Dep0n Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά! Αρχές Ιανουαρίου πλήρωσα για αγορά μέσω κάρτας της εθνικής τράπεζας (χρεωστικής). Έγινε ένα λάθος από τη μεριά τους. Έστειλαν λάθος προϊόν. Εντελώς "συμπτωματικά" κοστίζει το 1/3 της τιμής πληρωσα.. Στην επικοινωνία που είχα μαζί τους, παρατηρώ ότι συνέχεια κοιτάνε πως να κερδίσουν χρόνο. Αύριο μου λένε θα έχετε απάντηση από το αρμόδιο τμήμα, σε 10 με 14 ώρες..μεχρι που μου είπαν ότι ήδη 3 και 4 του μήνα έχει σταλθεί μήνυμα από αυτούς. Τους έδειξα σε screenshot από inbox μέχρι junk mail. Δεν υπάρχει τίποτα.. Η απάντηση τους ήταν "Περιμένετε παρακαλώ, μέσα σε 48 ώρες θα έχετε email". Από 20/1 όλα αυτά. Είχε κάνεις ανάλογη περίπτωση με εθνική; έβγαλε άκρη με banggood?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μάθημα 1ο: PayPal.... Μάθημα 2ο:...... PayPal Το Bangood είναι βέβαια εντάξει σε γενικές γραμμές. Απλά είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη λόγω απόστασης και γλώσσας..... Συχνά οι απαντήσεις τους μοιάζουν σα να βγήκαν από bot. Ποιο ήταν το ποσό αν επιτρέπεται;
Dep0n Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 60€ Το πάθημα έγινε μάθημα. Απο δω και πέρα ακόμη και για οδοντογλυφιδες, PayPal
thleorasakias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 20 ώρες πριν, Dep0n είπε 60€ Το πάθημα έγινε μάθημα. Απο δω και πέρα ακόμη και για οδοντογλυφιδες, PayPal μπα ουτε και αυτες πλεον...15 ευρω ταριφα χαχαχαχα.
Dep0n Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Στις 6/2/2020 στις 3:28 ΜΜ, thleorasakias είπε μπα ουτε και αυτες πλεον...15 ευρω ταριφα χαχαχαχα. Κάτι διάβασα. Ισχύει ρε παιδιά ;
LaMereda Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Με την τράπεζα επικοινώνησες; Ζήτα να γίνει αμφισβήτηση συναλλαγής.
Dep0n Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, LaMereda είπε Με την τράπεζα επικοινώνησες; Ζήτα να γίνει αμφισβήτηση συναλλαγής. Μίλησα, μου είπαν για αμφισβήτηση αλλά το κέρδος μου από αυτό δεν κατάλαβα ποιο είναι μιας και λεφτά πίσω δεν μπορούν να τραβήξουν απ ότι μου είπαν
Nazar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Καμιά απάντηση από Banggood. παρέλαβα μια κάμερα στις 5/2 νεκρή. Έβαλα request για resent και από τότε τίποτα ούτε φωνή ούτε ακρόαση (υποτίθεται απαντούν εντός 24 ωρών, εκτός αργιών που παίρνει παραπάνω) --Εκλεισαν το μαγαζί λόγω κοροναϊού;; Εντω μεταξύ ούτε review μπαίνει !!!("Gdrp request error") Πλήρωσα με paypal Ερ. Μπορώ να ζητήσω επιστροφή; Πως ; Σαν "αντικείμενο που δεν ταιριάζει με την περιγραφή"
GeorgeR1_700 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Nazar είπε Καμιά απάντηση από Banggood. παρέλαβα μια κάμερα στις 5/2 νεκρή. Έβαλα request για resent και από τότε τίποτα ούτε φωνή ούτε ακρόαση (υποτίθεται απαντούν εντός 24 ωρών, εκτός αργιών που παίρνει παραπάνω) --Εκλεισαν το μαγαζί λόγω κοροναϊού;; Εντω μεταξύ ούτε review μπαίνει !!!