dimakisk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Εκτός και αν πρόκειται για το Apple Watch, συνήθως δεν περιμένουμε wearables άλλων κατασκευαστών να υποστηρίζονται για περισσότερο από δύο ή τρία χρόνια στον τομέα του λογισμικού. Ακριβώς για αυτό το λόγο αποτέλεσε έκπληξη που πρόσφατα ξεκίνησε η διανομή μίας αναβάθμισης για το σχεδόν πενταετίας Gear S2 της Samsung, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και δύο χρόνια περίπου. Όσον αφορά στο περιεχόμενο του update, η ιστοσελίδα SamMobile αναφέρει ότι βελτιώνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του wearable αλλά και την ασφάλεια. Σύμφωνα με μία άλλη αναφορά, η έκδοση του firmware R730AUCU3CQK1 φέρνει το νέο interface του Galaxy Watch Active 2 στην παλαιότερη συσκευή, και επομένως όλα τα εικονίδια και τα widgets είναι τα ίδια που βλέπουμε στις νεότερες συσκευές Watch της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας. Πάντως δεν υπάρχει αναφορά για αλλαγές στο περιβάλλον χρήσης (UI) στο changelog, οπότε αν έχετε στη διάθεση σας το Gear S2, καλό θα ήταν να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας πριν δείτε τι πραγματικά νέο φέρνει το firmware των 6,79MB. Η εταιρεία, αν και είχε δύο χρόνια περίπου να αναβαθμίσει το λογισμικό του Gear S2, με αποτέλεσμα κάποιοι χρήστες να πειστούν να το παροπλίσουν, έχει αποδείξει ότι δεν εγκαταλείπει εύκολα τις βασισμένες στο Tizen OS συσκευές της. Τον περασμένο Μάϊο για παράδειγμα αναβάθμισε τα Galaxy Watch, Gear S3 και Gear Sport χαρίζοντας τους αρκετά νέα χαρακτηριστικά από το Galaxy Watch Active. Όπως και να έχει πάντως, με ή χωρίς το νέο UI, δεν θα παραπονεθούμε κιόλας που η Samsung συνεχίζει να υποστηρίζει τις παλαιότερες συσκευές της. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
neof1z Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Να δουλεύανε και σωστά με άλλα τηλέφωνα θα ήταν μια χαρά! Στην περίπτωσή μου Nokia 8 με s3 frontier το εγκατέλειψα λόγω ασυμβατότητας! 4
AtiX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δύο πράγματα δεν λένε να πεθάνουν, το SE & το S2...
JcD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, stafaf είπε Η samsung έπαθε apple! Ναι καλά, γιαυτό κλαίνε όσοι έχουν το s8 τώρα! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Βλέπωσε λίγο καιρό την Samsung να αναβαθμίζει και κινητά 5ετιας ...
AtiX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Grimson είπε Αυτή είναι υποστήριξη Βάζω στοίχημα ότι σήμερα κερνάς σουβλάκια... 🤣 1
morgan21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Το θέμα είναι υπάρχει άνθρωπος που έχει αυτό το ρολόι; 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, neof1z είπε Να δουλεύανε και σωστά με άλλα τηλέφωνα θα ήταν μια χαρά! Στην περίπτωσή μου Nokia 8 με s3 frontier το εγκατέλειψα λόγω ασυμβατότητας! Ε ναι τι να τα κανεις τα update αν δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το smartwatch σωστα; Εδω πολλες φορες κολλουσε το S3 Frontier μου με το S9 Plus μου με των υπολοιπων κατασκευαστων δεν θα κολλουσε; Το εχω δωσει στον αδελφο μου μολις γυρισα σε Apple πλατφορμα , που εχει Xiaomi Mi 9 και με αυτον περιορισμενη χρηση συνεχως χανει την ζευξη και εχει περιορισμενες δυνατοτητες παροτι λεει οτι δουλευει σωστα. Γενικα μεχρι τουλαχιστον το S3 που τα ειχα δουλεψει απλα δεν... Και σε αποκριση και σε καθημερινη χρηση.. Τα καινουρια μοντελα μπορει να εχουν βελτιωθει σε αυτο τον τομεα με ταχυτερους επεξεργαστες φανταζομαι και ελπιζω. 1
alfa1312 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, neof1z είπε Να δουλεύανε και σωστά με άλλα τηλέφωνα θα ήταν μια χαρά! Στην περίπτωσή μου Nokia 8 με s3 frontier το εγκατέλειψα λόγω ασυμβατότητας! Ακριβώς αυτό, Galaxy watch & Oneplus 6...ασυμβατότητες και χάλια λειτουργία, το ένα διορθώνω το άλλο χαλάει, το τελευταίο (και καλύτερο) μετά την αναβάθμιση που πήρε το Galaxy Watch, δεν μπορεί να μπει πλέον στο Galaxy store.... Είμαι έτοιμος να το παρατήσω, αλλά δεν ξέρω τι να πάρω μετά. 1
Grimson Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Βάζω στοίχημα ότι σήμερα κερνάς σουβλάκια... 🤣 Εάν είχα το ρολόι σίγουρα αυτή δεν είναι αναβάθμιση,αναβάθμιση είναι να πάρεις κανένα Tudor pelagos
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, Grimson είπε Εάν είχα το ρολόι σίγουρα αυτή δεν είναι αναβάθμιση,αναβάθμιση είναι να πάρεις κανένα Tudor pelagos Συμφωνω και επαυξανω για το Pelagos (ιδιως το LHD το οποιο κατα πασα πιθανοτητα θα χτυπησω εαν βγει σε μπλε - αν και εχω ηδη ενα 116613)
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Πρώτα απο όλα είναι ρολόι και εξυπακούεται πως θα πρέπει για ΠΟΛΛΑ χρονια να λειτουργεί, ασχέτος αν τα πέντε χρόνια φαντάζουν πολλά στους γκατζετάκηδες, που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αλλάζουν γκάτζετ σαν τα πουκάμισά τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα