Chrispanta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα αυτήν την περίοδο πραγματοποιω την στρατιωτική θητεία μου και λέμε με τον κολλητό να πάμε Τουρκία οδικώς με διαβατήριο προφανώς. Υπαρχει περίπτωση να μας κρατήσουν είτε στα ελληνικά είτε στα τουρκικά σύνορα; Δηλαδή μπορούν να δουν στον υπολογιστή τους στην βάση δεδομένων ότι είμαι στρατιώτης?Ευχαριστώ
Sheogorath Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Chrispanta είπε Καλησπέρα αυτήν την περίοδο πραγματοποιω την στρατιωτική θητεία μου και λέμε με τον κολλητό να πάμε Τουρκία οδικώς με διαβατήριο προφανώς. Υπαρχει περίπτωση να μας κρατήσουν είτε στα ελληνικά είτε στα τουρκικά σύνορα; Δηλαδή μπορούν να δουν στον υπολογιστή τους στην βάση δεδομένων ότι είμαι στρατιώτης?Ευχαριστώ Καλησπέρα, μόνιμος, αξιωματικός πάει συχνά, προφανώς με διαβατήριο. Δεν φαίνεται στα σύνορα. Αλλά αν σε πιάσουν μέσα, γίνει κανα ατύχημα, την γμσες. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από Sheogorath
Chrispanta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Χαχα όλα τα άσχημα και γκαντεμηκα ξεκινάν κάπως έλα μωρέ σε 1 μέρα τι μπορεί να γίνει? Σε ευχαριστώ πολύ πάντως
Lasombra Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Πήγαινε μετά τη θητεία, χαμηλές θα παραμείνουν οι τιμές!
Chrispanta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Χαχαχα έχεις δίκιο εδώ αλλά είμαι βορειοελλαδιτης οπότε την έχω κυριολεκτικά δίπλα την Τουρκία και απολύομαι Αύγουστο για αυτό και η ερώτηση μου
spectaculator Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, Chrispanta είπε Καλησπέρα αυτήν την περίοδο πραγματοποιω την στρατιωτική θητεία μου και λέμε με τον κολλητό να πάμε Τουρκία οδικώς με διαβατήριο προφανώς. Υπαρχει περίπτωση να μας κρατήσουν είτε στα ελληνικά είτε στα τουρκικά σύνορα; Δηλαδή μπορούν να δουν στον υπολογιστή τους στην βάση δεδομένων ότι είμαι στρατιώτης?Ευχαριστώ Και βέβαια μπορουν να δούν τ' οτι είσαι φαντάρος (στα δικά μας σύνορα). Αν δεν έχεις κάποιο χαρτί που να επιτρέπει την έξοδο από τη χώρα, δεν θα σας αφήσουν να περάσετε (οι δικοί μας).
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Αν δεν έχει αλλάξει κάτι θέλει άδεια για ταξίδι εκτός Ελλάδας όσο υπηρετείς 2
Zerg13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δεν προκειται να γινει τιποτα ουτε να ασχοληθουν μαζι σου αν δεν τραβας φωτογραφιες αστυνομικα τμηματα ή στρατοπεδα. Μην του λετε βλακειες του παιδιου. το μονο που νομιζω ειναι οτι θες ειδικη αδεια για ταξιδι στο εξωτερικο μεσα στην θητεια. 2
DrLo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Δεν προκειται να γινει τιποτα ουτε να ασχοληθουν μαζι σου αν δεν τραβας φωτογραφιες αστυνομικα τμηματα ή στρατοπεδα. Μην του λετε βλακειες του παιδιου. το μονο που νομιζω ειναι οτι θες ειδικη αδεια για ταξιδι στο εξωτερικο μεσα στην θητεια. Αυτό κι όχι μόνο γιατί δε μπορούν να ξέρρουν αν είσαι ή όχι στρατιώτης. και να το ξέρουν, χέστηκαν. Τα λεφτά σου θέλουν (ως τουρίστας). Δε νομίζω ότι φοβάται ο ερντογάν εσένα μην τον ρίξεις (εκτός αν είσαι σε καμιά μυστήρια λίστα κατασκόπων κι έτσι ) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από DrLo
Chrispanta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Αδέρφια σας ευχαριστώ καταρχάς όλους για τον χρόνο σας.Το γνωρίζω ότι χρειάζεται άδεια αλλά κάνει 2 μήνες να βγεί οπότε αναφέρομαι σε περίπτωση που δεν το πω σε κανέναν τι θα γίνει
FilipposMD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Όταν υπηρετούσα εγώ ήθελα να πάω σε ένα συνέδριο στην Αγγλία. Είχα σχεδόν αποφασίσει να πάω χωρίς να το πω σε κανέναν με το διαβατηριάκι μου, αλλά τελικά την έκανα τη διαδικασία και ζήτησα άδεια, την οποία μου έδωσαν. Μάντεψε τι έγινε όσο ήμουν στην Αγγλία... Εξερράγη εκείνο το ισλανδικό ηφαίστειο και δεν πετούσαν αεροπλάνα για καμιά βδομάδα, οπότε δεν μπορούσα να γυρίσω. Καλά που είχα την άδεια, γιατί αλλιώς θα την είχα πατήσει άσχημα. Οπότε, εφόσον είναι και Τουρκία που είναι και απρόβλεπτη χώρα, σου προτείνω να μην ρισκάρεις τίποτα και να πας μόνο με άδεια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και να μπλέξεις. 7 1
Chrispanta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Ναι έχεις δίκιο απλά φοβάμαι ότι 1ον Θα πάρει υπερβολικά πολύ χρόνο η άδεια και 2ον Δεν έχω κάποιο σοβαρό λόγο να πω αλλά και να είχα δεν νομίζω να μου τον έδιναν . Παρεπιπτόντως μην νομίζετε ότι θα πάω τίποτα στα βαθύ. Ανδριανούπολη θα πάμε για 1 μέρα ακριβώς στα σύνορα
Μάκαρος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Για να βγεις εκτος Ελλαδας κατα την στρατιωτικη σου θητεια πρεπει να ζητησεις ειδικη αδεια, η οποια θελει 1 μηνα για να εγκριθει. 1
panostza Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Chrispanta είπε Ναι έχεις δίκιο απλά φοβάμαι ότι 1ον Θα πάρει υπερβολικά πολύ χρόνο η άδεια και 2ον Δεν έχω κάποιο σοβαρό λόγο να πω αλλά και να είχα δεν νομίζω να μου τον έδιναν . Παρεπιπτόντως μην νομίζετε ότι θα πάω τίποτα στα βαθύ. Ανδριανούπολη θα πάμε για 1 μέρα ακριβώς στα σύνορα Κοίτα αδερφέ, όσο είσαι φαντάρος η άδεια για βγεις εξωτερικό (βασικά για να φύγεις από την περιοχή στην οποία υπηρετείς, φρουραρχείο το λένε αν θυμάμαι καλά) χρειάζεται άδεια. Με διαβατήριο το πιθανότερο είναι ότι ούτε στα δικά μας σύνορα και πολύ περισσότερο στα τούρκικα δεν θα ξέρουν ότι είσαι φαντάρος. Το πιθανότερο είναι να πας, να γυρίσεις, να έχεις περάσει και καλά και να μη γίνει και τίποτα. ΩΣΤΟΣΟ αν σου κάτσει η στραβή και γίνει το οτιδήποτε, είτε φταις, είτε όχι, απόβλεπτος παράγοντας, κάποιο ατύχημα χτύπα ξύλο, την έχεις βάψει για τα καλά. Ή έστω αν γίνει σοβαρός έλεγχος στα ελληνικά σύνορα και όντως κάποιος πάρει είδηση ότι είσαι φαντάρος. Το παίρνεις το ρίσκο; Γιατί μετά τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου αστεία και σίγουρα δεν θα τη γλιτώσεις "απλώς" με μια 20άρα από το διοικητή σου. Εγώ στη θέση σου δεν θα το ρισκάριζα. Εσύ θα κάνεις αυτό που νομίζεις, αλλά οι περισσότεροι σου λέμε δεν αξίζει το ρίσκο. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Περίμενε μέχρι να τελειώσεις το φανταρικο και μετά κάνεις ότι θες, σιγά τα ωά. Αν τρελενεσαι τόσο πολύ να πας, ζήτα άδεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις