulinos είπε

οσο ριχνεις το Margin ανεβαινει η ταχυτητα.το ποσο δεν ειναι αναλογικο γιατι εχει να κανει με πολλα πραγματα.

το Fast ριχνει τον συγχρονισμο.οποτε αν θες τα μεγιστα απο γραμμη πας σε 6 margin και Interleave.εσυ στην ουσια ανεβασες το sync με το 6 Margin και τον εριξες με το Fast. λογικα με Interleave θα κερδισεις κοντα στο 1,5 -2 Mbit.

Οκ σε ευχαριστω φιλε μου οποτε καλυτερη λυση να τους πω να το κανουν παλι interleave κ το αφηνω στο 6 !

On 06/02/2020 at 13:59, malias4 said:

Οκ σε ευχαριστω φιλε μου οποτε καλυτερη λυση να τους πω να το κανουν παλι interleave κ το αφηνω στο 6 !

ακριβως.αν δεν σε πειραζει το λιγο μεγαλυτερο Ping τοτε πηγαινε interleave. και πιο σταθερος και μεγαλυτερη ταχυτητα sync.

On 05/02/2020 at 22:37, InternetMaster said:

ανεβαινει. και πολλα ατομα παιζουν Online με interleave.

On 05/02/2020 at 22:30, malias4 said:

Δηλαδη λες εσυ φιλε μου επειδη τους ειπα να μου το κανουν fastpath γιαυτο να μην ανεβηκε η ταχυτητα σε mbps?

Aν το κανω παλι interleaved κ αφησω το noisemargin στο 6 θα παει πχ 22mbps?

Nαι τους το ειπα επειδη παιζω online στο xbox κ ειχα ping 25 κ τωρα μου δειχνει 19 συμφωνα με το speedtest.net

ναι για αυτο δεν ανεβηκε.κερδισες απο καπου εχασες απο αλλου.δοκιμασε gaming με Interleave και αν δεν σου κανει τοτε ζητας fast.

On 05/02/2020 at 22:57, malias4 said:

Καταλαβα , ουτε εγω εχω καποιο κολλημα απλα απο οτι διαβαζω κ εγω δεξια αριστερα καταλαβα οτι χαμηλοτερο ping ειναι καλυτερο για gaming.

Εμενα πριν να τους πω για fast path ειχα 25-30 ping κ τωρα 19.

καλο ειναι λες η κ το 25 καλο ηταν;

ναι ειναι καλυτερο χωρις να σημαινει οτι αμα εισαι interleave δεν παιζεις παιχνιδι.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για τη βοηθεια !

Μιλησα με vodafone κ μου το ξαναεβαλαν interleaved οποτε τωρα σας βαζω καινουριο screenshot απο το ρουτερ :)

Ανεβηκα 2mbps γυρνοντας σε interleaved 😁

Μια ερωτηση ομως πχ με speedtest με wifi απο κινητο μου δειχνει πχ download 12 ενω δειχνει μεσα στο ρουτερ οτι κλειδωνει στα 19 ετσι;

Πως ομως πχ στου αδερφου μου παλι με ιδια συνδεση κ ιδιες τιμες στο ρουτερ στο speedtest δειχνει 15;

Ξερω οτι με wifi δεν ειναι ακριβες οι μετρησεις αλλα κ παλι πως γινετε να υπαρχει αποκληση 3mbps? 

5AB69E0B-B5CF-4656-83D4-1B91BCEFD49A.jpeg

Επεξ/σία από malias4

Δεν θα παρεις ποτε σωστη μετρηση μεσω wifi ακομα και αν εχεις το κινητο διπλα στο ρουτερ. Παντως αμα ο αδερφος σου πιανει 15 τοτε με καλωδιο το πιανεις ολο σιγουρα.

• Like 1

1 ώρα πριν, malias4 είπε

Ευχαριστω για τη βοηθεια !

Μιλησα με vodafone κ μου το ξαναεβαλαν interleaved οποτε τωρα σας βαζω καινουριο screenshot απο το ρουτερ :)

Ανεβηκα 2mbps γυρνοντας σε interleaved 😁

Μια ερωτηση ομως πχ με speedtest με wifi απο κινητο μου δειχνει πχ download 12 ενω δειχνει μεσα στο ρουτερ οτι κλειδωνει στα 19 ετσι;

Πως ομως πχ στου αδερφου μου παλι με ιδια συνδεση κ ιδιες τιμες στο ρουτερ στο speedtest δειχνει 15;

Ξερω οτι με wifi δεν ειναι ακριβες οι μετρησεις αλλα κ παλι πως γινετε να υπαρχει αποκληση 3mbps? 

5AB69E0B-B5CF-4656-83D4-1B91BCEFD49A.jpeg

Εδω εχει να κανει το κινητο, τι μοντελο εχει ο καθε ενας σας;

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, DanielRGr είπε

Εδω εχει να κανει το κινητο, τι μοντελο εχει ο καθε ενας σας;

Με το κινητο μου φιλε μου μετραω κ στα 2 σπιτια κ ενω εχουμε ιδιες τιμες στο ρουτερ πχ κλειδωνουν στα 19 οταν κανω το speedtest στο σπιτι του βγαζει 15 κ στο δικο μου 12 !!

Γιαυτο λεω παραξενο πραγμα 

Μόλις τώρα, malias4 είπε

Με το κινητο μου φιλε μου μετραω κ στα 2 σπιτια κ ενω εχουμε ιδιες τιμες στο ρουτερ πχ κλειδωνουν στα 19 οταν κανω το speedtest στο σπιτι του βγαζει 15 κ στο δικο μου 12 !!

Γιαυτο λεω παραξενο πραγμα 

Πες μας τα μοντελα ομως :P

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...