("Gdrp request error") Πλήρωσα με paypal Ερ. Μπορώ να ζητήσω επιστροφή; Πως ; Σαν "αντικείμενο που δεν ταιριάζει με την περιγραφή" Τράβηξες ένα βίντεο το unboxing? Αν ναι τότε θα βγάλεις εύκολα άκρη με το Bangood, αν όχι εκεί δεν ξέρω τι γίνεται. Υπάρχουν διάφοροι οδηγοί για το πως να ζητήσεις επιστροφή. Δεν το έχω κάνει για να σε καθοδηγήσω, και σίγουρα ανα καιρούς αλλάζουν το site αν και φαντάζομαι τα βήματα παραμένουν τα ίδια, μπορείς να δεις αυτόν τον οδηγό που είναι πρόσφατος, χωρίς να λέω πως είναι 100% σωστός (αλλά ούτε και το αντίθετο). Πάντως αυτός λέει καλύτερα σε mail, εγώ πάλι λέω σε live chat που είναι πιο άμεσα (!σημαντικό! να κρατάς screenshot από όλες τις συζητήσεις που κάνεις). Από κει και πέρα μπορείς να δεις και αυτό (είναι λίγο παλιό μεν αλλά σου δείχνει πως να κινηθείς). Πριν λίγο καιρό (πριν το ξέσπασμα με τον Κοροναιό) άκουσα πως αν στείλεις το μήνυμα το μεσημέρι νομίζω έχουν άτομα που ανταποκρίνονται καλύτερα, οπότε στείλε μεσημέρι. Στις 5/2/2020 στις 6:02 ΜΜ, Dep0n είπε Καλησπέρα παιδιά! Αρχές Ιανουαρίου πλήρωσα για αγορά μέσω κάρτας της εθνικής τράπεζας (χρεωστικής). Έγινε ένα λάθος από τη μεριά τους. Έστειλαν λάθος προϊόν. Εντελώς "συμπτωματικά" κοστίζει το 1/3 της τιμής πληρωσα.. Στην επικοινωνία που είχα μαζί τους, παρατηρώ ότι συνέχεια κοιτάνε πως να κερδίσουν χρόνο. Αύριο μου λένε θα έχετε απάντηση από το αρμόδιο τμήμα, σε 10 με 14 ώρες..μεχρι που μου είπαν ότι ήδη 3 και 4 του μήνα έχει σταλθεί μήνυμα από αυτούς. Τους έδειξα σε screenshot από inbox μέχρι junk mail. Δεν υπάρχει τίποτα.. Η απάντηση τους ήταν "Περιμένετε παρακαλώ, μέσα σε 48 ώρες θα έχετε email". Από 20/1 όλα αυτά. Είχε κάνεις ανάλογη περίπτωση με εθνική; έβγαλε άκρη με banggood? Όπως είπα πριν λίγο καιρό άκουσα πως αν στείλεις το μήνυμα το μεσημέρι νομίζω έχουν άτομα που ανταποκρίνονται καλύτερα, οπότε στείλε μεσημέρι. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeR1_700
Nazar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 18 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Τράβηξες ένα βίντεο το unboxing? Αν ναι τότε θα βγάλεις εύκολα άκρη με το Bangood, αν όχι εκεί δεν ξέρω τι γίνεται. Υπάρχουν διάφοροι οδηγοί για το πως να ζητήσεις επιστροφή. Δεν το έχω κάνει για να σε καθοδηγήσω, και σίγουρα ανα καιρούς αλλάζουν το site αν και φαντάζομαι τα βήματα παραμένουν τα ίδια, μπορείς να δεις αυτόν τον οδηγό που είναι πρόσφατος, χωρίς να λέω πως είναι 100% σωστός (αλλά ούτε και το αντίθετο). Πάντως αυτός λέει καλύτερα σε mail, εγώ πάλι λέω σε live chat που είναι πιο άμεσα (!σημαντικό! να κρατάς screenshot από όλες τις συζητήσεις που κάνεις). Από κει και πέρα μπορείς να δεις και αυτό (είναι λίγο παλιό μεν αλλά σου δείχνει πως να κινηθείς). Πριν λίγο καιρό (πριν το ξέσπασμα με τον Κοροναιό) άκουσα πως αν στείλεις το μήνυμα το μεσημέρι νομίζω έχουν άτομα που ανταποκρίνονται καλύτερα, οπότε στείλε μεσημέρι. Όπως είπα πριν λίγο καιρό άκουσα πως αν στείλεις το μήνυμα το μεσημέρι νομίζω έχουν άτομα που ανταποκρίνονται καλύτερα, οπότε στείλε μεσημέρι. Το ανησυχιτκό είναι ότι ενώ έχω κάνει request μέσα από την ιστοσελίδα εδώ και 5 μέρες και δεν έχω ακόμα απάντηση (από την Πέμπτη). Βίντεο έχω από το unboxing, αλλά η συσκευασία ήταν "σχεδόν " άψογη. (ούτε σπασμένα, ούτε έλλειπε τίπτα)
