Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy S10+/Samsung note 10/OnePlus 7pro/huawei p30 pro ποιο από αυτά;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να αγοράσω ένα από τα κινητά του τίτλου, ποιο αξίζει καλύτερα να επιλεξω; Δίνω ένα παραπάνω credit στο p30 pro επειδή είναι πιο φθηνό από τα άλλα. Με ενδιαφέρει πιο πολύ η κάμερα και η μπαταρία, βεβαια πιστεύω ότι πάνω κάτω τα ίδια είναι όλα αυτα. Εκτός και αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chios είπε

Θα κοιτούσα και το note 10 lite https://www.skroutz.gr/s/21517871/Samsung-Galaxy-Note-10-Lite-128GB.html

τεράστια μπαταρία σε σχέση με το απλό και audio jack.

Χανει ομως σε καμερα δυστηχως. Επισης φοραει cpu του S9,κοινως οχι οτι το καλυτερο.

Δημοσ.

Κάπου χάνει, κάπου κερδίζει σε καθημερινή χρήση δε νομίζω κάποιος να καταλάβει διαφορά, η μπαταρία του 4,500 σε σχέση με την αισχρή 3,500 του note 10 για μένα τα καλύπτει όλα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το galaxy note 10 lite αξίζει περισσότερο από το p30 pro τι λέτε; Η έχετε να προτείνετε κανένα άλλο μέχρι 600€;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Partet είπε

Το galaxy note 10 lite αξίζει περισσότερο από το p30 pro τι λέτε; Η έχετε να προτείνετε κανένα άλλο μέχρι 600€;

iphone xs , αλλιως πας στο p30 pro

Δημοσ.

iPhone δεν θέλω.. και στο realme X2 pro έχει πέσει πολύ η τιμή του, αλλά επειδή έχω ταλαιπωρηθεί με τα Xiaomi(έχω αλλάξει τρία) και τα custom firmware θα ήθελα κάποιο που θα κάνει μόνο του update και χωρίς κόπο και χωρίς root για να βάλεις gcam για να έχεις καλά αποτελέσματα με την κάμερα. Τώρα αν έχει κάποιος το realme και δεν είναι κουραστικό να κάνεις όλα αυτά θα παω με κλειστά μάτια. Αλλιώς αν έχει κάποιος άλλος κάποια πρόταση για κάτι άλλο είναι ευπρόσδεκτος και τον ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά Huawei p30 pro VS one plus 7 pro δεν θεωρείται ότι σαν λειτουργικό υπερέχει φουλ λόγω smooth το one plus? Εκτός από μπαταρία και κάμερα οριακα που θεωρείται κερδίσει το p30  pro.. Χάνει θεωρώ σε επεξεργαστή και σε smooth χρήση και σε ανάλυση οθόνης. Και σε video νομιζω.. Ε? Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από kp1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...