GeorgeR1_700 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, Nazar είπε Καλά άσε περίμενα και μια αποστολή(shipping) από ALI 10 Γενάρη, και ενώ είχε διάστημα αργία 25/1 - 5/2,έγιναν επέκταση έως 20/2. Τελικά έφυγε εχτές!!! Πάντως ένα σοβαρό μαγαζί -το θεωρούσα σοβαρό , θα δούμε-, θα είχε τουλάχιστον ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα "λάβαμε το μήνυμά σας ....και θα ...". Έχω στείλει 3 μηνύματα (officially) και δεν έχω καν ένδειξη ότι τα έχουν λάβει, όχι ότι τα έχουν εξετάσει. (Ούτε φαίνονται στον λογαριασμό μου). -Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα και βλέπουμε. Σημ. Ναναι καλά οι άνθρωποι με κορναϊούς κλπ Ελπίζω να έκανες την αγορά Ali από Ευρωπαϊκή αποθήκη... Το λέω γιατί όπως προαναφέρθηκε τα ΕΛΤΑ σε χρεώνουν με επιπλέον 15€ για δέματα αξίας έως 22€
Nazar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Ελπίζω να έκανες την αγορά Ali από Ευρωπαϊκή αποθήκη... Το λέω γιατί όπως προαναφέρθηκε τα ΕΛΤΑ σε χρεώνουν με επιπλέον 15€ για δέματα αξίας έως 22€ Αν κατάλαβα καλά είναι λαχείο ακόμα αν θα το επιλέξουν για το 15άρι. Βέβαια τίποτα δεν τους εμποδίζει να προσλάβουν 50 άτομα και να τα ανοίγουν όλα (το ελληνικό δαιμόνιο). Τώρα βέβαια τι θα εισπράξουν, άλλο θέμα. Πάντως πάντα μου φαινόταν παράλογο, δωρεάν μεταφορικά από Κίνα και εδώ από το μαγαζί της γειτονιάς 3 και 4 και 5 ευρώ. (Θα μπορούσε να εισπράτει ανά αποστολή κάποιο ποσό τα Ελτα, τόσο κορόιδο τους είχαν πιάσει και πάνε να ρεφάρουν με το 15-αρι;)
GeorgeR1_700 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως από τι καταλαβαίνω ή τα ΕΛΤΑ λένε από την στιγμή που τα ελέγχουν αν είναι αξίας μέχρι 22 ευρώ γιατί να μην παίρνουν και αυτοί κάτι εφόσον μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία, αλλά από την άλλη εφόσον έχουν βάλει τόσο ακριβά την τιμή τους ίσως να θέλουν να μειωθούν οι αγορές από Κίνα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeR1_700
Nazar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, Nazar είπε Καλά άσε περίμενα και μια αποστολή(shipping) από ALI 10 Γενάρη, και ενώ είχε διάστημα αργία 25/1 - 5/2,έγιναν επέκταση έως 20/2. Τελικά έφυγε εχτές!!! Πάντως ένα σοβαρό μαγαζί -το θεωρούσα σοβαρό , θα δούμε-, θα είχε τουλάχιστον ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα "λάβαμε το μήνυμά σας ....και θα ...". Έχω στείλει 3 μηνύματα (officially) και δεν έχω καν ένδειξη ότι τα έχουν λάβει, όχι ότι τα έχουν εξετάσει. (Ούτε φαίνονται στον λογαριασμό μου). -Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα και βλέπουμε. Σημ. Ναναι καλά οι άνθρωποι με κορναϊούς κλπ Μου έστειλαν σήμερα (2)μηνύματα. (Είχα στείλει 4) Στο πρώτο ζητούσαν βίντεο. (δεν είχα βάλει και στα 4) Και στο τελευταίο, ότι μου δίνουν επιλογή για επιστροφή χρημάτων ή ξανααποστολή. Τελικά 15άρι θα έχει και από UK; (brexit)
bromiaris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 59 λεπτά πριν, Nazar είπε Τελικά 15άρι θα έχει και από UK; (brexit) οχι
GeorgeR1_700 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Nazar είπε Μου έστειλαν σήμερα (2)μηνύματα. (Είχα στείλει 4) Στο πρώτο ζητούσαν βίντεο. (δεν είχα βάλει και στα 4) Και στο τελευταίο, ότι μου δίνουν επιλογή για επιστροφή χρημάτων ή ξανααποστολή. Τελικά 15άρι θα έχει και από UK; (brexit) Δεν έχει αλλάξει τίποτα, και ούτε δεν θα αλλάξει μέχρι να μπει το 2021. Τότε θα ανακοινωθούν οι αλλαγές που θα κάνει η Αγγλία, μέχρι 12/12/2020 θα μπορείς να κάνεις αγορές κανονικά...
Dep0n Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Στις 11/2/2020 στις 4:28 ΜΜ, Joshua21 είπε Ίσως φταίει το ότι αυτές οι ημέρες στην Κίνα εορτάζεται το νέο έτος. "Chinese New Year dates change every year. Chinese New Year 2020 will fall on Saturday, January 25th, 2020, and celebrations will continue from New Year's Eve for 16 days in total." Όχι φίλε μου.. Δεν έχει να κάνει. Το τμήμα τους άνοιγε επίσημα 1 του μήνα μου είχαν πει. Το θέμα είναι ότι μιλάς με έναν, λες το πρόβλημα σου, σου λέει πως θα έχεις απάντηση σε 2 με 4 ώρες από το αρμόδιο τμήμα. Μετά από 6 ώρες κανένα νέο, ρωτάς πάλι, απαντάνε πως θα έχεις απάντηση σε 24 με 48 ώρες, σου λένε ότι έχεις δίκιο, στη θέση σου θα ένιωθαν και αυτοί άσχημα..και μετά από 48 ώρες αρχίζουν και λένε "θα έχετε απάντησε μέσα στις επόμενες 3 βδομάδες"! Και ξανά από την αρχή. Όταν μίλησα για dispute μέχρι που μου έγραψαν πως αν κάνω το refund θα κολλήσει στο δρόμο... 😉
bromiaris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βρε παιδιά αγόρασα πριν 25 ημέρες ένα αντικείμενο και επέλεξα «Standard Shipping Free shipping - Not Tracked». Σήμερα παρέλαβα το δέμα και έχει κανονικά «tracking number» και μάλιστα βάζοντας στο στην σελίδα των ΕΛΤΑ βγάζει και την πορεία του δέματος… Κάτι προφανώς δεν έχω καταλάβει... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από bromiaris
makfil Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και είναι, μάλλον, μια πολιτική του μαγαζιού για να μπορεί να παρακολουθεί την πορεία των δεμάτων ακόμη και στα Free Shipping-Not Tracked. Το έντυπο CN 22 μπαίνει και υποδηλώνει μικρού μεγέθους αντικείμενα. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από makfil
fonsde Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 iσχυει ακομα οτι αγορες απο banggood δεν περνανε τελωνειο? παρολο που λεει ship from CHINA?
michalis412 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, fonsde είπε iσχυει ακομα οτι αγορες απο banggood δεν περνανε τελωνειο? παρολο που λεει ship from CHINA? αμα επιλεξεις τροπο αποστολης banggood express ερχεται χωρις τελωνειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα