Προς το περιεχόμενο

Best Budget Camera Smartphone έως 250 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγαπημένο μου S7 παρέδωσε πνεύμα και χρειάζομαι άμεσα κινητό με σημαντικότερο γνώμονα όλων την κάμερα. Θέλω να διαθέσω όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα και στο μυαλό μου περιστρέφεται το xiaomi mi a3 που (αν εξαιρέσουμε την έλλειψη OIS) θεωρώ πως θα μου δώσει ίδια ή καλύτερα αποτελέσματα από το S7 σε φυσιολογικές συνθήκες φωτισμού. Μπορώ να διαθέσω έως 250 ευρώ αν υπάρχει κάτι με σημαντικά καλύτερες επιδόσεις από το mi A3. Από την προσωπική μου έρευνα δεν βρήκα κάτι που να δικαιολογεί τα έξτρα 70 ευρώ (σκέφτομαι την έκδοση των 128 GB).

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 250 ευρω
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; από Αθήνα
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες
5) Μέγεθος οθόνης; αδιάφορο
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Το ραδιόφωνο ευπρόσδεκτο
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; 1st priority
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Σημαντικό
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) social media και camera

Δημοσ.

MI A3 έχω 4/64 για 170€ που έδωσα το τηλέφωνο τα σπάει σε όλα, από κάμερα με gcam απλά δεν πίστευα ότι βγάζει τόσο καλές φωτογραφίες, δες και mi9 lite, realme 5 Pro.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, vaas93 είπε

mi A3

Μόλις τώρα, chios είπε

MI A3 έχω 4/64

΄΄Καλησπερα. 
Ολο γι' αυτο διαβαζω αλλα δεν βλεπω να το εχει καποιο ΄΄γνωστο΄΄ καταστημα να το αγορασουμε...

MediaMarkt, Kotso, Plaisio, E-shop, Germanos, Vodafone, Cosmote...
Που το βρισκουμε; 

Το ψαχνω στα 128gb...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chios είπε

MI A3 έχω 4/64 για 170€ που έδωσα το τηλέφωνο τα σπάει σε όλα, από κάμερα με gcam απλά δεν πίστευα ότι βγάζει τόσο καλές φωτογραφίες, δες και mi9 lite, realme 5 Pro.

Θα δω σημαντική διαφορά στην ποιότητα των φωτογραφιών στο mi9 lite? Αναφορικά με την gcam, έχω χαωθεί με αυτά που διαβάζω, xcam, hypercam, urnyx....

5 λεπτά πριν, Lshow είπε

΄΄Καλησπερα. 
Ολο γι' αυτο διαβαζω αλλα δεν βλεπω να το εχει καποιο ΄΄γνωστο΄΄ καταστημα να το αγορασουμε...

MediaMarkt, Kotso, Plaisio, E-shop, Germanos, Vodafone, Cosmote...
Που το βρισκουμε; 

Το ψαχνω στα 128gb...

Έχω την εντύπωση πως δεν εισήχθη επίσημα η έκδοση 128GB. Η δε 64GB, βγήκε σε προσφορά και εξαντλήθηκε παντού.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vaas93 είπε

Θα δω σημαντική διαφορά στην ποιότητα των φωτογραφιών στο mi9 lite? Αναφορικά με την gcam, έχω χαωθεί με αυτά που διαβάζω, xcam, hypercam, urnyx....

Όχι δεν θα δεις σημαντική διαφορά. H camera του mi9 lite, mi a3 και realme 5 pro είναι ίδια (με Sony IMX586 Exmor RS αισθητήρα ίδια διαφράγματα κτλ). 

Για εμένα η καλύτερη επιλογή στα 250 ευρώ είναι το mi9 lite  με souper amoled οθόνη 1080p ,6gb ram, 128 rom και snapdragon 710 ότι καλύτερο στα 250 ευρώ τώρα στα 150 είναι το mi a3 εξαρτάται πόσα λεφτά διαθέτεις.

Μπόρεις να δεις και εδώ μόνο σου.

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/realme-5-pro-global-128gb,xiaomi-mi-9-lite-128gb,xiaomi-mi-a3-4gb-128gb

Δεν ξέρω αν υπάρχει όμως στα γνωστά καταστήματα και αν υπάρχει θα είναι πιο ακριβό σίγουρα.

Στον σκρουτζ πάντως υπάρχει στα 252 ευρώ και στο banggood στα 240.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, vaas93 είπε

Το αγαπημένο μου S7 παρέδωσε πνεύμα και χρειάζομαι άμεσα κινητό με σημαντικότερο γνώμονα όλων την κάμερα. Θέλω να διαθέσω όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα και στο μυαλό μου περιστρέφεται το xiaomi mi a3 που (αν εξαιρέσουμε την έλλειψη OIS) θεωρώ πως θα μου δώσει ίδια ή καλύτερα αποτελέσματα από το S7 σε φυσιολογικές συνθήκες φωτισμού. Μπορώ να διαθέσω έως 250 ευρώ αν υπάρχει κάτι με σημαντικά καλύτερες επιδόσεις από το mi A3. Από την προσωπική μου έρευνα δεν βρήκα κάτι που να δικαιολογεί τα έξτρα 70 ευρώ (σκέφτομαι την έκδοση των 128 GB).

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 250 ευρω
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; από Αθήνα
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριες
5) Μέγεθος οθόνης; αδιάφορο
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Το ραδιόφωνο ευπρόσδεκτο
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; 1st priority
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Σημαντικό
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; οχι
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) social media και camera

Δες και το redmi note 8t που με gcam σκοτώνει !!!

Δημοσ.

Τελικώς προχώρησα στην αγορά του mi a3 και μου έχει φύγει η πίστη να το φέρω στα μέτρα μου.

Για gcam, είναι ασφαλές να κατεβάσω από εδώ την hypercam?

https://gcambrasil.com.br/xiaomi

Στον nova launcher, πως ενεργοποιώ τις αριθμημένες ειδοποιήσεις πάνω από τις εφαρμογές για αδιάβαστα μηνύματα?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, chios είπε

Hypercam από εκεί κατεβάζουμε είναι ΟΚ.

Στον nova launcher πας ρυθμίσεις - σήματα ειδοποιήσεων

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν βρήκα σχετική ρύθμιση. Φταιεί που δεν έχω την prime?

Δημοσ.

μάλλον, εγώ prime είμαι τον αγόρασα όταν ήταν προσφορά 0.60€

είναι στην prime αυτό δες

Unlock Nova Launcher’s full potential with Nova Launcher Prime:

• Gestures: Swipe, pinch, double tap, and more on the home screen to execute custom commands.
• App Drawer Groups: Create custom tabs or folders in the app drawer for an ultra-organized feel.
• Hide Apps: Remove apps from the app drawer without uninstalling them.
• Custom Icon Swipe Gestures: Assign swipe gestures to home screen icons or folders for custom actions.
• …and more. More scrolling effects, unread counts, and others.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...