Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατι για την μπαταρια στο samsung gear fit2 pro ....μιλαμε ειναι για πεταμα το θεμα με την μπαταρια...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, nextp είπε

Συμφωνω και επαυξανω για το Pelagos (ιδιως το LHD το οποιο κατα πασα πιθανοτητα θα χτυπησω εαν βγει σε μπλε - αν και εχω ηδη ενα 116613)

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω την έλξη που έχουν μερικοί με τα dive watches... Όλα ίδια μου φαίνονται εφόσον επιβάλλεται να έχουν πολύ συγκεκριμένη εμφάνιση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, fotoalexandros είπε

Πρώτα απο όλα είναι ρολόι και εξυπακούεται πως θα πρέπει για ΠΟΛΛΑ χρονια να λειτουργεί, ασχέτος αν τα πέντε χρόνια φαντάζουν πολλά στους γκατζετάκηδες, που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αλλάζουν γκάτζετ σαν τα πουκάμισά τους. 

Το συγκεκριμενο εχεις δικιο θα μπορουσε να χαρακτηριστει ρολοι διοτι δειχνει την ωρα (περα των features που σχετιζονται με την αλληλεπιδραση με ενα κινητο τηλεφωνο) και περαν τουτου εχει ισως την μ,οναδικη δυνατοτητα του να μπορεις (σχετικα ευκολα) να αντικαταστησεις τη μπαταρια. 

Αλλα κακα τα ψεμματα οσο υποστηριζονται αυτες  οι πληρεις εξτρα λειτουργιες σε συνδυασμο με μια τηλεφωνικη συσκευη τοση θα ειναι και η ζωη του. 

Ποιος απο εμας θα εχει λογω να το αγορασει (και καθε αλλο τετοιο) εαν σταματησει να υποστηριζεται απο την μαμα εταιρια ; Και το χειροτερο για ποσο καιρο ακομη θα το υποστηριζει η samsung (με δεδομενο οτι το software γινεται ολο και πιο απαιτητικο και για να ειναι το συγκεκριμενο βιωσιμο στο διεινεκες θα πρεπει υποχρεωτικα και προφανως να του αφερεθει λειτουργικοτητα).

Ολες αυτες οι συσκευες δυστηχως καταντουν να ειναι gadget γιατι οι εταιριες εχουν μια ταση να τους δεινουν μια διαρκεια ζωης οχι μεγαλυτερη των 2 ετων. (και μιλω σαν κατοχος gear s3 , apple watch series 1 και 3 - εως τωρα τουλαχιστον.) 

Καποιοι μπορουν να τα παιρνουν σαν περισσοτερο σαν gadget και λιγοτερο για τις διαφορες προσθετες λειτουργειες τους (μεσα σε αυτους και εγω οσο χαζο και εαν ειναι και εδω συμφωνω μαζι σου)  αλλα απο την αλλη στην ουσια ειναι προσθετες συσκευες σε ενα τηλεφωνο για να βγαζουν λεφτα οι εταιριες φορτωνοντας τα με πετσοκομενες και σε πολλες περιπτωσεις αμφισβητουμενης αποτελεσματικότητας  λειτουργιες αντιστοιχων εξιδεικευμενων συσκευων.

29 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω την έλξη που έχουν μερικοί με τα dive watches... Όλα ίδια μου φαίνονται εφόσον επιβάλλεται να έχουν πολύ συγκεκριμένη εμφάνιση. 

Το βλεπεις απολυτα επιπεδα αλλα δεν εχεις αδικο διοτι (χωρις να θελω να σε προσβαλλω) αντιμετωπιζεις τα ρολογια προφανως με την λειτουργικοτητα τους.

Για καποιον που αγαπαει τα ρολογια σημασια εχει το συναισθημα πρωτα του να εχεις ενα συγκεκρτιμενο ρολοι και μετα το να φορας το συγκεκριμενο ρολοι. Εννοιες οπως κοστος αποκτησης κτλ δεν εχουν σημασια διοτι απλα υπαρχει ο στοχος και ενδεχομενα ο λογος (για την αποκτηση ενος κομματιου πχ. ιστορια , gadget, everyday , grail watch κτλ...)

Απο την αλλη δεν ειναι ολα τα ρολογια ιδια η πιο σωστα κανενα δεν ειναι ιδιο με κανενα αλλο (παντα για καποιον που αγαπαει τα ρολογια).

Για να μην πλατιασω παραπανω και κουρασω προσωπικα εχω και φοραω συχνα τοσο φθηνιαρικα των 5 λιρων οσο και αλλα ακριβοτερα.

Για να το κλεισω τα dive watches δεν ειναι ολα ιδια . Δες το oris 65 το οποιο εαν και πωλειται ως diver ειναι σχεδον αμπιγιε.