GeorgeR1_700 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nazar είπε Το ανησυχιτκό είναι ότι ενώ έχω κάνει request μέσα από την ιστοσελίδα εδώ και 5 μέρες και δεν έχω ακόμα απάντηση (από την Πέμπτη). Βίντεο έχω από το unboxing, αλλά η συσκευασία ήταν "σχεδόν " άψογη. (ούτε σπασμένα, ούτε έλλειπε τίπτα) Στην θέση σου ίσως να περίμενα μέχρι το Σάββατο σε περίπτωση που απαντήσουν, αν μέχρι τότε δεν απαντήσουν πας paypal. Αλλά αν δεν θες να περιμένεις πας και τώρα paypal. Δεν έχει σημασία που η συσκευασία ήταν μια χαρά, σημασία έχει να το δουν για να αποδειχτεί ότι είναι μια χαρά, οπότε είσαι πολύ καλά που έχεις το βίντεο. Sorry κιόλας για το προηγούμενο σχόλιο που είχα τα γράμματα σε γκρι, κάτι μου πειράχτηκε από χθες και όλα μου τα σχόλια έβγαιναν σε γκρι, και δεν το παρατήρησα γιατί το είχα σε dark mode του chrome. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeR1_700
Nazar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, GeorgeR1_700 είπε Sorry κιόλας για το προηγούμενο σχόλιο που είχα τα γράμματα σε γκρι, κάτι μου πειράχθηκε από χθες και όλα μου τα σχόλια έβγαιναν σε γκρι, και δεν το παρατήρησα γιατί το είχα σε dark mode του chrome. Εδώ που τα λέμε τα βγαλα τα μάτια μου🤪
GeorgeR1_700 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Αν σου ξανατύχει, τικάρεις το κείμενο και φαίνονται τα γράμματα μια χαρά μετά 😉 Αν και φαντάζομαι το έκανες και από μόνος σου 😏 Στην χειρότερη κάνεις ένα copy paste σε ένα txt 😂
Joshua21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Nazar είπε Το ανησυχιτκό είναι ότι ενώ έχω κάνει request μέσα από την ιστοσελίδα εδώ και 5 μέρες και δεν έχω ακόμα απάντηση (από την Πέμπτη). Ίσως φταίει το ότι αυτές οι ημέρες στην Κίνα εορτάζεται το νέο έτος. "Chinese New Year dates change every year. Chinese New Year 2020 will fall on Saturday, January 25th, 2020, and celebrations will continue from New Year's Eve for 16 days in total." 1
Nazar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ίσως φταίει το ότι αυτές οι ημέρες στην Κίνα εορτάζεται το νέο έτος. "Chinese New Year dates change every year. Chinese New Year 2020 will fall on Saturday, January 25th, 2020, and celebrations will continue from New Year's Eve for 16 days in total." Καλά άσε περίμενα και μια αποστολή(shipping) από ALI 10 Γενάρη, και ενώ είχε διάστημα αργία 25/1 - 5/2,έγιναν επέκταση έως 20/2. Τελικά έφυγε εχτές!!! Πάντως ένα σοβαρό μαγαζί -το θεωρούσα σοβαρό , θα δούμε-, θα είχε τουλάχιστον ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα "λάβαμε το μήνυμά σας ....και θα ...". Έχω στείλει 3 μηνύματα (officially) και δεν έχω καν ένδειξη ότι τα έχουν λάβει, όχι ότι τα έχουν εξετάσει. (Ούτε φαίνονται στον λογαριασμό μου). -Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα και βλέπουμε. Σημ. Ναναι καλά οι άνθρωποι με κορναϊούς κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα