Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

6mb δεν τη λες αναβάθμιση αλλά bug fixes. Κάτι θα είχαν ξεχάσει από την αρχή μάλλον και θα ανησύχησαν... :P

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Ευχαριστω θα το δω.. Αν και χωρις να κλεισω την εφαρμογη εχανε την ζευξη δεν νομιζω να ειναι αυτο.. Θα του το πω παντως!

Αυτό χρειάζεται να κανει,όπως αυτό που έχω κάνει με το mi fit.εμενα δεν έκανε αποσυνδέσεις γιατί δεν έκλεινε η εφαρμογή.βεβαια πήγα σε mi band 4 για σαφώς καλύτερη συνδεσιμότητα λόγο ίδιας εταιρείας.αν εξαιρέσεις την μεγαλύτερη οθόνη (που είναι διάφορα όντως για να επιλέξεις το s2) δεν έχει κάτι φοβερό να ζηλέψει.Τωρα κ με ελληνικά τα βλέπεις όλα κ διαβάζεις κομπλέ.

Screenshot_2020-02-06-11-02-58-095_com.android.systemui.jpg

Screenshot_2020-02-06-11-02-52-769_com.android.systemui.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

6mb δεν τη λες αναβάθμιση αλλά bug fixes. Κάτι θα είχαν ξεχάσει από την αρχή μάλλον και θα ανησύχησαν... :P

είναι καθαρός ο κώδικος, δεν έχει σκουπίδια:P

Δημοσ.
16 ώρες πριν, alfa1312 είπε

Ακριβώς αυτό, Galaxy watch & Oneplus 6...ασυμβατότητες και χάλια λειτουργία, το ένα διορθώνω  το άλλο χαλάει, το τελευταίο (και καλύτερο) μετά την αναβάθμιση που πήρε το Galaxy Watch, δεν μπορεί να μπει πλέον στο Galaxy store.... Είμαι έτοιμος να το παρατήσω, αλλά δεν ξέρω τι να πάρω μετά.

Αυτό έχω πάρει εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

https://www.skroutz.gr/c/1705/Smartwatches/m/992/Garmin/f/538870_779004_988869_995321_995322_995323_995324_995325/GPS-Android-palmografos-treximo-kolymvisi-podilasia-perpatima-oreivasia.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, morgan21 είπε

Το θέμα είναι υπάρχει 8άνθρωπος που έχει αυτό το ρολόι;

Ναι το έχω εγώ.

Καταπληκτική κατασκευή σε όλα,ποιότητα,λειτουργια.

Λειτουργεί ακριβώς όπως την πρώτη μέτρα.

Κρατάει 3 μερες.

Αποσύνδεση όταν το αφήσω σπίτι και βγω στα 20 μετρα!

Δεν έχω δει την αναβάθμιση,αλλά ούτως η άλλως κάθε δευτερο βράδυ το φορτίζω στον ασύρματο φορτιστή,και φορτίζει γρηγορα.......

IMG_20200206_124422.jpg

Επεξ/σία από TolisT1985
  • Like 1
  • 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...