Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πρόσφατα αγόρασα το συγκεκριμένο κλιματιστικό https://www.geappliances.gr/klimatistika/ges-nx2g  για το υπνοδωμάτιο μου, καθώς κυρίως με ενδίεφερε να έχω μια καλή και οικονομική θερμαντική μονάδα για το δωμάτιο αυτό καθότι μέχρι στιγμής κάλυπτα τις ανάγκες μου με ενα καλοριφέρ λαδιού που ήταν οικονομικά ασύμφορο ή και τελευταία ενα μικρό αερόθερμο δαπέδου. 

Παρόλα αυτά έχω απογοητευτεί από τη θέρμανση που αποδίδει  καθότι δεν ζεσταινει επαρκώς τον χώρο και είναι και μεγαλύτερο κλιματιστικό από αυτό που αναλογεί στον χώρο αυτόν. 15-18 τ.μ. 

Η θερμοκρασία στην μεγαλύτερη ένταση του κλιματιστικού φτάνει τους 24 βαθμούς αλλά μόνο μπροστά εκεί που διανέμεται ο αέρας και όχι σε ολόκληρο το δωμάτιο. Επειδή έχω ένα Panasonic 8ετίας 12000 btu στο διπλανό δωμάτιο μου φαίνεται ότι η απόδοση του καινούριου κλιματιστικού ειναι πολύ ασθενής και δεν αποδίδει θερμαντικά αυτό που θα έπρεπε για μια νέα συσκευή καθώς το χαρακτηριστικό του στις προδιαγραφές είναι η υψηλή θερμαντική απόδοση στο κρύο. Επίσης από το συνεργείο που ήρθαν να δουν αν εχει γινει σωστη εγκατάσταση μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα στην εγκατάσταση και ότι μάλλον ειναι θέμα της συσκευής και πρέπει να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία ή στον Κωτσόβολο όπου το αγορασα. 

Εχω εκνευριστεί πολύ γιατί έχω δώσει τόσα χρήματα και πήρα ένα μηχάνημα που δεν αποδίδει το αναμενόμενο. Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία με κλιματιστικό? Τι μπορώ να κάνω σ αυτήν την περίπτωση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...