Συγνωμμη εαν κουρασα και ελπιζω να με συγχωρησουν ολοι που ῾τσιμπησα῾και σχολιασα. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, morgan21 είπε

Το θέμα είναι υπάρχει άνθρωπος που έχει αυτό το ρολόι;

Θα το έχουνε τίποτα υπάλληλοι τους που θα τους το έδωσαν σε «καλή τιμή» οι εργδοτες τους και θα κλαίγονται τώρα 

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Το ένα είναι ηλεκτρονική συσκευή που μοιάζει με ρολόι και εκτός των άλλων σου δείχνει και την ώρα και το άλλο είναι κόσμημα υψηλής ωρολογοποιίας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, nextp είπε

Το βλεπεις απολυτα επιπεδα αλλα δεν εχεις αδικο διοτι (χωρις να θελω να σε προσβαλλω) αντιμετωπιζεις τα ρολογια προφανως με την λειτουργικοτητα τους.

Για καποιον που αγαπαει τα ρολογια σημασια εχει το συναισθημα πρωτα του να εχεις ενα συγκεκρτιμενο ρολοι και μετα το να φορας το συγκεκριμενο ρολοι. Εννοιες οπως κοστος αποκτησης κτλ δεν εχουν σημασια διοτι απλα υπαρχει ο στοχος και ενδεχομενα ο λογος (για την αποκτηση ενος κομματιου πχ. ιστορια , gadget, everyday , grail watch κτλ...)

Απο την αλλη δεν ειναι ολα τα ρολογια ιδια η πιο σωστα κανενα δεν ειναι ιδιο με κανενα αλλο (παντα για καποιον που αγαπαει τα ρολογια).

Για να μην πλατιασω παραπανω και κουρασω προσωπικα εχω και φοραω συχνα τοσο φθηνιαρικα των 5 λιρων οσο και αλλα ακριβοτερα.

Για να το κλεισω τα dive watches δεν ειναι ολα ιδια . Δες το oris 65 το οποιο εαν και πωλειται ως diver ειναι σχεδον αμπιγιε.

Συγνωμμη εαν κουρασα και ελπιζω να με συγχωρησουν ολοι που ῾τσιμπησα῾και σχολιασα. 

Καμία προσβολή. Η αλήθεια είναι ότι τυχαίνει να αγαπάω κι εγώ τα ρολόγια (έχω μια πολύ μικρή συλλογή) και δεν τα αντιμετωπίζω στεγνά μόνο από την λειτουργικότητα τους ή από την τιμή τους.

Απλώς η συγκεκριμένη κατηγορία των dive ποτέ δεν με τράβηξε ενώ είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό ήθελα να τονίσω.

Από Oris συγκεκριμένα μου αρέσει πολύ το Artix Pointer Moon, Date σε μαύρο καντράν.  

10 λεπτά πριν, Grimson είπε

Το ένα είναι ηλεκτρονική συσκευή που μοιάζει με ρολόι και εκτός των άλλων σου δείχνει και την ώρα και το άλλο είναι κόσμημα υψηλής ωρολογοποιίας

Το γνωρίζω αυτό κύριε Deadpool.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Δεν κάθεται να διορθώσει λέω εγώ το galaxy watch και να αφήσει τις @ααααεςς.  που μετά από το τελευταίο update το battery drain πάει σύννεφο .......

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Ε ναι τι να τα κανεις τα update αν δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το smartwatch σωστα;
Εδω πολλες φορες κολλουσε το S3 Frontier μου με το S9 Plus μου με των υπολοιπων κατασκευαστων δεν θα κολλουσε; Το εχω δωσει στον αδελφο μου μολις γυρισα σε Apple πλατφορμα , που εχει Xiaomi Mi 9 και με αυτον περιορισμενη χρηση συνεχως χανει την ζευξη και εχει περιορισμενες δυνατοτητες παροτι λεει οτι δουλευει σωστα.
Γενικα μεχρι τουλαχιστον το S3 που τα ειχα δουλεψει απλα δεν... Και σε αποκριση και σε καθημερινη χρηση.. Τα καινουρια μοντελα μπορει να εχουν βελτιωθει σε αυτο τον τομεα με ταχυτερους επεξεργαστες φανταζομαι και ελπιζω.

Ο λόγος που κάνει αποσύνδεση (έχω το mi 8 και είχα το s2 classic) εξα

3 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Ε ναι τι να τα κανεις τα update αν δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το smartwatch σωστα;
Εδω πολλες φορες κολλουσε το S3 Frontier μου με το S9 Plus μου με των υπολοιπων κατασκευαστων δεν θα κολλουσε; Το εχω δωσει στον αδελφο μου μολις γυρισα σε Apple πλατφορμα , που εχει Xiaomi Mi 9 και με αυτον περιορισμενη χρηση συνεχως χανει την ζευξη και εχει περιορισμενες δυνατοτητες παροτι λεει οτι δουλευει σωστα.
Γενικα μεχρι τουλαχιστον το S3 που τα ειχα δουλεψει απλα δεν... Και σε αποκριση και σε καθημερινη χρηση.. Τα καινουρια μοντελα μπορει να εχουν βελτιωθει σε αυτο τον τομεα με ταχυτερους επεξεργαστες φανταζομαι και ελπιζω.

Ο λόγος που κάνει αποσύνδεση είναι γιατί τα Xiaomi όταν πατάς να κλείσουν οι εφαρμογές,τις κλείνουν οντως,όπως συμβαίνει κ σε Apple.παράδειγμα,αν βάλεις ένα Samsung να παίξει ένα τραγούδι κ μετα πας να κλείσεις τις εφαρμογές όλες,η μουσική δε σταματάει.στα Xiaomi,όταν κλείνεις τις εφαρμογές,η μουσική θα σταματησει.αυτο που πρέπει να κάνει λοιπόν είναι να κάνει την εφαρμογή που συνδέεται με το ρολόι να μη κλείνει ακόμα κ όταν παταει να κλείσουν όλες οι εφαρμογές.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, JcD είπε

Ναι καλά, γιαυτό κλαίνε όσοι έχουν το s8 τώρα!

Πολύ σωστά κάτοχος s8 και το κινητό πέθανε πριν καν κλείσει τα 2 χρόνια....Μην ξανακούσω για samsung και υποστήριξη, 2 αντίθετες έννοιες πραγματικά! Πότε ξανά κινητό samsung πόσο μάλλον για ναυαρχίδα με 800 € που στη 2ετια το πολύ θα την βγάλουν off για να πάρεις το καινούριο μοντέλο!!

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Greglyr είπε

Ο λόγος που κάνει αποσύνδεση (έχω το mi 8 και είχα το s2 classic) εξα

Ο λόγος που κάνει αποσύνδεση είναι γιατί τα Xiaomi όταν πατάς να κλείσουν οι εφαρμογές,τις κλείνουν οντως,όπως συμβαίνει κ σε Apple.παράδειγμα,αν βάλεις ένα Samsung να παίξει ένα τραγούδι κ μετα πας να κλείσεις τις εφαρμογές όλες,η μουσική δε σταματάει.στα Xiaomi,όταν κλείνεις τις εφαρμογές,η μουσική θα σταματησει.αυτο που πρέπει να κάνει λοιπόν είναι να κάνει την εφαρμογή που συνδέεται με το ρολόι να μη κλείνει ακόμα κ όταν παταει να κλείσουν όλες οι εφαρμογές.

Ευχαριστω θα το δω.. Αν και χωρις να κλεισω την εφαρμογη εχανε την ζευξη δεν νομιζω να ειναι αυτο.. Θα του το πω παντως!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Καμία προσβολή. Η αλήθεια είναι ότι τυχαίνει να αγαπάω κι εγώ τα ρολόγια (έχω μια πολύ μικρή συλλογή) και δεν τα αντιμετωπίζω στεγνά μόνο από την λειτουργικότητα τους ή από την τιμή τους.

Απλώς η συγκεκριμένη κατηγορία των dive ποτέ δεν με τράβηξε ενώ είναι πολύ δημοφιλής. Αυτό ήθελα να τονίσω.

Από Oris συγκεκριμένα μου αρέσει πολύ το Artix Pointer Moon, Date σε μαύρο καντράν.  

Το γνωρίζω αυτό κύριε Deadpool.

από Oris Williams κύριε fotis13

Δημοσ.

αυτό έλειπε. Να μην αναβάθμιζε δικό της λειτουργικό. Δεν είναι android , προκειμένου να έχει τη φτηνή δικαιολογία να βγάλει νέα συσκευή, είναι δικό της λειτουργικό. Θα έπρεπε και πρέπει να συνεχίσει να το υποστηρίζει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ui fantastic είπε

Πολύ σωστά κάτοχος s8 και το κινητό πέθανε πριν καν κλείσει τα 2 χρόνια....Μην ξανακούσω για samsung και υποστήριξη, 2 αντίθετες έννοιες πραγματικά! Πότε ξανά κινητό samsung πόσο μάλλον για ναυαρχίδα με 800 € που στη 2ετια το πολύ θα την βγάλουν off για να πάρεις το καινούριο μοντέλο!!

Φοβερή συσκευή, κρίμα και χωρίς κανένα λόγο δεν αναβαθμίζεται!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, JcD είπε

Φοβερή συσκευή, κρίμα και χωρίς κανένα λόγο δεν αναβαθμίζεται!

Δυστυχώς! Το θέμα είναι ότι Όχι μόνο δεν δίνουν αναβαθμίσεις αλλά και αυτές που δίνουν έχουν bugs χωρίς έστω να τα διορθώνουν, λες και το κάνουν επίτηδες...έλεος!!

Δημοσ.
14 ώρες πριν, JcD είπε

Ναι καλά, γιαυτό κλαίνε όσοι έχουν το s8 τώρα!

Θα κλαίγαμε ένα παίρναμε κάτι λιγότερο από αυτό που έταξε. 3 χρόνια υποστήριξη είπε όταν μου το πούλησε, 3 χρόνια έδωσε (και δεν ξέρουμε ακόμη κατά πόσο ακόμη θα το υποστηρίζει).
Τα υπόλοιπα είναι λόγια για "εσωτερική κατανάλωση"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...